Re: Hírek? Bejelentések?
Formerplayer Előzmény: #431767Röviden:
kezd az a gyanúm lenni, hogy az elmúlt 4 havi esés egy vihar a biliben....most az lenne a meglepő és hihetetlen, hogy az amerikai tőzsde ATH-n zárna(S&P) év végére. A végleges és komoly esés meg majd jövő év második felében jöhet. HA jön egyáltalán....
E-Star: heves és gyors felpattanást várok.Idejét nem tudom, az első külföldi order megjelenése lesz a trigger...lehet, hogy hetek, akár még egy hónap, de hogy meglesz,abban biztos vagyok...Egyszerűen égbekiáltó az alulértékeltség, 12.000 körül van reális áron. Abban is biztos vagyok, hogy nemsokára olyan hírek fognak kijönni a cégről, ami a finanszírozási kockázatot a minimálisra csökkenti...akkor pedig nem lesz több ellenérve a fanyalgóknak...
Éves távlat? 12.000 alatt folyamatos alulértékeltség van, de ezt egy megváltozott hangulatban el kell, hogy érje 365 napon belül...
Távolabb? Felvásárlási-kivásárlási story...előbb utóbb akár egy itthoni nagy szereplőnek is meg fogja érni, hogy egy diverzifikált, jó tőkeellátottságú, jó projektekkel rendelkező kis közép-európai "multit" megvegyen....
Az pedig már egy más dimenzió, 20.000 fölötti árakkal....