...én vagyok, egyideje shortban. Addig semmi esély az esésre
...én vagyok, egyideje shortban. Addig semmi esély az esésre
Itt valaki áll a háttérben, nem akarom elhinni, hogy ennyit menjenek a semmire ilyen rövid idő alatt....
csak azért is felnyomták O forgalommal 1220-ra, még 9 napig csinálják hogy szakadjanak bele
usa 2 hét alatt 150 pontot emelkedett. Kiváncsi leszek a hét végi kereskedésben (ezen felül) mit fognak még alkotni....
aapl kemény 418 on nyitás előtt. a héten csak 3 nagy gap up-ot csinált, ez lesz a negyedik. nem csoda hogy repülnek az indexek...
azt nézem én is hogy mit szenvednek...azért még egy kicsit lejöhetnének a mi záró szintünkre...és akkor csak a holnapi futuresok dönthetik el az irányt.
viccország ez is...röhejes hogy ma is rallyznak..ha rallyra vannak állítva akkor nem számít semmi sem..
pont most néztem rá az egyikre (dendreon) az megindult :) végre
Nagy a sodrás, menni fog minden!
ha az én részvényeim is végre megindulnának, akkor igen :)
azéé tecccik...neem?
"A kérdés az, hogy a nemzetközi tőkepiacoknak megvolt-e a csúcskorszaka"
Na ez már az eddigieknél egy összetettebb kérdés. A jó atya a megmondhatója. Ami a Japánokat illeti, ők ebben már igen csak benne vannak, nem is kis ideje ,ami a "hosszútávú csökkenő trendet" illeti, s közben más tőkepiacok túlszárnyalták addigi önmagukat..
Szerintem ezek érdekes elgondoloások, de amolyan hasznavehetetlenek is, mert nincs olyan index amiben DAX, DOW, NIKKEI, stb bennefoglalatatna, és mint valamit mutató index, fogadni lehessen rá. Mondjuk amennyi baromság-index van már, ezzel is behülyíthetnének egy tömegre való mitugrászt.
Visszetérve kicsit tegnapi fejtegetésedre, a piac valóban az egy részvényre jutó jelenlegi értéket, jövőbeni nyereséget árazza, csak ezt hol kevésbé, hol jobban tudja tenni, de ez már a mindenkori piac tehnikai állapotától fugg ( lásd: a piacon belüli tőkelikviditás, példáúl). És a nagy szlenggel ellentétben, néhány bennfentes vétel kivételével, a piacnak soha nincs igaza. De ezzel, megszokásból, tuti, hogy a legtöbben nem értenek egyet.
Nasdaq nem jelzi a kockázatvállalási hajlandóság csökkenését.
most vásárolnak.
szerk itt, ott, a tőzsdéken..