Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#437276 Hathor Előzmény: #437275

Érdekes volt ez az épület egyébként, ebben az épületben még két lakást árultam, meg mellette a Mechwart ligeti bejáratúban is. Ami gyönyörű benne, a hatalmas belső kertek, ami ezekhez a házakhoz tartozik. A másik érdekes, hogy a társasházak, régi bérházak gyönyörű nagy kertjeit a lakók sehol nem használják, Itt sem láttam senki soha az udvarokon, és általában mind gazos, elhagyatott. Ez számomra szomorú! Én imádom a zöldet. El sem tudom képzelni, hogy ne használnám ki a lehetőséget a beton dzsungelben. A másik érdekes, hogy zuglói ilyesmi társasházak kertjei is ugyanúgy elhanyagoltak, használatlanok.. mondom a 60as évek előtt épült házaknál, mert nyilván az új építésű házaknál azért veszik a fiatalok, hogy gyereket leküldjék játszani az udvarra. Na de ezt a régi bérháznál miért nem lehet? Érdektelenek a lakók, mert gyengébb rétegből van?

#437275 Hathor Előzmény: #437071

Csak azt szerettem volna mondani, hogy Kozma Lajos tervei alapján épült Átrium házban (az átrium mozi épületében) a Margit körúton árultam egy ilyen jellegű lakást Művész lakás volt a tetőtérben, hatalmas tetőterasszal, ahova szintén ilyen nagy frontú erkélyajtóról lehetett kimenni. Annyi, hogy ez a margit körúti lakás egy szintes volt. Nagyon kegyetlen volt, hogy a lakás kisszobájából leválasztott ficakban volt a liftnek a gépháza. Számomra nagyon ijesztő volt, hogy kinyitottam egy ajtót, mintha belépnék egy fürdőbe egy szobából, és egy óriási liftkerékkel találom szemben, ami tekeri a kötelet fel, húzza a liftet. Nem tudom abban a szobában hogy lehet így élni, de az embereknek kell a feeling.

Elég veszélyes is volt az egész, mert az összes Margitkörúti ház tetejéről át lehetett jönni ebben a blokban, vagyis a másik házak tetejéről arra tévedt idegen simán benézet minden helységbe, még a fürdőbe is, ha úgy akarta.. gondolok itt betörési szempontokra..

Még valami. Nappali ezzel a kinyitott terasszal klasz volt, de meg volt erőszakolva ez a feeling. Nekem a képen látható terasznak mondható valami is meg van erőszakolva. Mit értek ez alatt? Terasznak mondható a tetősíkba bevágott kis kiülő? Nekem más a terasz. Borzasztóak azok a fekete borítások, mint széntől, koromtól kopott vaslapok, amik borítják körbe a falakat, kéményeket. Nekem nem tetszik az az érzés ami ott látható a besülyesztett lukban, és bárhova nézek kéményeket, cserepeket, borított falakat látok.

Ezen Margit körúti lakásnak terasza sem volt számomra igazán terasz, holott az egész 20méteres utcafront a lakáshoz tartozott, de kb 1.5méter széles sávban..

Képen mutatom a netről bányaszott képet a margit körúti Átrium házról, annak teraszát jelőlve a lakáshoz.

http://postimage.org/image/5anh9bpor/

#437193 Hathor Előzmény: #437082

Nem kell kezdenie ügynökkel, nem ezt akartam írni. A belinkelt lakásra szerettem volna reagálni.

Időm kevés ez a baj, de majd megírom Bakiba.

#437101 Bakiba Előzmény: #437082

Jááj ne má:)

Ügynökök pedig nincsenek punk-tum, csak fórumtársak:))

Már nem divat a 3/3:))

#436868 Hathor Előzmény: #436835

xx, törölve

bocsi buxiba akartam kommentelni, de neked is akartam írni, de majd jövök és írok.

Beesett hozzám, IX Lónya…

#436695 Bakiba

Beesett hozzám, IX Lónyay 1 emeleti cirkós 32 nm. Jó ház és széppé lehet tenni:))

Ár 7.5 M Ft. Nem bankos árverezős, hanem fejlesztős:))

Ha érdekel valakit keressen

Re: VII.ker Gyógyszertár eladó bérlővel

#429198 Hathor Előzmény: #424828

Józsi, ha nem a Garay téri üzletek összehasonlítása miatt van az utca kérdése, hanem konkrét érdeklődő keres, akkor szívesen válaszolok. Túlfutottam a kérdésen, nem vettem észre bocsi, de most válaszoltam rá.

Van neked három is ott, nem gondoltam, hogy ilyen keresleted lesz rá :DD

#429197 Hathor Előzmény: #424828

Eladó az Oktogonnál, Aradi utca elején, jó állapotú liftes, körfolyosós házban felújítandó, IV.emeleti,44 nm-es,nappali-étkező konyhás (15,4 nm) + hálós (19,6 nm)+ galéria(8 nm),gázkonvektoros fűtésű, É-K-i fekvésű, udvari nézetű világos lakás.KK: 8900, vízóra van.Irányár: 9,8 Millió Ft

#424828 hosszhuszár Előzmény: #424434

biztosan titkos, mert válasz még nem kaptam, sem itt, sem sehol......

vagy nem néz ki belőlem ennyit a topik gazda?

Nem is nekem kellene...

#424444 kosami Előzmény: #424244

VIII.Kálvária téren eladó egy 33 nm 1 emeleti 1 szobás ,teljes körűen felújított( újonnan kialakított fürdőszoba ,víz,gáz villany, bélelt kémény), konvektoros, utcai ablakos lakás ,rendezett házban . Ár 6,2 m ft

#424438 Ibiza Előzmény: #424435

téged érdekel.. old meg a 100%-ot és már zsuga is..

#424432 Ibiza Előzmény: #424254

ha rejtetten az eladó a bérlő az nagy zsuga.. főleg ha van a szerződésben egy 1hónapos felmondási lehetőség.. 100% kihasználtságnál 100hónap alatt hozná be az árát... nem piskóta

#424254 Bendeguz Előzmény: #424244

Ennél jobb biznisz már csak az MTV székház eladása volt. Az ára X milliárd Ft, és a TV két év alatt visszabérelte ugyanezért az X milliárdért. Frappáns.