rémlik ilyesmi a tavaszi felhúzás elejéről
Te el is hiszed, amit írsz? Ha levesszük azt a 900-at, ami szintén nem rendes forgalom volt, akkor a napi forgalom kb. másfél-kétszerese ment el záróban, ami ebben a részvényben nem megszokott, az meg pláne nem, hogy rögtön meg is veszik az összeset. Gondolom, egész nap azért nem vette a kutya se, mert nem álltak bent a könyvben ezrével. :-)
Nincs semmi meglepő abban, hogy záróban a napos forgalomhoz képest nagy pakkok cserélnek gazdát.
Csak nekem furcsa, hogy a 3000 darab eladásra rögtön jöttek vevők is?
Szerintem magára öntötte. Záróba beálltam még, erre kaptam 3-at. Adnak még 197-et.
Ez biztosan nem egy elrontott DT 6800-on, ha bennmarad.
Vettem ma egy keveset.
Amíg 7000 alatt marad a papír 2hetente csípek egy pakkot.
Na, az 500 darabos vajon komolyan gondolja? És vajon lesz párja?
Mert hát a végére mindig marad egy a forgalomhoz képest nagyobb tétel eladni, amit egész nap nem adnak el, de nap végére hirtelen sürgős lesz, néha még jelentősebb esés mellett is. Ezért gondolom, hogy ha nem szándékos tuszkolás, akkor pancserság.
Ezt csak azért, hogy ha mégis árnyékra vetődnénk azzal a gondolattal, hogy valaki szándékosan tuszkolja az árat lefelé.
Úgy értem, hogy átkötöttek 1000 db-ot (persze csak ha ők voltak), csak nem tudom milyen szándékkal.
Ezt nem igazán értem. Ha úgy látod, akkor mi a kérdés?
Egyébként létezik olyan ember a Földön, aki egy ilyen illikvid papírt azzal a szándékkal vesz meg, hogy még aznap eladja? Mert oké, hogy ha van rajta haszon, eladok én is néha, de azért nem fél %-ra lövöm be a stopot, ha hosszabb távon bízok benne.