Szerintem kérjük fel kormányszóvivőnek :)
Nagy karriert futna be Magyarországon! :LOL:
Szerintem kérjük fel kormányszóvivőnek :)
Nagy karriert futna be Magyarországon! :LOL:
"a másik észosztóval egyetemben
nem feltűnő nektek, h más nem kapcsolódott be a ti álláspontotok "megerősítésére"?"
Akkor kizráólag a személyes megtámadtatás okán, a fogadjisten kedvéért:
Egyél szart. Tízmilliárd légy nem tévedhet :)
Sose vennék ilyen bicajt. A 40 ezret alig érő mostanimat se merem kint hagyni az utcán, egy ilyet a lakásban se mernék tárolni :)
megnéztem, szép
viszont már írtuk többen is neked, h ezek az org-os linkek nem működnek
legalább is IE alatt
csak fájletöltést kinál, letöltöm a link tartalmát, .org a kiterjesztése és megnézem win képnézegetővel és akkor látom a képet
nem kerestem a probléma okát
Ezt is Londonban, a Harrods-ban fotóztam. Forintban 2M felett volt..
nem rossz, gyakorlatilag mindent technikai sportban, illetve minden sporteszközből ipari műremeket tudnak létrehozni
csak legyen hozzá pénztárcád :)
passz, de szerintem többet ér mint a bringa :))
vicc megvan ;-)
ez meg valami citadel négyszöglánc-lakat horror? nekem is van egy elég jó, de túl nehéz hogy mindig magammal vigyem. van még abus u-lakatom is, de még ezekkel se merem sehol se kint hagyni a bicajt, mert mind a 2 kerék és az ülés is gyorsszáras... és ugye mindenki ismeri a cigányos forma1-es viccet :)
Nekem Ferrari canga kell, bármire nem ülök rá. :-) Vagy egy ilyen, ezt Londonban fotóztam:
akciós bringák :)
http://bringaland.hu/kellys/kellys-urc-9.9-2011.html
több is van, emberibb árban is, de ha esetleg vki esetleg szakít egy nagyot az otp-shorton.... :))
"igen a lényeget nem látod a beírásban..régi magyar átok a mi kutyánk kölyke gondolkodásmód...körömszakadtáig védeni elvtelenül a mundért.. na ez nem visz előre..a tények makacs dolgok...felhívtam a figyelmet pár jellemző gondra a témával kapcsolatban."
ez nem figyelfelhívás, hanem egy végtelenül otromba böffentés egy topikba
"sok a pofátlan bringás..párat életveszélyesen megfenyegettem.. száguldoznak a járdán a zebrán a tömegben centizgetik az embereket.. külföldiek nem értik..rettegnek..
Andrássyn ott a bicigliút de a járdán száguldoz..mondtam takaroggyá le gyökért mert elszakítom arcod.. azt csinálták neked a pénzemből akkor használjad maki..
szűk utcában megyek kocsival bejön szembe..nincs neki tábla..oszt mutogat.. megűztem..
ez az ha megengednek valamit a parasztnak ..rendőri kontroll meg semmi..önkontroll meg minek.. szdszes szabadosság van.."
"ki megkeseredett ki besavanyodott..ki bepunnyadt az jól látszik a hozzászólásokban.."
igen, pont ezt látom az írásodon, normális ember nem nyilatkozik így, főleg egy olyan fórumon, ahol jellemzően barátságos a hangnem
"be kéne látni a magad örömére bringázol"
oszt másolj már be ide valamit, amiben az ellenkezőjét állítottam, hobby, ugye érted?
én nem bringázok iparszerűen, de még eljöhet az az idő
"..teszel a környezetre.. a bringád a ruházatod a többi csetresz alőállítását gondold át a természet oldaláról.."
ezt az istenverte baromságot hogy sikerült kitalálnod???
16 évig használtam az előző kerékpáromat, mondjuk edzőcipőben meg melegítőben
ebben mi a környezetszennyezés?
még mindíg megvan a garázsban, használja más a családból
ja, h vettem egy újat, hú de dőzs van, és ezzel felmérhetetlen károkat okoztam közvetve a környezetben
szerintem ha mindenki csak kerékpárt venne ennyi időnként, nem itt tartana a föld állapota.
Te ennyi idő alatt hány autót cserétél?, sportolsz valamit? vettél hozzá eszközöket, v csak anyaszült meztelenül szaladgálsz valahol, mint környezettudatos világpolgár?
eszem, f@szom megáll, Margit- nooooooormális??????
"amikor a kerékpáremelgetés van és lezárják a várost..annyi többlet energia elmegy és annyi károsanyag kerekedik amit tízezer év kerékpározás sem tüntethet el."
ilyen helyekre nem járok, idézz már be légyszíves a topik létrehozása és a te 78. hsz-ed között bármit tőlem, ezzel kapcsolatban!
megsúgom nem fogsz találni
amíg nem jelentél itt meg 77 hozzászólásban normális beszélgetés folyt, egy kis csipkelődéssel Bazsi részéről
utánna 110 hozzászóláson keresztül csak az általad kavart sz@r paszírozása folyik, a másik észosztóval egyetemben
nem feltűnő nektek, h más nem kapcsolódott be a ti álláspontotok "megerősítésére"?
ez mindkettőtök lételeme, a folyamatos vitagenerálás, gondolom unatkoztok baromi módon
tudom, neked van igazad, bocs, h zavar az arroganciád, meg ezek a nagy sommás okosságok, ami kijön belőled
inkább visszavonultál?
:))
Ön nyert! :)
nyeremény átadás a követkeő sörözésen ;-)
egy aranyos kép még hozzá, csak azt nem vágtam, h egy ilyen bringához minek a brutál lezáró :DDDD
:)))
Hagyjuk, neked van igazad...DDD
ja hogy úúúúgy.. értelek ,-)
(ezek nem számítanak ezek szerint)
:D
,-)
na ma is lezártam, csak eszembe jutott.
Én igazából teljesen elképedek azon, hogy ezt a kérdést a kerékpáros fan club még mindig autos-kerékpáros ellentétnek akarja beállítani, mert az olyan trendi. Pedig nem is erről volt szól, én legalábbis egyáltalán nem erről beszéltem.
Számomra arról szólt ez a kérdés, hogy a külvárosiak (vidékiek) akarják a belvárosiakat kioktatni, elvenni a jogaikat, a lakóhelyükon szabad mozgásukban korlátozni, a kedvüket elvenni valamitől, ami NEKIK egyébként a saját lakhelyükön természetesen megmaradna és veszettül óbégatnának, ha abban akarná őket bárki korlátozni.
Mert nekik minden jár, mert nekik mindent szabad, és ők még azt is jobban tudják, hogy a belvárosiaknak mi a jó.
És teszik mindezt demagóg, régen lejárt rossz érvekkel és önző módon mindössze azért, hogy a NEKIK tetsző közlekedési módra kényszerítsenek rá MÁSOKAT, pusztán azért hogy NEKIK jobb és kényelmesen lehessen közlekedni azon a környéken. Mert ez a nettó igazság, a többi egyszerű demagógia.
De még ez sem elég. Mert ezt még meg is fejelik azzal, hogy ha nem építenek nekik olyan utakat, lehetőségeket, amit elképzelnek, akkor magasról fognak sz*rni a szabályokra, mert ha nem kapják meg amit akarnak, akkor nekik senki se mondja meg, hogy mit és hogyan csináljanak.
ÉN ezen a gondolatmeneten akadtam ki.
És akkor most tessék megnézni, hogy ebben hol szerepel az autos vs. kerékpáros kérdéskör. SEHOL.
Ez egy egyszerű anarchia, erőszak, társadalompusztítás, amitől én undorodom, mert pont ez az a gondolkodásmód ami lezúzta ezt az országot az elmúlt húsz évben. Éppen ezért ez a gondolkodásmód bárhol és bármiféle formában merül fel, azaz ami a fennálló RENDSZERT és a SZABÁLYOKAT öncélúan pusztítani akarja a destruktív elméletekkel, akkor én fel fogom emelni a szavam ellene.
Mert tudod, én nem tudom elfogadni azt, hogy valaki megzsarolja a társadalmat, hogy ha nem teljesítik a követeléseit, ha NEM SZOLGÁLJÁK KI, ha a KÖZÖSSÉG nem adja neki össze a pénzt arra, amit ő elképzelt, akkor ő majd jól rombolni fogja a közösséget, mert megteheti, mert úgysem lehet vele semmit sem csinálni.
Az a legnagyobb baj nincs elég bicikliút, ki lehetne építeni közmunkában pl , legalább egy értelmes meló lenne. Pesten olyan sokat nem autóztam, de Alföld, keleti országrész igen. Rengetegen bringáznak Kecskemét, Szolnok, Mezőtúr, Abádszalók , biztos sík terep miatt de sokkal többen mint felénk éjszaka úton benyomva stb, vizsgáztam mezőgazd vontatóból, egy-vagy két pótk. már nem is emlékszem, utat keresztezte egy bicikliút de be volt nőve bokrokkal fákkal körülnézek nem láttam senki elindulok , zötyögünk előre vizsgabiztos kérdezi ,és a biciklis, mondom milyen biciklis, látom kb fél méterre áll a pótkocsitól nagy idegesen. Viszgabiztos néz, aztán int tovább, nem kaszált el rendes csóka volt, de tényleg nem lehetett látni jön, neki volt elsőbbsége pedig.
Nekem mindig az a benyomásom mikor látok embereket forgalmas utakon biciklizni nem is tudják mekkora életveszélyben vannak. Pesten meg biciklivel hát nem szeretnék nagy benzingőz, nagy forgalom, nem lehet egy élmény.