Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#429390 KawaBazsy Előzmény: #429388

Vazz 1 évben egyszer sem?? Nekünk is van család, meg gyerek, meg hasonló, de ez azért beleférhet. Ha gondolod átmegyek, s elkérlek a feleségedtől. Lett egy (eladó) VW Touareg-em, viszem azt is, kipróbálhatja, ha elenged.. :-)

#429365 Sumér harcos Előzmény: #429341

nekem nem kellene Z3 semmilyen motorral,inkább az MX bármilyen motorral....:)

Z3-ban is vsz már sok a tragacs...

a többi más súlyban játszik....:)

ilyen élményre elég amit az MX5 tud....

ugyan már hallani lehetett olyan hireket,hogy a HONDA is irigyli az MX5 sikerét,és vmi hasonloval rukkol,de eddig semmi.....hir róla...

ugyanigy a NISSAN is......ők ezzel akarnak..

http://www.igyvezetunk.hu/hirek/2011-08-04/Nissan_-_Miata_konkurencia/

A KIA is tervezi,de eddig mindenki csak tervez....

http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/mazda_mx-5_konkurens_a_kiatol-4595

ez egy veszélyes szegmens az idetévedőknek,MX5 uralja....

#429359 Sumér harcos Előzmény: #429341

az auto megpillantása,elölnézetből történt először,tulajdonképpen egy széles kismacskaként nézett vissza az óvatlanra...

ekkor Bazsy kollegával a szokásos üdvözlőkörök után,beültünk a jól körülnézett lapos kis dögbe..

tető hátrahajt,izompolo feszül a majréfogó erőteljes fogdosása miatt..

napszemüveg feltesz....

ez volt az alapállás....

belül nardi gyári bőrkormány látványa fogadott,jó magas középkonzollal,10centi magas remek kinézetű váltóval,igazi targa VTI CRX élményt juttatva zsigerből az eszembe....még 1999-ből mikor is 2 év után eladtam...

elsőkörben utasként izzadó kezekkel vártam már előre az orgazmust....

elindultunk ,kis fekete gimis macskák pillantó szemei inditottak minket az első kereszteződés buszmegállójában...

ezekután nem várt fejlemény következett elhagyva település táblát,Bazsy őrült módon rátaposott a gázpedálra-

a kis szörny morgoshangra váltott,fordulat 5000-7000,hatalmas kanyarok úgy jöttek,mint Napoleon Waterloonál....

igen megijedtem,mert régen ültem már ilyen súlypontú lapos járműben....pedig van rutinom közel akár 1millio km után vagy két totálkár után,és számtalan koccanás után..-de vhogy mindig elérzékenyülök az anyosülésen-vhogy az nem az én helyem....

100-110-el olyan hajtűbe szaladtunk,és rezenéstelenül jött ki,-

olyan hatást kelt,melyre nem sok auto képes 100km-es sebességnél......sőt szinte semmi...olyan mintha egy M3 BMW-vel mondjuk 220-al venné az ember a 40-es táblás kanyarokat....

az érzés az másolhatatlan...

és jött a helycsere...

túlképp a kormány mögül azonnal lejött,hogy anyósülésbeli ijedségem alaptalan...

az auto nagyon kis kemény jól kezelhető,és egy taposás után az ereje is belőhető....

a lenyitott tető remek hangulatot nyújt....

egy előzésem volt,melynél nem hagyott cserben...egy kereszteződébe való beforduláskor,éreztem az orgazmus jellegű gokart mivoltát,tolta a seggét-megjött a hátsokerék élménye a makulátlan sulypontelosztással fűszerezve....

visszafordultunk az M0-ra,átadtam a kormányt Bazsynak...

ő még pörgött 2-őt két körforgalomban,ahol a betévedők,nem értették magunkfajta életérzését,csak bambán néztek az egyterű sokmillios dobozokból....

a leparkolás után,jégkrém,üditő,sőr kiséretében megbeszéltük még a történteket és a popszakma gyönyöreit....és érzékeny búcsú mellett,savanyú mosoly kiséretében ültem vissza-az asszony szavaival élve-tilos eledni tipsú diesel kombiba,mely ugyan makulátlan-de mégsem egy MX5........

#429341 KawaBazsy Előzmény: #429316

Nagyon nézegettem a Z3-at is, de vicces, h abból az 1.9i 16v megy úgy, mint ez (0-100: 9,5 s). Az viszont már 2000-esként regadózik, tehát meg ez sem éri, meg nekem inkább a 2.8i motorral kéne. Annál viszont horror a regadó.. azért rajta van a listámon. :-) A Porsche Boxster is, de az sose lesz occsó..

Meg persze S2000.. de sohasem adnék érte 3 misit. Adják 2-ért, akkor ok. :-)

#429316 Sumér harcos Előzmény: #429292

nos:)

elöljáróban,eddig úgy hozta a sors,hogy soha nem probáltam még mx5-öt,de jelenleg a piacon,mivel számomra ez a tipusu játszós auto,csak és kizárólag az auto,

jól kanyarodjon,gokart érzés legyen,max 10 centi magas bőrváltó legyen,nyitott tető legyen,2 ülés legyen és ne irigyeljék(ugyan rontást jól blokkolok:) )-azt kell mondjam konkurencia nélküli,nincs konkurencia.

Mi jöhetne szóba?

Opel Speedster-drága,szarráhajtott példányok...

Targa CRX csak VTI-egyszerűen nincs már megfelelő példány....

Lotus Elise-megfizethetetlen....

esetleg Toyota MR2 lehetne konkurencia,de az is drágább....

Az MX5-ből árban,állapotra a széles választék miatt lehet még jó példányokat kifogni.....

és éppen Bazsy kollega autoja is egy ilyen megfelelően jó ár/érték arányban mozog...

km óra nincs tekergetve,festés auto külleme teljesen elfogadható,gyári....szervizkönyv van...

valóban egy nepper,ha behozta volna azonnal visszatekert volna egy 100ezret...és eldobta volna a szervizkönyvet.....

Nah, Sumér kolléga most …

#429259 KawaBazsy

Nah, Sumér kolléga most ment el, csapattunk egyet a Mazdával. Kicsit kapaszkodott az elején, pedig nem sok az a 110 ló, s óvatosan mentem.. :-) Majd beírja, h milyen ezután a játékautó után egy diesel kombiba beülni.. :-D

#428894 Sumér harcos Előzmény: #428891

nyiss 1et:)

most vettem két új bringát...sokáig tépelődtem,milyen legyen?

Merida tetszett,de végül más lett...

még eladó bringát is lehetne betenni oda:)

idén két bringát adtam el éppen:)

#428891 _pda_ Előzmény: #428880

egyedül nehéz így :))

egyébként a szélén megyek, de olyan xar helyenként az út, h kénytelen a göröket kerülgetni az ember

nem szívesen bringázok főúton, csak pécel felől a távvezeték alatt szoktam átjönni a mezőn, és arra jövök le tarcsának

gondolkodtam már, h kellene nyitni egy bringás topikot, lenne rá érdeklődés?

valaki?

#428880 KawaBazsy Előzmény: #428876

Hú vazze, a múltkor 3 biciglis ment a kanyargóson egymás mellett, nem volt belátható, nem tudtam előzni, s csodálkozott az ürge, h miért dudálok. Ugye te nem így bringázol? :-)

#428852 KawaBazsy Előzmény: #428851

Ok, írok címet meg telszámot, te meg hogy mikor jönnél. Napközben legyen, akkor kisebb a forgalom.. Nézd meg a neten a Nagytarcsa és Isaszeg közti utat, az a yo, kanyargós.

#428851 Sumér harcos Előzmény: #428848

persze:)

no privátban egyeztetünk:)

nehogy vmi zsaru már ránk cuppanjon,üldözési mániám van már tőlük:)