Hétfőn ha a futuresok -0.7 vagy -0.85 körül fognak állni simán kinyithatunk 16.200 on is..mivel 250 es volt a KT záráskor...
na majd kiderül..vagy megmentik a világot megint ?
Amcsiknak se kell a szomszédba menniük ha őrültet akarnak látni :D
Hétfőn ha a futuresok -0.7 vagy -0.85 körül fognak állni simán kinyithatunk 16.200 on is..mivel 250 es volt a KT záráskor...
na majd kiderül..vagy megmentik a világot megint ?
Amcsiknak se kell a szomszédba menniük ha őrültet akarnak látni :D
jah..zárás óra ismét húzzák...nem is tudom mit mondjak erre..balpfhaszok :D
zárásunk óta estek 8 pontot..
fdx.f is esett, de az most ismét húzzák
Legalább, ha minden nap meghúznák a végét, lehetne tudni, hogy most jön a bika.
De hol meghúzzák, hol meg leadják az utolsó percekben.
A jövő heti értekezlet napirendjét ismeri valaki?
Melyik nap hoznak határozatot?
Szerintem arra vár a piac.
Mit lehet erről tudni? Még az economic calender sem irja... Van vahalol egy link?
már 1 % ot estek 10 perc alatt...a végére belehúznak a srácok.. rutinos öreg zsidó kereskedők utolsó percekben szépen kitáraznak :D
robot kereskedés .-:))
azért ez már szánalmas...de azért még vannak meglepetések zárásig ? hirtelen 0.3 % ot estek
Símán megcsinálják. Még az eurusd van hátra, azt is visszateszik 1,35-re :)
nocsak ma is megjött a mágikus 9:20as pumpálás. záró tippem 1180.
Király, megveszik az esést. :S Annyira tudtam...folyton bebizonyosodik, amikor emelkedésre vannak állítva a piacok, nem hatnak a rossz hírek. Kis megingás, aztán vissza fel.
usa -ban a valos munkanelkuliseg kozel van a 20% hoz, van olyan allam ahol 30-40 folott van. pl nevada, kalifornia, arizona
hatiban ezt is megirtam, adat elott egesz nap nullan volt elozo adat vart 55k, lett 103k. Eddig ok. Adat utan kijavitottak az elozo havi adatot 0 rol 57kra. Ennyi, utolag mutyiztak. Gepet nem kapcsolok be hetfoig, de akkor szivesen ranezek majd
nem kérdés :) hétvége
meg még ez is : JP Morgan: Fennáll a veszélye Magyarország leminősítésének
hát ebből tuti hogy lejtmenet lesz a jövő héten...ezt a hetet letudtuk maximálisan a korrekció jegyében..el is mentünk a 17.000 ig.-...Tickre teljesült minden visszateszt... kérdés hogy mi lesz ebből ?
Ja most látom hogy Spanyolországot is ? :DDD dupla öröm .-))
Leminősítették Olaszországot :DDDDd
én meg full shortban csücsülök..mint mindig :DDD de jó .-))) talán visszajön a szerdai bukóm os hétfőn ?
A nagy poén hogy délelőtt hív bróker : likvidálni kell 3 kontraktust mert nincs elég pénz a számlámon : tegnap elszámoltam valamit..kevesebbet zártam...de jó hogy nem zárattam le az össze shortot .-))
szvsz ezek az eu-s témák most felülírják a makrókat, hacsak vmi nagyon extra usa adat nem jön. Elképesztő mozgásokat nyomnak elmúlt 2 hónapban sp 1070-1220 között, fel le bejárják napok alatt sokszor, de hetente 100 pötty valamelyik irányba az szinte mindig. :) Mikor utsó fél órákban 2-3%-at tudnak mozogni egy egy pletykára vagy a semmire csak dt zárás stb.
Nagy kérdés az, hogy innen egy összeomlás jön , vagy stabilizálódik a helyzet , nagy a bizonytalanság látszik is mozgásokon. Hétfőn 1070 körül, ma járt 1170 körül , de ez szinte heti program. Egy sp500-ban azért heti 7-8-10% kilengések ? De ugyanezeken a szinteken volt már az augusztusi beesésében is azóta itt pattog.
téves kapcsolás..))
Ez már valóságos összeesküvés elmélet lett:-)
Hol látod a munkaerőpiaci adat kijavitását, én még nem látom.
xxx
Korábban beraktál egy diagramot Elliot ciklusokkal SP-re.
Mivel nem vagyok egy nagy TA elemző, az Elliot ciklusok kapcsán van egy kérdésem:
EUR/USD paritás az elmúlt napokban a következőképpen ment:
1,3149 körül ütött egy mélypontot, majd fel 1,33 fölé, vissza 1,32-es szintre, tovább fel, 1,34 fölé, megint vissza 1,33 szintre és ma átütötte az 1,35-öt rövid időre.
Most már megint esik és 1,33xxx szinten jár.
Ez egy Elliot ciklus volt?
Köszönöm:-)