Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: nincs cím

#433356 Formerplayer Előzmény: #433342

vagy nem. Van amíg, napok, hónapok alatt. Vagy 1 másodperc alatt árazták be a német piacon a recesszió lehetőségét?Én hetekre emlékszem...

NA és mennyire áraznád a tegnapi hírt? Ha 5 millió eurót hoznak, akkor 20%, ha 10-et akkor 40%?

Árazni csak valamelyest konkrét számok alapján lehet.

Most csak a várakozások"árazása" történhet meg....az meg 1000 egyéb tényező függvénye...

Szóval szerintem tartózkodjunk a szakmainak tűnő ál-érvelésektől....

#433355 matgab Előzmény: #433344

Lxrose, én mindig azt mondom, hogy fikázni könnyű, ha nem tetszik vmi és tudsz rá megoldást, akkor ott az admin szólj neki!

Vagy csinálj saját pénzből jobbat!

#433350 Lxrose Előzmény: #433347

Akkor az adatbázist lehetne rendbe tenni, az is csak egy szerver, nem? Vagy annak nincs felelőse?

Tudom, hogy automatikus, ezért írtam én is, viszont nem működik jól. A f a sz á r szóban nincs semmi káromkodás. Persze tudom, hogy egy intelligens moderátor programot nem könnyű megírni, ahhoz minimum egy szótár kellene, bár nem is értem, hogy erre miért van szükség.

#433348 Lxrose Előzmény: #433342

Egy normális országban igen, nálunk max. a külföldi reakciókra adott válasz jelenik meg, de akkor is csak később tudják meg, hogy minek is kell örülni. :-)

#433347 Kissherceg Előzmény: #433344

nem a szerverrel van gond, hanem az adatbázissal :) moderálás pedig automatikus és a káromkodásokat szedi ki, vannak más jelzők is :)

#433344 Lxrose Előzmény: #433340

Úgy tünik, nem. Persze nem ez az egyetlen probléma az oldal működésével, és ez még a kisebbik. Nem gondolnám, hogy egy Debian alapú Apache szerverrel ennyi gond lenne, ha egy profi rendszergazda felügyelné a rendszert. Persze lehet, hogy ez is csak pénzkérdés.

#433343 Előzmény: #433335

Nagyon is érthető emberi érzés , ha nincs papírja valakinek , arra izgulni , hogy megy lefelé. Egyrészt teljesen jogos, mert vissza lehet venni jó óccon, jó sokat. Másrészt mifelénk a legszebb öröm,ha más szív. Eddig követhető. VISZONT TELJESEN VISSZATASZÍTÓ BÁRMILYEN FORMÁBAN IS KÉST FORGATNI MÁSOK SEBEIBEN ( ZSEBEIBEN)

#433341 Bendeguz Előzmény: #433328

1. a piac még nem árazott semmit. Miért? Mert képtelenség mennyiséget venni a könyvből. Pataki és haverjai a napi szivarra szánt költőpénzből 15% limitre futtathatnák negyed óra alatt. Ennél okosabbak. A helyükben a 2% nyugdíjpakkot egyben elvinném 7-8000 között.

2. "hír", így idézőjelben dehonesztálónak hat. Ha szerinted ez nem hír, akkor én ezt tiszteletben tartom, mert lehet ez a véleményed, de a jövőben nem fogok sokat adni a tudományos hozzászólásaidra. Nem probléma, nem kell puszipajtásnak lenni, ez a pénzről szól.

3. Te lennél a tükör, aki megmondta előre? Túl kicsi a minta, elismerem volt pár jó meglátásod, de 50% eséllyel bárkiből lehet próféta. Lásd Roubinit, a majomnak bejött a világvége, de azóta se talált el semmit.

#433340 Lxrose Előzmény: #433339

Nem tud intelligens az automatikus moderálás, ha a f a szagyekeret kicsillagozza. Vagy hangalakilag van problémája vele? És ha azt írom, hogy ****árú, az már más?

#433339 Lxrose Előzmény: #433328

Egyébként sem gondolom, hogy pár milliós forgalmakkal lehet a piacra hivatkozni, amikor a teljes kapitalizáció több milliárd. Jelen pillanatban elég egy ****agyerek, aki azt a néhány bátortalan új vevőt sakkban tudja tartani. A többség, ami meg 90 % felett van, nem ennyire értékeli a részvényt. Lehet, hogy ki kellene dobni ezt a görbe tükröt és venni egy hagyományosat.

#433335 hAliG Előzmény: #433329

Őt inkább az tölti el borzongással, ha más szopóágon van, és be tudja írni, hogy megmondta ;)

Ennyi idő alatt (2,5 év) már rá lehetett jönni erre...

#433332 Előzmény: #433320

Engem nem érint. én veszteségeim dacára is "hívő "vagyok, de nem megengedhető az ellenvéleményt összetéveszteni a faragatlan ( ennek vannak szinonimái) sértő megjegyzésekkel.

#433329 Lxrose Előzmény: #433319

Nincs ezzel semmi gond, sőt gratulálok, hogy bejött, de ettől függetlenül ez a cég nem hogy rosszabb nem lett, de sokkal jobb, mint amikor te eladtad, ezért nem értjük a hozzáállást. Mert mondhatnád azt, hogy szerinted kihoztad belőle, amit lehetett és most vársz, hogy mikor kell beszállni, de ehelyett folyamatosan ontod a negatív kampányt, amióta nem vagy részvényes.

Hová essen szerinted, hogy már ez a "bóvli" neked is megérje?

#433325 Bendeguz Előzmény: #433320

Hagyjuk a moderátorral való fenyegetést, ez itt nem jellemző. Egyedül VadSpeki és a vele hőbörgők lettek moderálva, kitiltva pedig csak VadSpeki mert tyúkszemre lépett tyúxar helyett.

Ex, indítsd egy topicot a saját befektetéseidről. Komolyan érdekel hogy kereskedsz, mert nagyon magabiztosan fórumozol.