Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: Amazing Places To Experience Around The Globe (Part 1)

#436626 matgab Előzmény: #436620

nálunk milyen idő szokott lenni? A mai napon 1999-ben 27 fok volt Mo-n, meg volt már minusz 10-nél is hidegebb sztem.

Kb. 5 fokkal van melegebb.

#436620 Amatoregy Előzmény: #431041

volt már valaki ilyentájt (október vége) Velencében (Olaszo.)?

Milyen idő szokott lenni ilyenkor?

#431038 Amatoregy Előzmény: #430955

hotel astra. Tavaly 2 éjszaka, 4 fős család reggeli, őrzött parkoló total 27k. Tavaly pünkösd után tettem be a lonket. 500 m-re a metrotol.

Gemenc

#431034 TrendMan

Ha valaki szereti a szép erdei környezetet és esetleg még evezni is, ajánlom ezt a pihenóházat:

http://www.barkapihenohaz.hu/

Érdekes túrákat lehet tenni a Gemenci erdő különféle vizi útjain, átlag feletti vizállás esetén fák között evezni, alacsonyabb vizállás esetén viszont érdekes és fantasztikus homokpadok alakulnak ki a Duna-ágak mentén.

Hangulatos, de persze nem luxusszállás Bajához egészen közel.

#430955 matgab Előzmény: #429970

Prágába ki tud valami olcsó (és esetleg jó) szállást?

A booking.com-tól különböző szálláskeresőt, ami esetleg panziókat is keres?

Ma voltam lent a balcsin…

#428881 Fornit

Ma voltam lent a balcsin fürdeni, zsír volt nem sokkal dél előtt én voltam a második ember a parton, a víz nagyon tiszta volt, sokáig lelátni az aljára rendesen, és nem is annyira hideg. A lélekerősítőt is fürdés után vettem be :) Holnapra ugyanez betervezve...

http://www.imagebam.com/image/f63a18152271516

Re: nincs cím

#411960 KawaBazsy Előzmény: #411792

Olyan 15-16 éve, átutazóban Törökbe. Ott mindig gond volt, a legdurvább akkor esett meg, amikor egyszer rendőr egyenruhában megállították a mikrobuszt, majd magukkal akarták vinni a sofőr bnőjét. Szerencsére vmi szirénázó autó jött arra, s elszeleltek..

#411792 matgab Előzmény: #411772

Bazsykám, akkor te vagy nagyon régen voltál, vagy nem megfelelő társaságban...:-)

#411729 Amatoregy Előzmény: #411728

vaze én meg el kezdtem dolgozni. :D

Erre kiderült, hogy segélyből is elmehettem volna nyaralni?

:DDD

#411728 matgab Előzmény: #408774

Most jöttem meg Bulgáriából. Napospartról.

Hát úgy látszik az utolsó európai olcsó tengerpart illuziójának is lőttek már.

3 éve a magyar árak 80%-a volt az átlagár, most meg 20-40%-os felárral mozognak az árak Mo-hoz képest.

És mivel idén is 25%-kal több turista érkezett eddig, mint tavaly, gondolom jövőre is inkább emelni fogják az árakat, mint csökkenteni.

#408688 Sumér harcos Előzmény: #405099

vettél egy ilyet?irigyellek,jobban,mintha zsir új E mercit vettél volna,mert nekem mx-el kezdődik az auto...:)

nem tudom mi lehet az a …

#408683 Sumér harcos

nem tudom mi lehet az a játék,amit tavaly láttam bracon horvátoknál....

egy rakás ember ült a molonál székeken.....elől egy asztal ott hangszoroba-mikrofonba mondogattak vmi számokat.....közben az emberek cetliket néztek,dobáltak(ha nem nyert).....persze lovéra ment a buli..

közben úgy pörgött a nyelve a mikrofonosnak,hogy na......

és most rájöttem,hogy az olaszoknál is játszák ezt a játékot.......

talán bingo a neve??nemtom

de nálunk ez miért nincs???igy ebben a formában,nagyon szorakoztato volt.....turisták csak nézték...

on the road

#406592 Euroman

Üdv! Metzből írok, úton vagyok Párizs felé....napközben mémet rádiót hallgattam, úgyhogy tudtam, hogy nagy esés van a piacon.....esti usa zárót már csak egy jó francia vacsora után láttam...katasztrófálisan néz ki....részvény longom nincs, viszont kötvény alapom igen...imádkozhatok, hogy reggelre javuljon a huf, mert ilyen huf mellett az is esni fog....