Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#431101 Bendeguz Előzmény: #431094

Adjátok össze ezt a kajamennyiséget, osszátok le 10-zel és kijön fejenkét 20 ezer kcal. Egy bírkózó nem eszik ennyit :D

Emellé még slambuc, meg borkóstolón pogácsa és sajt? Szerezni kell lúdtollat :)))

Izgatottan várom a holnapot.

Végül melyik csapat fog bevásárolni?

#431075 Csokigyáros Előzmény: #430809

szóval késő ebédre egy gulyásleves, estére egy kis grill vacsi...

hozzávalók: 4 kg krumpli, 3 kg sertéscomb, 1 kg húsos füstölt oldalas, 2 cs. zöldség, 2 cs. répa, 2 karalábé, 2 zeller, 1 kg vöröshagyma, 2 kg paradicsom, 2 paprika, 2 kg tarja, virsli-kolbász grillezni, 2 kg csirkemellfilé, 4 cukkini, 4 padlizsán, 1 kg gomba (ezek is grillezni)... 5 kg kenyér, 40 tojás nokedlihez és reggelihez... ezen felül 2 rekesz sör, 1 rekesz ásványvíz...

nos ennyi... :)

#431048 Csokigyáros Előzmény: #431047

Szóval akkor 10 leszünk?

Oda kell szólnom a pincébe, hogy hány emberre készüljenek...

van aki nem jelentkezett az események napirendi pontban viszont jön?

judy9494??? ma délben hívtál, de nem írta ki a számod nem tudlak visszahívni...

jössz???? a slambuc miatt is...

#431047 Csokigyáros Előzmény: #431024

No szép estét... lent vagyok az idő itt még tökéletes 8 fokkal van több, mint amikor elindultam Pestről...

#431024 Bendeguz Előzmény: #430970

Időképen holnap felhős napos szép időt jósolnak, én hiszek nekik! Éjszaka viszont fagyhat, szóval jól fog jönni a pálesz :D

#430975 picirigo Előzmény: #430972

Fólia ruhában??? Vagy körbe tekerjük magunkat tescos zacsikkal :)))???? Elképzelem amint Henci beveti magát a vadi új cuccaiban off-rodeózni :D!!!

Tehát: Keri szállítmány…

#430970 picirigo

Tehát:

Keri szállítmányát átvettem, gondosan becsomagoltam és ha a kóstolgatás után marad még, akkor azt viszem holnap :)))!!!

Még egyszer KÖSZÖNJÜK 10 kis üveg pájinkát!!!

Időjárás: a szabadtéri programokat nemtom meg lehet-é tartani!