Tovább folytatva a gondolatot: esetleg a 6850-es 300 is az övé, csak most már abban reménykedik, hogy ott meg is kapja, nem kell feljebb jöjjön, mert ebben a "törékeny" hangulatban esetleg könnyen 7000 fölé lökhetné az árfolyamot.
Tovább folytatva a gondolatot: esetleg a 6850-es 300 is az övé, csak most már abban reménykedik, hogy ott meg is kapja, nem kell feljebb jöjjön, mert ebben a "törékeny" hangulatban esetleg könnyen 7000 fölé lökhetné az árfolyamot.
Nem veszekedtem Veled, így nem kéne békét kötnünk. A jóságban meg egyformán fogunk örülni , hát Istenkém, külön külön. Sok sikert a papírhoz kedves Mindannyiunknak.
Csak azért, mert pont annyit adott el, hogy a 300 darab teljesen elfogyjon. Véletlen lenne? Ha meg több lenne neki, mit számított volna, ha 5-tel lejjebb még ad valamennyit, esetleg a maradékot benthagyja 6900-on.
Elképzelhető, hogy ugyanaz adott be több, mint 300 darabot, aki a vevői oldalon is bent állt 300 darabbal, hogy olyan hatást keltsen, mintha komoly eladói jelenlét lenne? Ha nekem sok részvényt kellene vennem, hasonló módon gondolkodnék, bár most nem tudom elképzelni, hogy ilyen manipulációba belemennék.
Nézd,én nem szeretném ezt a vitát eszkalálni,nincs értelme...ha ennyire megváltozott a véleményed a papírról, nyugodtan add el, hiszen önellentmondás lenne egy ilyen sz@rban üldögélned, most talán elvinnék tőled komolyabb árfolyamelmozdulás nélkül is....
Ha rólam változott a véleményed azt túlélem valahogy. De így ismeretlenül is kikérem magamnak, hogy manipulálással, lebegtetéssel, hazugsággal vádolj(nem buktam annyit,amennyit)....
Mindenesetre kiváncsi leszek, ha majd hírek, komolyabb emelkedések lesznek, akkor is ugyanilyen hozzáállásod lesz vagy esetleg jön a békepipa-elszívás ajánlatod.
Előre szólok, hogy nálam ez nem fog bejönni. Mivel bajban ismerszik meg a másik az elég világos, hogy háborúban nem tőled kérnék tűzfedezetet....
Maradhat az békés egymás mellett elbeszélés......
Jó reggelt. A tisztesség úgy kívánja , hogy hogy még egy dologra reagáljak .
Írod ".mintha egy pár hónapja a privát levelekben nem lettél volna ennyire karcos.."
Pár hónapja egy köszönő emailt írtam Neked, mert olyan részvényt dicsértél, amit csak Általad ismertem meg, és hasznomra vásároltam belőle. Az azóta eltelt időszak más véleményt alakított ki bennem, gondolom ez nem főbenjáró bűn.
Más. Gondolkoztam, úgy helyesbíteném a véleményem , hogy az állandó lebegtetések ( nemsokára jó lesz, figyeljétek meg) az eladó hasznát szolgálják, bárki is legyen az. Hogy akarva , vagy akaratlanul, azt nem tudhatom ,nem is állíthatom egyiket sem.
Nem erre az évre várnék ATH-t kint, inkább jövőre.
szvsz ne bontsd még a pezsgőt az idei us ath-ra
én is feljebb várom évvégére persze
az október hozta 1987-ben a legendás esést a junkbond ralli idején
ahogy 2008-ban is (pont az elnökválasztás évében)
USA ATH borítékolható szerintem, az időtáv kérdéses, ám a nagy és végső esésre tényleg sanszos, hogy várni kell még. Választások előtt tuti nem fogják hagyni, hogy beessenek az indexek, elvégre azt kell majd sugallniuk a buta amerikaiaknak, hogy kifelé jönnek a válságból, látszik az alagút végén a fény.
E-star sokat esett, lényegében felezett pár hónap alatt, egy legalább 2 ezer pontos korrekcióra számítanék rövidebb távon, ha egyszer ez a shortos befejezi a mutatványát önként vagy kényszerből (ha jön egy jó hír a cégről, ami végleg elvenné a kedvét ettől).
először szólok hozzá, most regisztráltam -- nem vagyok biztos, hogy az őrületes felfutása --2000 ről 12000-re --újra elérhető rövid időn belül -- próbahozzászólás, mindenkitől elnézést, azt sem tudom, átmegy-e
Röviden:
kezd az a gyanúm lenni, hogy az elmúlt 4 havi esés egy vihar a biliben....most az lenne a meglepő és hihetetlen, hogy az amerikai tőzsde ATH-n zárna(S&P) év végére. A végleges és komoly esés meg majd jövő év második felében jöhet. HA jön egyáltalán....
E-Star: heves és gyors felpattanást várok.Idejét nem tudom, az első külföldi order megjelenése lesz a trigger...lehet, hogy hetek, akár még egy hónap, de hogy meglesz,abban biztos vagyok...Egyszerűen égbekiáltó az alulértékeltség, 12.000 körül van reális áron. Abban is biztos vagyok, hogy nemsokára olyan hírek fognak kijönni a cégről, ami a finanszírozási kockázatot a minimálisra csökkenti...akkor pedig nem lesz több ellenérve a fanyalgóknak...
Éves távlat? 12.000 alatt folyamatos alulértékeltség van, de ezt egy megváltozott hangulatban el kell, hogy érje 365 napon belül...
Távolabb? Felvásárlási-kivásárlási story...előbb utóbb akár egy itthoni nagy szereplőnek is meg fogja érni, hogy egy diverzifikált, jó tőkeellátottságú, jó projektekkel rendelkező kis közép-európai "multit" megvegyen....
Az pedig már egy más dimenzió, 20.000 fölötti árakkal....
Formerplayer, ha megígérem nem a beírásod alapján fogok tőzsdézni, és megígérem hogy nem kérek rajtad számon semmit se, akkor felvázolnád kérlek a következő 1-2 éves meglátásodat az E-Star részvénnyel kapcsolatban? Milyen szinteket látsz elérhetőnek, tartani tuja-e a vállalat a felvázolt "5 éves tervet"?
NEm volt elegáns, de hogy célozgatsz, buta, össze nem álló sztoriknak teszel alanyává, azt minek nevezed..?
Azt, meg hogy kinek és miben volt igaza, beszéljük meg pénteken, jövő hétfőn.
A felbeszélést pedig kikérem magamnak..kicsit vadspekis a stílus..mintha egy pár hónapja a privát levelekben nem lettél volna ennyire karcos..
Mi az, hogy felbeszélni?Mikor állítottam valótlant, dezinformáltam bárkit is a papírról, a fundamentumokról, a vevőkről,eladókról? Mikor használtam bármilyen dezinformációt a saját javamra?
Egyébként meg úgy egyáltalán, neked mi a fene bajod van? Ha meg tudod, hogy nem buktam 80 millát, akkor felhatalmazlak, hogy gyere elő nyilvánosan az érveiddel...
nekem átjön,de én pl. soha nem istenitettem, soha nem szidtam, de elolvasni elolvasom. részemről lezárva.
"Amúgy meg úriember nem célozgat senkire név nélkül, főleg ha már amúgy is anonim az egész fórum..."
Én leírtam egy jelenséget, ha nem vállalják magukra, soha nem nevesítettem volna.
Amúgy meg dög unalmas tartalom nélküli dumák ezek a
" ne hallgass senkire, mert akkor lúzer hülye vagy" ,
Az EMBEREK SZERETNEK ARRA HALLGATNI , KIKET MAGUKNÁL TÁJÉKOZOTTABBAKNAK VÉLNEK!!!!!!!!!!!! NEM A LÚZEREK, AZ EMBEREK!!!!
Aki mindent megtett azért, hogy azt a tekintélyt , vagy csak nimbuszt kialakította magának, hogy hallgatnak rá, az morális felelősséggel is tartozik a sugallataiért.
Nem ám úgy működik, hogy ha jól sül el a dolog, akkor lehet isteníteni, ha meg szívás van, akkor ki a fene mondta, hogy rám hallgass! Remélem átmegy Neked, miről is beszélek.
hagyjuk már ezt az egymással foglalkozást!
Itt mindenki nyerni szeretne, ki ilyen ki olyan módszereket vet be, ki ilyen, ki olyan sikerrel.
Persze vannak tisztességesebb módszerek és kevésbé tisztességesek.
Former régóta foglalkozik a papírral, sok mindent tud róla, meg a papírt körülvevő pszichéről is, meg lehet-bár nem biztos- hogy valamivel több infoja, mint nekünk halandóknak.
Amúgy meg úriember nem célozgat senkire név nélkül, főleg ha már amúgy is anonim az egész fórum...
Nyilván Former is azért van a papírban, mert van neki ilyen, vagy épp nincs- ez tök mindegy, de a lényeg, hogy valamiért ő is hisz benne. Nyilván azért dumálja fel, mert ő is így látja, ezért van benne.
Aki meg azért vesz vagy elad, mert bármelyik fórumtársunk azt írja, hogy most aztán kiírja ide a benfentes infokat, az meg jobban jár, ha gyorsan elbukja a pénzét, mert előbb utóbb úgyis elbukná a pénzét, így legalább több ideje marad a számára hasznos dolgokat megtalálni az életben.
Ez talán nem volt elegáns dolog: "Ha valakire haragudnod kell, az legyen a saját kapzsiságod."
A helyes definíció: Ha valakire haragudnod kell, az a saját naivságod, hogy a FOLYAMATOS !!! felbeszélésre hallgattál. Aki nyerni szeretne, azt simán embernek hívják és nem kapzsi Harpagonnak . Azonkívül elismertem a balek-ságom. Én úriember módjára próbáltam Veled valamiről eszmét cserélni, sajnálom, hogy nem sikerült.
Még annyit, hogy amennyiben 80 milliót buktál, nagyon nagyon sajnálom , hogy ezt egyáltalán felvetettem, de őszintén szólva ez ügyben erős kétségeim vannak . Levélben megírnám, hogy miért, de gyanítom, nincs rá olthatatlan igényed.
Több sebből vérzik a sztori, s nem igazán értem, miért gondolod, hogy egy hasonlóban részt vettem-vennék.
1.Előre árazott? Pont jól árazott volt, sőt (10-12-es forward P/E ), ami egy ilyen gyorsan növekvő és igazoltan növekvő cégnél kifejezetten konzervatív.
2. A gyj-ből kiderült, hogy alulárazott? Mutasd már meg, hol lehetett erről olvasni?
3."aki jól tájékozódott, eladott" Kik ezek és milyen infó alapján adogattak?
4. Honnan tudhatták, hogy mikor jön egy jó hír? Csak nem a management adogatott volna? Csak nem képzeled, hogy "rongyos" tízmillióért kockáztatnák a respektjüket?
5. Szerinted már visszavették az almájukat?Mikor, mennyit?
Magam is közel 80 millát buktam(nem realizálva), azaz 1 darabot sem adtam el, s ezt nem csak 10k-nál, de 6500-nál is beírtam...
Ha valakire haragudnod kell, az legyen a saját kapzsiságod. Ennyi a minimum, amit a gyanúsítgatásomra válaszolni akarok. Részemről nincs szándék a csörte folytatására...