Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #432721

Elnézést. Szóval , nehezen értem, sokan mit nem értenek, és miért kell védeni vagy támadni bárkit érdemtelenül. Anno olvastam X hozzászólásait , vettem 10k. 12k-ig felment, nyilván hibás alaptermészetemből adódóan hálásan gondoltam X-re. Aztán X folyamatosan írta, rövidesen lesz ez még több is. Újra vettem, 9k.-n eladtam, nem gondoltam X -re rossz szível. Viszont qrvára nem értem, hogy amikor 12k-róé lemegy a papír a felére, és X kisebb nagyobb szünetekkel azt írja, hogy figyeljetek csak, rövidesen milyen jó lesz, és újra meg újra eljött a megadott határidő , és a papír zuhant és zuhant, egy idő után nem értettem a motivációt. A töretlen hit szükséges, hogy valaki ne realizálja a veszteségeit, de ehhez minek olyan dolgokat sejtetni , amik újra meg újra nem jönnek be?! Hogy egyszer megfordul a papír? Biztos úgy lesz!

Örömünkre! De akkor majd az elvtelen "rajongok" által körülvéve , több tucat behalt jóslás után azt mondani , " mi van lúzerek, senkik vagytok, bejött amit mondtam " Nos, az enyhén szólva gátlástalan arcátlanság lenne!