Természetesem Mi!És Te fizetsz :D!
Adjátok össze ezt a kajamennyiséget, osszátok le 10-zel és kijön fejenkét 20 ezer kcal. Egy bírkózó nem eszik ennyit :D
Emellé még slambuc, meg borkóstolón pogácsa és sajt? Szerezni kell lúdtollat :)))
Izgatottan várom a holnapot.
Végül melyik csapat fog bevásárolni?
A slambuc az pluszban lesz, vagy a felsorolt kaják mellett?
Elolvasni??? Megvenni??? Előre sajnálom szegény loser-t aki fizetni fog :))))
elolvasni is fárasztó volt :)
Judy 9494 hívott... jön holnap... igazi slambucot csinál nekünk... :) szeretettel várjuk!
szóval késő ebédre egy gulyásleves, estére egy kis grill vacsi...
hozzávalók: 4 kg krumpli, 3 kg sertéscomb, 1 kg húsos füstölt oldalas, 2 cs. zöldség, 2 cs. répa, 2 karalábé, 2 zeller, 1 kg vöröshagyma, 2 kg paradicsom, 2 paprika, 2 kg tarja, virsli-kolbász grillezni, 2 kg csirkemellfilé, 4 cukkini, 4 padlizsán, 1 kg gomba (ezek is grillezni)... 5 kg kenyér, 40 tojás nokedlihez és reggelihez... ezen felül 2 rekesz sör, 1 rekesz ásványvíz...
nos ennyi... :)
ha ennyien leszünk akkor max. 3-4 hálózsák kellene... akinek kéznél van az tegye be... :)
Szóval akkor 10 leszünk?
Oda kell szólnom a pincébe, hogy hány emberre készüljenek...
van aki nem jelentkezett az események napirendi pontban viszont jön?
judy9494??? ma délben hívtál, de nem írta ki a számod nem tudlak visszahívni...
jössz???? a slambuc miatt is...
No szép estét... lent vagyok az idő itt még tökéletes 8 fokkal van több, mint amikor elindultam Pestről...
valszeg odaveszem... :)
Időképen holnap felhős napos szép időt jósolnak, én hiszek nekik! Éjszaka viszont fagyhat, szóval jól fog jönni a pálesz :D
Egyszer a kétéltű gépjárműparancsnok ez mondta: Idefigyelj! Azt szeretném, ha a fejem búbja is sáros lenne :DD
Fólia ruhában??? Vagy körbe tekerjük magunkat tescos zacsikkal :)))???? Elképzelem amint Henci beveti magát a vadi új cuccaiban off-rodeózni :D!!!
mennél nagyobb a sár, annál jobb az off-rodeó :)