Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: Hírek? Bejelentések?

#432582 Lxrose Előzmény: #432577

Nem, én ma nem adok. Inkább vettem, bár csak azért, mert néha zavart, hogy valaki szakadár akciókat hajt végre légpuskával.

Azért napról-napra megy …

#432581 zeeh_

Azért napról-napra megy feljebb, még ha nem is sokkal. Nagyon közel már a 7 feletti régió. Kérdés, hogy az eladó pajtás meddig próbálja 7000 alatt tartani.

#432576 Lxrose Előzmény: #432573

Nem könnyű meccs amúgy. Sokan nem hiszik most, hogy van élet a 7000-en túl.

Re: nincs cím

#432575 SZETO99 Előzmény: #432563

ááááh, most esik csak le, ciki v nem, -szakmai ártalom - IT alatt nem ig.tanács tagra gondoltam, hanem inform.tech vezetőre. Akkor a kérdésem tárgytalan, én néztem be. (kocka :-)

#432574 panpeter Előzmény: #432571

Köszi:) Egyébként hétvégén úgy szétcsaptam magam, hogy megfogadtam, 8k-ig nem iszok. Ha kell én lököm majd át rajta, csak még kicsit messze van. Remélem nem kell Karácsonyig várni:)

#432573 Lxrose Előzmény: #432571

Esetleg az tetszik nekik, amit látnak. Az utolsó vevőtől kérdem, hogy azt az 1-et már minek hagyta ott? :-)

#432571 holnor Előzmény: #432512

a 14/A-ra írtam.

amúgy érdekes, h Formerplayer mekkora hatással van a fórumozókra. pár beírása után mintha megfordult vna a hangulat: most már a hozzászólások jelentős részében található mosolygós smiley, míg korábban max panpeter és Grizzly Géza használt :)-t némi alkohol után :D

#432560 SZETO99 Előzmény: #432541

azt amúgy honnan lehet tudni, hogy IT tagot választanak? (kérdezem, mint laikus) illetve, miért van ekkora szerepe egy it tagnak? az operatív működésért nem "annyira" felel, hogy különösebb jelentősége lenne. (szerintem) A közleményben nem volt benne, ha jól emlékszem.

#432541 zeeh_ Előzmény: #432525

Ilyenkor már előtte szokott a BÉT-en lenni egy közlemény, amiben benne van a user neve, hogy kit szeretnének megválasztani, nem ott fog kiderülni, ez biztos. Azt a közleményt kell majd lesni és várni, amiben benne lesz, hogy kit javasolnak és a névből már talán lehet következtetni valamire.

#432525 Muskatli Előzmény: #432515

Vajon csak a közgyűlés napján derül ki az új IT tag neve, vagy akar hamarabb is?? :)

#432520 zeeh_ Előzmény: #432515

Az vicces lenne, ha feltűnne itt is mondjuk Csányi vagy Demján, itthon ők a nagyhalak híresebb képviselői. Külföldi jelöltre nincs tippem, passz. Hazai mezőnyből inkább Sanyi bá' lenne a tippem. Majd kiderül rövidesen, hogy kit is akarnak megválasztani.

#432515 Formerplayer Előzmény: #432507

Reményeim szerint igen.....:-)

De erről gondolom csak a cég vezetői tudhatnak biztosabbat és részletesebbet......ha van egy kis eszük--márpedig szerintem van--ezen dolgoznak éjt nappallá téve....

Kiváncsi leszek a közgyűlésre és a leendő új igazgatósági tagra is.....csak azért nem szoktak közgyűlést összehívni, hogy szavazzanak a személyéről....furcsa, de ugyanakkor pozitív várakozásaim vannak

#432514 zeeh_ Előzmény: #432510

7000 alatt ajándék. :)

Korlátlanul (még egy ideig), mert látványosan azért beraknak eladásra 50-100 db-okat, hogy még véletlenül se vigye át a 7000-et.

#432510 hAliG Előzmény: #432507

Nézzük a jó oldalát:

7000Ft alatt most "korlátlanul" lehet gyűjteni :)

#432507 zeeh_ Előzmény: #432468

Tehát akkor a finanszírozás problémája, ha jól értem, már akár ebben a hónapban megoldódik?

#432485 banyaiz Előzmény: #432452

Lehetni lehet mindent, főleg most, hogy mnyp-k sincsenek már magyar piacon, még kisebb a forgalom ilyen nyomott időkben.