Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pepe részvényei

Re: nincs cím

#429066 pepe01 Előzmény: #428650

Sziasztok!

Ma reggel betettem eladásra 3000-re a 3409-es OTP pakkom. további esést várok és majd csak lentebb szeretném visszavenni.

Amennyiben felspekizik az eur/huf árfolyamot 300 felé megvizsgálom a certiket, hogyan profitálhatok a majdani euró gyengüléséből.

#428519 pepe01 Előzmény: #428464

Szia

Először válaszoltam és néhány óra elteltével valóban töröltem, mert ez a topik a jövőbe mutat és nem foglalkozik a múlttal.

A Portfolio topikba újra kiteszem 1-2 napon belül.

#428518 pepe01 Előzmény: #428477

Szia

Nem tisztem ezt megtippelni, de szerintem mindannyian vártuk és érdemesnek tartom az egyes momentumok dokumentálását.

#428449 pepe01 Előzmény: #428439

Majd elfelejtettem a lényeget, amit Zsiday kolléga megemlített.

"tegnap a DKJ-aukció nem ment el, kevesebb volt a vételi szándék, mint amennyit az ÁKK értékesíteni kívánt.".

Kivárok és szárazon tartom a puskaport.

#428439 pepe01

Szia

Junk és midcap rv-kben nem kívánok a meglévőkön kívül befektetni. Kérdésedre válaszolva napos long pozi felvételére gondoltam, egyelőre short nem jöhet szóba (időhiány miatt). A MOL és Richter páros nagyon gyenge. A MOL a 15000-es szinttel sem bír, a negyedéves zárás sem tudja felé lendíteni, a Richterről pedig nem tudok jót mondani.

OTP-vel most nem foglalkozom, inkább csak figyelem mi történik majd a gyorsjelentése után.

A végtörlesztés miatt a külföldi elemzők is nyomást helyeznek a piacunkra, érdemes rászánni 1 hónapot amíg (részben) eldől merre megyünk tovább.

Legfőképp a meglévő részvényeimmel kapcsolatban várom kérdéseimre a választ, miszerint csinálnak egy magasabb dupla aljat vagy esetleg újabb mélypontra mennek.

Nem tagadom a dupla aljnak jobban örülnék (E-star és az FHB tekintetében), de a céltalan oldalazás sem kizárható.

#428402 lagwagoner Előzmény: #428401

"Egyelőre annyira gyenge korrekciós jeleket mutat a Bux, hogy nem látom értelmét a kereskedésnek."

Ezt fejtsd ki jobban, kérlek!

#428401 pepe01 Előzmény: #427914

Sziasztok!

Portfolio-n a Rába topikban olvastam egy elképzeléseimbe illő idézetet.

"A magánnyugdíjpénztári vagyonból jövőre nem számol bevételekkel (uniós elszámolási okok miatt nem is számolhat) a nyugdíjkassza, így az átvett vagyont idén kell(ene) értékesíteni, akár erősen nyomott árfolyamokon is, ez pedig a tervezett alatti bevételeket eredményezhet."

Nem teljesen értem a gondolatmenetet, de ez nem is szempont, egyre erősödik bennem egy kép , miszerint poziba lépéssel megvárom az október hónapi történéseket.

Egyelőre annyira gyenge korrekciós jeleket mutat a Bux, hogy nem látom értelmét a kereskedésnek.

#427988 pepe01 Előzmény: #427984

Nekem is tetszik Zsiday blogja és tevékenysége, bár nem mindig értek vele egyet. Szerintem igen is a Bux-on ugyan olyan jól lehet kereskedni, mint bármelyik tőzsdén , hiába illikvid és mutyi.

Nyilván egy alapkezelőnek és egy kisbüfinek nem egyeznek a befektetési szempontjai (max. részben).

#427987 Sly-- Előzmény: #427914

Jó kis beker. áraid vannak, ezek szerint stop-ot még most sem használsz.:-(

39K fölötti átlaggal vett Richterekkel mi lett?