Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#433062 pepe01 Előzmény: #432904

Sziasztok!

Esküszöm nem értem miért zavar Titeket, hogy olcsón lehet vásárolni.

Aki megszívta annak tanulópénz ( nekem is ), de itt a lehetőség az újabb kör előtt tankolni.

#432974 taresz Előzmény: #432956

Egyébként rendelkezel valami konkrét infóval? Nem az infóra vagyok kíváncsi. I/N

#432956 Formerplayer Előzmény: #432907

Ha jól tudom, ők már ezt rég eladták, úgy 10 200-10400 körül....

Gyorsan keresett az ember egy pár milliót az önkorinak, de azóta elég csendben vannak...

#432913 Lxrose Előzmény: #432910

Nem, de ha ilyen érvekkel akarják igazolni, hogy az esése teljesen logikus és természetes, akkor nem tudok szó nélkül elmenni ezek mellett sem.

#432907 Bendeguz Előzmény: #432903

Ja, eszembe jutott! Valahol 10k környékén várárolt be Papcsák Feri (Fidesz) és Zugló önkormányzata. Velük baxarintott ki nagyon? Ők vannak bepipulva?

Amit nagyon remélek, hogy nem tőkeáttétes, lombardos pozikkal fogunk meglódulni, hanem 1:1-es normál kötésekkel. Nem kéne még egy ilyen likvidálási hullám.

#432905 Előzmény: #432880

Értem , jobban mondva igyekszem megérteni. A jelenlegi helyzetet illetően logikai alapon úgy gondolom, hogy maga a Cég vezetése sem tudná megmondani, hol lesz a papír egy hónap múlva.

El ne felejtsem, nem volt szándékomban bántani, csak sajnos nincs elég sunyi természetem. Amennyiben a felvetésem teljesen igaztalan volt, úgy elnézésed kérem.

#432904 Lxrose Előzmény: #432898

Arról nem is beszélve, hogy egy pénzügyi/bankügyi pánikban természetes, hogy egy bank részvénye esik, de az legalább emelkedni is tud. Az itteni zuhanás nem természetes folyamat volt. Azt aláírom, hogy 10000 felett lehettek kockázatok rövid távon, de ez a 6 körüli P/E nevetséges. Finanszírozás miatt legfeljebb akkor lehetne aggódni, ha az árazás 2008 körüli növekedési szinteket mutatna, közben meg a cég bevétele éves szinten 15 milliárd forint felett lesz valószínűleg. (Csak Lengyelországból 9-et várnak.)

#432903 Bendeguz Előzmény: #432880

"Csakhogy közben túl sok tyúkszemre taposott rá, s önbizalmában ezeket a tyúkszemeket tyúkszarnak nézte..."

Óriási :D Még sok ilyet! :) Írni fogom az aranyköpéseidet.

Közben meg elfelejtettem kinek mit akartam válaszolni... :(

#432895 Lxrose Előzmény: #432884

Hol látsz te olyat mostanában az OTP-ben, hogy pozitív hangulat esetén öntenek? Ha külföld jó, OTP száguld, ha rossz, akkor esik, de itt nem természetes folyamatok zajlanak, nem hiszem, hogy ezt van aki nem látja. Most, hogy csökkent az optimizmus, esetleg negatívba vált, már 6800 alatt is lett eladó. Tegnap "nem létezett" olyan mennyiség, amit ne lehetett volna megvenni 7000 alatt és úgyis napi átlag alatt zárt. A vételi oldalt el is tüntették az akciójukkal.

#432894 Forcag Előzmény: #432842

Sziasztok!

Szinte be sem nézek hosszasan olvasgatni ebbe a topikba, mert pár hozzászólás után elvesztem a fonalat, hihetetlen mi megy itt...

Nekem is van papírom 10e felettről, igaz nem sok, de baromira rájöttem, h kár itt végigizgulni minden apró rezdülést pár száz forintonként...

mivel nem olvastam végig nem is értem mi ez az összezördülés Pepe és Former között... sajnálatos, hogy idáig fajulnak a beszélgetések...

A céggel nincs semmi baj, halad nagyon szépen előre, teszik a dolgukat... Az árfolyam most úgy vélem helyén van, innen max egy nagyobb pánik esetén várnék jelentősebb lefelé mozdulást, viszont felfelé nem számítok hirtelen mozgásra, és talán jobb is lenne, ha szépen lassan és biztosan haladnánk...

#432889 zeeh_ Előzmény: #432880

Igen, 8200 vidékén adta eszetlenül. Ott én is begyűjtöttem egy adaggal, sajna korán el is adtam kb. 9200 vidékén, utána meg elment 12 ezerig.

Úgy látom, ma aztán belead megint mindent a lenyomásba, már 6800 alatt a legjobb vevő/eladói ajénlat.