Sikeresen teljesült a megbízás, megfeleztem az OTP csomagom.
Sikeresen teljesült a megbízás, megfeleztem az OTP csomagom.
Sziasztok!
Ma reggel betettem eladásra 3000-re a 3409-es OTP pakkom. további esést várok és majd csak lentebb szeretném visszavenni.
Amennyiben felspekizik az eur/huf árfolyamot 300 felé megvizsgálom a certiket, hogyan profitálhatok a majdani euró gyengüléséből.
A hétvégével ellentétben ma rápillantottam az OTP napos chartra.
Egyelőre a csökkenő trend folytatódik, megvolt a Fibo szerinti ideális korrekció és aktuális résbetöltés, most várom az újabb (magasabb) alj kialakulását.
http://kepfeltoltes.hu/view/111003/otp_hu_d_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Pepe, kezdesz túl "hivatalos" lenni. Ne aggódj nem fogjuk számon kérni a tippjeidet :-)
Szia
Először válaszoltam és néhány óra elteltével valóban töröltem, mert ez a topik a jövőbe mutat és nem foglalkozik a múlttal.
A Portfolio topikba újra kiteszem 1-2 napon belül.
Szia
Nem tisztem ezt megtippelni, de szerintem mindannyian vártuk és érdemesnek tartom az egyes momentumok dokumentálását.
Ez érdekes, mert már válaszolt, de le lett törölve utólag a válasz :-S
hol van a válasz a richterre és plotinus+nyilasi eladás kérdésére?
Köszi :-)
Majd elfelejtettem a lényeget, amit Zsiday kolléga megemlített.
"tegnap a DKJ-aukció nem ment el, kevesebb volt a vételi szándék, mint amennyit az ÁKK értékesíteni kívánt.".
Kivárok és szárazon tartom a puskaport.
Szia
Junk és midcap rv-kben nem kívánok a meglévőkön kívül befektetni. Kérdésedre válaszolva napos long pozi felvételére gondoltam, egyelőre short nem jöhet szóba (időhiány miatt). A MOL és Richter páros nagyon gyenge. A MOL a 15000-es szinttel sem bír, a negyedéves zárás sem tudja felé lendíteni, a Richterről pedig nem tudok jót mondani.
OTP-vel most nem foglalkozom, inkább csak figyelem mi történik majd a gyorsjelentése után.
A végtörlesztés miatt a külföldi elemzők is nyomást helyeznek a piacunkra, érdemes rászánni 1 hónapot amíg (részben) eldől merre megyünk tovább.
Legfőképp a meglévő részvényeimmel kapcsolatban várom kérdéseimre a választ, miszerint csinálnak egy magasabb dupla aljat vagy esetleg újabb mélypontra mennek.
Nem tagadom a dupla aljnak jobban örülnék (E-star és az FHB tekintetében), de a céltalan oldalazás sem kizárható.
"Egyelőre annyira gyenge korrekciós jeleket mutat a Bux, hogy nem látom értelmét a kereskedésnek."
Ezt fejtsd ki jobban, kérlek!
Sziasztok!
Portfolio-n a Rába topikban olvastam egy elképzeléseimbe illő idézetet.
"A magánnyugdíjpénztári vagyonból jövőre nem számol bevételekkel (uniós elszámolási okok miatt nem is számolhat) a nyugdíjkassza, így az átvett vagyont idén kell(ene) értékesíteni, akár erősen nyomott árfolyamokon is, ez pedig a tervezett alatti bevételeket eredményezhet."
Nem teljesen értem a gondolatmenetet, de ez nem is szempont, egyre erősödik bennem egy kép , miszerint poziba lépéssel megvárom az október hónapi történéseket.
Egyelőre annyira gyenge korrekciós jeleket mutat a Bux, hogy nem látom értelmét a kereskedésnek.
Nekem is tetszik Zsiday blogja és tevékenysége, bár nem mindig értek vele egyet. Szerintem igen is a Bux-on ugyan olyan jól lehet kereskedni, mint bármelyik tőzsdén , hiába illikvid és mutyi.
Nyilván egy alapkezelőnek és egy kisbüfinek nem egyeznek a befektetési szempontjai (max. részben).