Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#432822 Lxrose Előzmény: #432818

Szerinted lenne arra esély, hogy a céggel felvéve a kapcsolatot megvizsgáltatnák a PSZAF-fel ezeket a gyanús tranzakciókat? Ne mondja már senki, hogy lokális csúcsok vannak más részvények mellett, ezt meg több száz darabbal szórja valaki, és ez ilyen forgalom mellett nem piacbefolyásolás!

#432818 Formerplayer Előzmény: #432806

Vadspeki,johnny nem érdekel, mosolyognivaló szerencsétlen...

De itt 2 olyan ember is kóstolgatott, akiknek normális megnyilvánulásai voltak eddig. Tények nélkül neveztek manipulátornak, pedig semmi sem áll távolabb tőlem, akik ismernek vagy régebben olvasnak,pontosan tudják ezt.

Soha semmi más nem vezetett, mint segíteni olyan kisbüfiknek, akik nehezen értik,mi zajlik a tőzsdén vagy járatlanok ebben a papírban.Sokszor lenne jobb dolgom is, mint ide írogatni, nálam ez egy hobby...Ha valaki a tisztességemet kérdőjelezi meg, annak viszont virtuálisan leharapom a fejét, főleg, hogy olyan ember teszi, aki az önsajnálaton kívül másokért eddig nem sokat tett ezeken a fórumokon....

Mindegy, úgy is rövidesen már egész más dolgokról fogunk itt beszélgetni...:-)

#432811 Lxrose Előzmény: #432804

Hihetetlen, hogy pozitív hangulatban is a shorttal lehet itt pénzt keresni! Az sem hiszem el, hogy ez nem PSZAF ügy és hogy nem találnának piacbefolyásolásra utaló jeleket!

#432806 susnye Előzmény: #432677

"A hang nem tetszett amit megütöttél."

Ezt mondjuk nem teljesen értem... Sztem Te indítottad vele a "csevegést" a napokban.

Egyúttal szeretnék csatlakozni ahhoz a véleményhez, hogy az egyes személyekre vonatkozó szubjektív véleményeket privátban vagy külön topicban kellene megvitatni... Hihetetlen, h nem múlik el hét, h ne kössön bele vki vkibe.

Ha nem tetszik, amit ír vki, akkor figyelmen kívül lehet hagyni, nem kell mindenhez szubjektív, személyeskedő kommentár (legalábbis nem itt). Ha bárki kizárólag szakmai szempontok alapján tud/akar vitázni, azt sztem bárki szívesen olvassa.

@Former: egyébként Téged sem értelek... nem kell minden böffentésre ugrani. Ez volt a probléma a pf-en is, hogy emberek nem tudtak átsiklani az értelmetlen, egyértelműen provokatív célból beírt hsz-eken. Át kell ugrani, ki fog kopni a topicból, ha nem reagál rá senki...

#432804 zeeh_ Előzmény: #432800

...vagy ő rakta volna be még 6900-ra azt a 100 db-ot most.

BUX már majdnem 0.5%-os pluszban.

#432799 Grizzly Géza Előzmény: #432791

Na mizu? Mikor lesz már 10k? :) Megint nem nyertem a lottón,várhatok fizetésig... :) Molból kiugrottam én idióta 15,2k-nál,most 17...Szerinted noooormáliiiis? Lelőhetne egy medvevadász,volt 750db bef hitelből,már majdnem 200 db rfv vehettem volna a nyereségből,grrrrr....

BUX már pluszban, nap el…

#432798 zeeh_

BUX már pluszban, nap eleji csokiztatás.

Valaki kitépné 7000-ig, lenne egyből kapkodás a vételin.

#432796 Lxrose Előzmény: #432791

Na ja, mi mással lehetne ezt magyarázni? Mérsékelt optimizmus közepette valakinek sürgősen el kellett adni 3-400 darabot lehetőleg minél hamarabb és olcsóbban, mert a végén még beállnak a vevők. Azt a 250 darabot nem láttam bent 6900-on, mikor állt be? Vagy csak elkerülte a figyelmemet?

Kicsit gyenge még a véte…

#432787 zeeh_

Kicsit gyenge még a vételi oldal. Jöhetne némi erősítés, nehogy ez a gyökér leöntse.

#432746 exmnbs1 Előzmény: #432729

antiguru, nagyon sokáig a papír illikvid volt és a passatszelet former fújta benne a nagy pozijaival

kvázi oda tette az árat ahová akarta

az a világ elmúlt, az RFV és a magyar piac is a külföldi piacokat követi mostanában

sok olyan papír is megmozdult benne amely úgy tünt szilárd kezekben van

nem igazán buli eféle "monopóliumban" ücsörögni, amelyben egyetlen nagyobb szereplő osztja a lapokat

#432745 Legend81 Előzmény: #432740

Egyetértek, hagyjuk már abba egymás ekézését. Komolyan mint az oviban, mindig van egy újabb, aki csak azért is meg akarja még mondani 101-jére is.

Ne csesszük már szét a fórumot ezzel.

Inkább szorítkozzunk a hírek értelmezésére, a chart elemzésre, a kószáló pletykák megosztására.

#432740 taresz Előzmény: #432729

Ne kevergessük a szart. Büdös az anélkül is, bár ha ez pozitív hatással bír az árfolyamra nézve, akkor akár mészárolgathatjátok is egymást. Majd mosolyogva nézem.

Azon kívül, hogy a mai kommentek zöme felesleges, még értelmetlenek is.

#432729 Előzmény: #432721

Elnézést. Szóval , nehezen értem, sokan mit nem értenek, és miért kell védeni vagy támadni bárkit érdemtelenül. Anno olvastam X hozzászólásait , vettem 10k. 12k-ig felment, nyilván hibás alaptermészetemből adódóan hálásan gondoltam X-re. Aztán X folyamatosan írta, rövidesen lesz ez még több is. Újra vettem, 9k.-n eladtam, nem gondoltam X -re rossz szível. Viszont qrvára nem értem, hogy amikor 12k-róé lemegy a papír a felére, és X kisebb nagyobb szünetekkel azt írja, hogy figyeljetek csak, rövidesen milyen jó lesz, és újra meg újra eljött a megadott határidő , és a papír zuhant és zuhant, egy idő után nem értettem a motivációt. A töretlen hit szükséges, hogy valaki ne realizálja a veszteségeit, de ehhez minek olyan dolgokat sejtetni , amik újra meg újra nem jönnek be?! Hogy egyszer megfordul a papír? Biztos úgy lesz!

Örömünkre! De akkor majd az elvtelen "rajongok" által körülvéve , több tucat behalt jóslás után azt mondani , " mi van lúzerek, senkik vagytok, bejött amit mondtam " Nos, az enyhén szólva gátlástalan arcátlanság lenne!