Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Erdőbénye

Most azt mutatja az időj…

#429391 KawaBazsy

Most azt mutatja az időjárás jelentés, h szombaton nem lesz eső, csak szél! YESSS! Csoki, izzítsd az off-road RX300-at..! :-)

Re: nincs cím

#429040 GáborGábor Előzmény: #429039

Én is remélem, hogy az lesz!

Ha meg, ott leszünk, akkor megtudjuk, milyen is volt ...

:)

De azért, ha a Stahl Jutkát valaki lecsábítaná - annak örökké hálás lennék ...

;)

#429033 GáborGábor Előzmény: #429032

Nincs.

Nem is teszek rá ...

Most nézegetem a tavalyi képeket, vajon ki fog megismerni, ha eljutok addig ...

Rossz érzéseim vannak a múltból ...

:(

#429028 GáborGábor Előzmény: #429015

Kissé visszafogottabbra tervezem az idei megnyilvánulásaim ...

A sisak jogos lehet, mivel ha minden igaz, egy új szerzeményemet - egy általam régóta várt darabot - vihetem magammal, egy eredeti állapotú Yamaha XJ 650 Police képében ...

A pince mélysége nem teszi meghatározóvá, akkor sisak nélkül is hajlandó leszek a mélyére keveredni - persze, megfelelő biztosítással és súlyelosztással ...

Hercinek ruháján esetteket meg igyekszem rendezni, mivel lassan egy méretet viselünk, hát nem lesz nehéz ...

Mea culpa.

De (ha eljön) itt azt ideje, javítom hibáim. Nem felejtek semmit. Tanulok - ha kell.

;)

#428976 matgab Előzmény: #428901

persze, megint nagy a szád, aztán este 11-kor már ott csicsikálsz az ágyam mellett! :-P

#428925 GáborGábor Előzmény: #428901

A borral semmi gondom, de ha még egyszer valaki azt mondja előtte, kumisz, akarom mondani pálinka, akkor ...

Viseljétek súlyosságom!

Re: érdeklődés

#428902 KawaBazsy Előzmény: #428899

Pontos dátum az "Események" fülre kattintva. Program lehetőségek pedig a topik leírásában a hsz-ek felett.

érdeklődés

#428899 RgRgRg

Ez érdekes. Pontos dátum?

Kevés piával is szép hely ez. Írjatok a program lehetőségekről még kicsit!

#428897 Csokigyáros Előzmény: #428893

Meg aztán ennyi részeg ****it visszatartani :) :) :)

oksa... akkor egy valaki vegye meg... Herceg... a zöldség a gulyáslevesbe kell... de ezt bízd rám... mármint a hozzávalót... :)

okszi, akkor pénteken megbeszéljük, hogy ki hozza, én meg megírom priviben hogy miből mennyit... ez csak a kajára vonatkozik...

ja a barack pálesz mennyiségem 106 liter lett cukor nélkül, a meggy pedig 65 lityi :)

úgyhogy elég lesz a III. talira jövőre :)

#428893 Kissherceg Előzmény: #428888

Én őszintén nem javaslom, hogy hozd a párod, mert elég vállalhatatlan lesz... :) Persze ha bírja a kiabálást stbstbstb sok stb és a piát, akkor ok, de Én szerintem neki lesz rossz...

Én eddig ezt tapasztaltam, mikor hasonló szituációba vitte valaki a párját. :)