Sikerült ismét 7000 alatt tartani.
6900-as záró.
Vettem a végén egy újabb adaggal. Ha lassan is, de napról-napra kicsivel feljebb zárunk, ezt még a nagy eladó se tudja megakadályozni.
Látod pont az általad írtakra gondolva írtam Formernek, aki rögtön bedurcizott.
Mikor valaki követőkre tesz szert, akkor már nem lehet össze vissza kamuzni aztán nagyokat hallgatni.
Szerintem a büfiknek leesett, hogy dupla aljra számíthatunk? és gyűjtögetés ajánlott 7000 alatt, már aki nem ragadt be 10000 felett.
Szia
Engem sértett az írásod, egyébként a diktátorok látnak mindenhol ellenséget és shortosokat :D
Apukám bebizonyítottad mekkora looser vagy, remélem előbb utóbb Herceg kitilt innen és nem szop@tsz be több kisbüfit a kamuzásoddal.
Én kisebb buktával kiszálltam 10000-en és csak 7000 alatt szálltam vissza tartósan és most is van papírom.
Azt látom, hogy megy az arcoskodás, látom otthon nem néz fel rád senki.
Egyébként Én eddig is itt voltam és nem tervezem távozásom.
Tessék olvasd el kulturált megnyilvánulásodat , büszke lehetsz rá! :(
Ui: Nagyon kíváncsi vagyok ki vagyok valójában:D
"Egyébként meg átveszem a lúzer pakkodat holnap? Kötünk faxfej?
Pepe, kiadhatom, hogy ki is vagy valójában?
Támadnak az orkok? Kamubarátom, jövő héten békepipa vagy nickcsere? Egyik sem olyan ph@sza neked...szerintem...
A semleges nézelődöknek meg tanulság...ilyen, mikor az utolsó hívők közül a leggyengébbek elhullanak,,,,,a legnagyobb faxsz..ók a győzelem elött 20 méterrel csuklanak össze...NA ezért tart itt ez az ország.........Nem volt, aki 1919-ben is kiállt volna a féregforradalom ellen---mindenki csak utólag mondta be a tutit.....
hétfön is itt leszel. te szerencsétlen lúzer?"
Remélem büszke vagy magadra?!
Kérem a moderátor TEGYE a dolgát!
El-el tűnik pár napra, de ha előkerül...
Köszi, közben meg is kaptam a mini pakkomat, kicsit fölé licitáltam úgy látom :)
Nem, csak a véleményemet írtam le. Én már egy ideje nem aggódok az árfolyam miatt egyébként sem.
egyébként már hiányoltalak, meg Grizzlyt is! :) :) ünnepel?? ;)
Valaki szereti mutogatni az 1k-s vételi pakkját pár másodpercre. Ilyen én is csináltam tavasszal Orcoban. :)
Napi minimum: 6 801 Ft
Napi maximum: 7 000 Ft
Nyitó: 6 900 Ft
Előző záró: 6 830 Ft
Utolsó kötés: 6 930 Ft, 22 db (100 Ft, 1.46 %) (2011.10.12 16:12:00)
Összforgalom: 97 kötés, 3 218 db, 22 312 115 Ft
Vétel
Cég Aj. Db Ár
1 1 100 db 6 930 Ft
1 1 100 db 6 915 Ft
1 1 29 db 6 912 Ft
1 1 200 db 6 903 Ft
1 1 49 db 6 901 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
6 988 Ft 55 db 1 1
6 989 Ft 50 db 1 1
6 990 Ft 165 db 1 1
6 995 Ft 80 db 2 2
7 000 Ft 135 db 3 2
te mindig mindent magadra veszel :) megyünk együtt az indexszel, megszűnőben az alultejesítés. egyelőre több nm történt.
Tetszik a lelkesedésetek, de még krva messze vagyunk a számomra elfogadható 12k környékétől...
Emlékszem anno 10k-n úgy mentünk át mintha ott se lett volna. Ezzel a 7 ezerrel megszenvedünk.
Csak nem elkészült a hurok? :)
Szvsz záróban eladó pajtás össze fogja brunyálni magát azért, hogy 7k alatt bírja tartani. Ha tökös lenne, most borítana egy nagyot.