Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: nincs cím

#431022 hosszhuszár Előzmény: #431021

:DDD

nyugtával a napot...félidő van, bármi lehet.

Amit írtam, promtra írtam, nem futira.., azok a vevők még nyugodtak..

aranyat nem néztem, de majd megnézem.

A hosszú emelkedő sértetlen, de ha figyeled a mozgását, megölik.

Nem engedik emelkedni, központilag..))

Ezzel tartják kordában az indexeket..))

#431021 Hathor Előzmény: #431016

:DD

re jól tették e vevők este mi a vételt?

Most meg mi is lehet az ok

,-)

Józsi bátyám. Látta hatiban arany chartomat? Van kettő is berakva, Halig kérésére

#431020 Hathor Előzmény: #430873

Na Budfox koma!

Kijavították a délutáni adatot, nem is 103K volt a különbség az adatban, hanem 56K.

A piac esik rá, jók vagyunk még.

1150en az S&P futink.

Meg lesz ma az eső gyertya, eddig hullócsillag leszorító alatt.

Újabb leszorítót tettem fel, más dimenzióban, de a közelebbi csatorna is jó, csak nézzük másképpen is.

http://postimage.org/image/8xdpnzus/

szépen rá lehetett adni …

#431014 Donoo

szépen rá lehetett adni ma a shortokat....

#431013 banyaiz Előzmény: #431011

2012-ben választások lesznek náluk. Gazdaság állapota lesz a fő téma választási kampányban gondolom. Munkanélküliek száma nem lesz mindegy, szóval gondolom ebben a szűk egy évben Obama még megpróbál vmit villantani.

#431011 TrendMan Előzmény: #431009

Ebben természetesen igazad van, de a 3 Millió állásból - melyek visszatelepitése Kinából a költségcsökkentés korában eleve érdekes gondolat - futja még több ilyen mutatványra is.

Ez most kb. olyan, mintha dobnál még egy lapát szenet a gözmozdony kazánjába, sokáig nem elég, de a tőzsdék megélnek belöle megint egy nap:-)

#431009 banyaiz Előzmény: #431008

CSak azt akartam ezzel mondani , hogy amcsiknál pár 10 k ,vagy 100 k állás bármilyen irányban megszűnik, vagy keletkezik az kb a 0 kategória az egészet tekintve, hacsak nem egy tendencia látszik belőle mondjuk éves szinten.

#431008 banyaiz Előzmény: #431006

Ezt Mo-ra lefordítva kb azt jelentené mintha kapnál egy olyan adatot, hogy a ráta stagnál, de keletkezett 4000 db állás, kb ez a nagyságrend, mivel Mo-n dolgoznak kb 4 millióan az Usában pedig 100 millióan. :) Szóval amit mondasz az nem egy nagy trükk , ha már trükközni akarnának mutassanak ki inkább 3 milla virtuális állást az már vmi. :)

#431006 TrendMan Előzmény: #431001

Épp az a lényeg, hogy akik már kikerültek a hivatalos nyilvántarasból, azok a munkanélküliségi rátában nem is jelennek meg.

Ha azok is megjelennének, akkor a ráta a mostani 9,1 %-ról még meredekebben emelkedne.

Ugyanakkor a létrejött új állásokban nem lehet tudni, hogy kik dolgoznak, amennyiben a ráta nem csökken egyidőben, akkor az új állások csak úgy bövülhetnek, ha azokat olyanokkal töltik be, akik már kikerültek a munkanélküli nyilvántartásból is.

(Ez ugye nem tünik valószinünek.)

Sokkal valószinübb, hogy statisztikai barbatrükkel van dolgunk és az új állások fantomállások csupán.

A Kinából visszatelepitendő állások esetén pedig ki tudja garantálni, hogy nem számitanak be néhány százezret máris egyszerre ide is, meg oda is?

Baráti segitség a baráti Kinából, a Statisztikai Barbapapa támogatásával a tőzsdék örömére.

#431001 banyaiz Előzmény: #430948

Csak megcsinálták erre a hétre is lassan már rendszeresnek számító 100 pontos mozgást Sp-ben, meg vannak ezek gajdulva. :)

Amcsiknál 100 millás nagyságrendben dolgoznak , 100 k ember ide oda, nem oszt nem szoroz szinte statisztikai hibahatár. Amit pedig munkanélküliségi rátáról mondasz , ott is lehetnek olyan munkanélküliek akik már kikerültek ellátásból őket nem biztos látod a rátában.

Majd ha a foglalkoztatás rendszeresen hónapról hónapra sok százezerrel nő azt észreveszed a rátában hamar.

Most Nasdaq mintha a kor…

#430999 TrendMan

Most Nasdaq mintha a korrekció korrekcióját jelezné.

Fantasztikus ez a munkah…

#430948 TrendMan

Fantasztikus ez a munkahelyteremtés:

Vállalati adatok alapján rengeteg munkahely teremtődött, de a munkanélküliségi ráta nem változott (ez háztartási adatokon alapul). Azaz továbbra is ugyanannyian vannak munkanélkül, a fantom állásokban kik dolgoznak?

Futólag azt olvastam valahol, hogy Kinából akarnak visszahozni 3 Millió! munkahelyet :-DDD

Érdekes koncepció, ha azt is ideszámitanánk, korszakalkotó számokat lehetne elérni.

#430899 Donoo Előzmény: #430873

micsoda felrántás... orgazmusos állapotok uralkodnak... ezen a héten kiváncsi leszek ma esti záró után mennyit mentek, meglesz e a 15%