Re: nincs cím
_pda_ Előzmény: #430204"igen a lényeget nem látod a beírásban..régi magyar átok a mi kutyánk kölyke gondolkodásmód...körömszakadtáig védeni elvtelenül a mundért.. na ez nem visz előre..a tények makacs dolgok...felhívtam a figyelmet pár jellemző gondra a témával kapcsolatban."
ez nem figyelfelhívás, hanem egy végtelenül otromba böffentés egy topikba
"sok a pofátlan bringás..párat életveszélyesen megfenyegettem.. száguldoznak a járdán a zebrán a tömegben centizgetik az embereket.. külföldiek nem értik..rettegnek..
Andrássyn ott a bicigliút de a járdán száguldoz..mondtam takaroggyá le gyökért mert elszakítom arcod.. azt csinálták neked a pénzemből akkor használjad maki..
szűk utcában megyek kocsival bejön szembe..nincs neki tábla..oszt mutogat.. megűztem..
ez az ha megengednek valamit a parasztnak ..rendőri kontroll meg semmi..önkontroll meg minek.. szdszes szabadosság van.."
"ki megkeseredett ki besavanyodott..ki bepunnyadt az jól látszik a hozzászólásokban.."
igen, pont ezt látom az írásodon, normális ember nem nyilatkozik így, főleg egy olyan fórumon, ahol jellemzően barátságos a hangnem
"be kéne látni a magad örömére bringázol"
oszt másolj már be ide valamit, amiben az ellenkezőjét állítottam, hobby, ugye érted?
én nem bringázok iparszerűen, de még eljöhet az az idő
"..teszel a környezetre.. a bringád a ruházatod a többi csetresz alőállítását gondold át a természet oldaláról.."
ezt az istenverte baromságot hogy sikerült kitalálnod???
16 évig használtam az előző kerékpáromat, mondjuk edzőcipőben meg melegítőben
ebben mi a környezetszennyezés?
még mindíg megvan a garázsban, használja más a családból
ja, h vettem egy újat, hú de dőzs van, és ezzel felmérhetetlen károkat okoztam közvetve a környezetben
szerintem ha mindenki csak kerékpárt venne ennyi időnként, nem itt tartana a föld állapota.
Te ennyi idő alatt hány autót cserétél?, sportolsz valamit? vettél hozzá eszközöket, v csak anyaszült meztelenül szaladgálsz valahol, mint környezettudatos világpolgár?
eszem, f@szom megáll, Margit- nooooooormális??????
"amikor a kerékpáremelgetés van és lezárják a várost..annyi többlet energia elmegy és annyi károsanyag kerekedik amit tízezer év kerékpározás sem tüntethet el."
ilyen helyekre nem járok, idézz már be légyszíves a topik létrehozása és a te 78. hsz-ed között bármit tőlem, ezzel kapcsolatban!
megsúgom nem fogsz találni
amíg nem jelentél itt meg 77 hozzászólásban normális beszélgetés folyt, egy kis csipkelődéssel Bazsi részéről
utánna 110 hozzászóláson keresztül csak az általad kavart sz@r paszírozása folyik, a másik észosztóval egyetemben
nem feltűnő nektek, h más nem kapcsolódott be a ti álláspontotok "megerősítésére"?
ez mindkettőtök lételeme, a folyamatos vitagenerálás, gondolom unatkoztok baromi módon
tudom, neked van igazad, bocs, h zavar az arroganciád, meg ezek a nagy sommás okosságok, ami kijön belőled