Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: nincs cím

#433145 panpeter Előzmény: #433140

Végül is egy kaliber, a személy és a cég is:) Van amikor egészséges a szkepticizmusod és van amikor már szinte beteges. Most nem tudom eldönteni:)

#433139 Előzmény: #433134

Pontosan egy k-val sok pénzt, két k-val sokkot kapni.

#433136 Előzmény: #433134

Az idő biztos nekünk dolgozik, csak az intervallumot kéne eltalálni.

Én úgy gondolom, az ilyen nagyra törő lépések láttán ( csak logikai alapon) hogy a nem távoli jövőben " veszett" egy papír lesz, reális és túlértékelt nagy emelkedésekkel, és nem kicsi vissza ejtésekkel. Életveszélyes lesz, de sokk pénzt lehet majd keresni vele . Meg veszíteni is....

#433135 exmnbs1 Előzmény: #433127

Teleki úr nevével mi volt a baj?

ő kiket hozott?

egyébként megnézném hogy ki az aki Lantos Csaba neve hallatán nyitja a buxáját

#433134 panpeter Előzmény: #433132

Lehet, hogy holnap még csak a kisbüfik veszik, de hogy a shortolás kockázata megnőtt "barátaink" számára, az biztos. Kérdés, hogy ők is észre veszik-e. Az idő valszeg nekünk dolgozik.

#433132 Előzmény: #433129

Azt mondtam volna, hogy eladott?! Azt írtam , betette eladásra.

#433130 susnye Előzmény: #433062

Igen, ezzel egyet értek..

én is gyűjtögettem kicsit.. nekem a 10000 alatti tartomány már átlépte a tűréshatáromat így ott kiszálltam.. egyelőre jó döntésnek tűnik, de majd az idő eldönti

#433129 matgab Előzmény: #433128

én max 150 darabos kötést látok a grafikonon...

Én azt látom, hogy a 6700 egyértelműen fogja.

Ráadásul az opciónak csak akkor lesz értéke, ha az árfolyam 7500 ft felett lesz év végéig, ugyebár...

#433128 Előzmény: #433127

Ezt a hírt az is tudta, aki zárásban odalökött 1100 darabot eladásra. . Most kezdem csak igazán nem érteni.

#433127 Formerplayer Előzmény: #433123

Nem, egyáltalán nem.

Személytől függetlenül mindig elcsodálkozom-és bevallom, kicsit feldühít-- ha valaki állít valamit, de tényekkel,észérvekkel nem támasztja alá vagy az alaplogikával teljesen ellentéteset állít, de nem magyarázza meg.

Szóval Patakinak és Lantosnak nagyobb vagyona van, mint az egész E-Star kapitalizáció....És akkor ők,közel a nyugdíjkorhatárhoz, a komoly respektjüket beáldoznák egy PR akcióért, üveggyöngyökért cserébe?

Nekem egyből az ugrott be, hogy olyan párnázott ajtókat nyithat meg csak a nevük említése is--pláne aktív részvételük-- ami egy földi halandó magyar cégnek biztosan nem menne.

S meg lennék lepve, ha ezeknek az embereknek ne lenne valamilyen konstrukcióban tulajdonrész felajánlva.

Ha ehhez hozzáveszem, hogy Pataki a republikánusoknál komoly tényező(benne van a top 20-ban,olyan Kósa szint Fideszileg), nehezen tudom elképzelni, hogy 1-2 amerikai alap ne kóstolna bele a papírunkba. Főleg, ha egyszer valaki szívességet kér a kormányzó úrtól, azt illik odaát olyan befektetésekkel kifizetni, ami win-win alapú...S a kapitalizációnk ottani méretek szerint mogyoró...

A gondolatmenet folytatását mindenkinek a fantáziájára bízom...

#433122 taresz Előzmény: #433118

Tisztában vagyok vele, hogy velem is van baj.

Tőkém jelentős része oda lett a papíron, de most látok benne fantáziát. Engedtessék meg, hogy fenntartással kezeljek minden jó hírt. Ezt az EETEK akvi bejelentésével állítom párhuzamba. Az is jó hír volt, de 12-ről 10-re talán 5 nap alatt beverték. Az, hogy két komoly kvalitású pénzügyi szakembert beválasztanak, az valóban jó hír amennyiben azok el is látják a feladatukat és nem csak a nevüket adják a sztorihoz. Ettől én még holnap nem várok egy limites napot.

#433120 Sumerologo Előzmény: #433116

Megelőztél. Valami hasonló fogalmazódott meg bennem is. Most jutottam gépközelbe, imént olvastam a hírt.

.

A legjobb benne az, hogy NEM magyar állampolgárságú, kishitű, csak dumálni tudó, tahó, kicsinyes, 1 millió Ft-ért anyját eladó politikusok és holdudvaraik lépnek színre.

.

Pénz és kapcsolat. Ez a két tényező fog mindent eldönteni a közeljövőben. No meg a meglévő szaktudás, az érdemi munka, a bátor marketing és a megfontolt növekedés.

#433119 Formerplayer Előzmény: #433117

PR-fogás?És ehhez 2 ilyen ember a nevét adja? Mi lenne benne az érdekük?Kapnak egy évig havi 800.000 Ft-ot? Nem akarok újabb fontot nyitni, ezért csak a legmélyebb tisztelettel, a nemlétező bajuszom alatt mormogom:megáll az eszem....

#433118 Bendeguz Előzmény: #433117

PR fogásnak kicsit erős volna! Egy új logó, egy új marketingigazgató jó PR fogás, de New York kormányzója + a többiek nem kis pálya!

#433117 taresz Előzmény: #433116

Vagy csak PR fogás. Egyelőre nem tudni, de jövőbe látással nem rendelkezem.