Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Formerplayer Előzmény: #432853

Szabad, de nem muszáj...

Én sem tartottam be ezt az aranyszabályt,komoly pénzem bánta-bánja.

De: pontosan tudom milyen cégbe vásároltam be magam, mi mellett tartok ki.

Ez nem szerelem, ez egy fundamentumoktól hajtott döntés. Igen, vállalom, hogy 10000-nél, 9000-nél és ez alatt folyamatosan az volt a véleményem, hogy ez egy jó cég, hosszabb távon aranytojást tojó tyúk lesz a tulajoknak. 7000 alatt pláne jó, már rövid távra is. Az, hogy ez ma még nem látható az árban,tuszokmesterünk műve....Idegesít,mert tudom, hogy nem fundamentális vagy híralapú megfontolásból teszi, hanem rosszindulatú híresztelésekkel próbálja a saját poziját igazolni, amihez egy kis papír esetén, ilyen hangulatban még az eszközei is megvannak.

Persze először én törtem borsot a kis görbe nózija alá, amikor február-márciusban 8000-nél elkezdte vadul shortolni, de úgy 15.000 db megvásárlásával jobb belátásra térítettem. Akkor nagyon megharagudott, 11.000 Ft-tól gyakorlatilag ő húzta fel az árat a short coveringjével.

Áprilisban újra próbálkozott, akkor 11200 és 11500 között fogtam meg az árat, 12k-ig coverolt...

A harmadik körben már kezére játszott a nemzetközi hangulat és 11000 fölül indítva szép mennyiséggel szétcsapta az árat, melynek egy részét 7500 és 6500-ön visszazárta. sejtésem szerint mivel a visszavett poziknak valahol itt lehet a súlyozott átlaga, szépen szórogatja a tételeket, arra számítva, hogy egy újabb lefelekört tud indítani, s 6000-en vagy alatta--esetleg az állami pakkra spekulálva--tud zárni.

Kerek a történet, valszeg sikeres is lenne. Csakhogy közben túl sok tyúkszemre taposott rá, s önbizalmában ezeket a tyúkszemeket tyúkszarnak nézte...

Hiba volt....