Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: Szurgutnyeftyegas

#44360 Kissherceg Előzmény: #43143

"Heti:

Van egy rés 12200-nál, várta a betöltést, mindhiába. Itt is nagy kudarc, hogy ez nyitva maradt. Két rés van nyitva (21200 - 12200), ebből a kimerülési rés ... (3200 ??? Hát elég hihetetlen, de írtam én már hihetetlen dolgokat, amik bejöttek...)

Valószínűleg ez a cég zárja a gyorsjelentési szezont, csak május végén jelent.

" by Egon

:)) tud Ő vmit :))

#43143 Kissherceg Előzmény: #42887

jó cég... http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=406724&place=

"Az olajcégnek ugyanis pénzügyi oldalról nagyon nem tesz jót a forintgyengülés, hiszen mintegy 800 millió dolláros és 2,5 milliárd eurós devizahitel-állománnyal rendelkezik, ugyanakkor az üzemi eredményben realizáltan jelenik meg az árfolyamváltozásból eredő nyereség, míg a hitelek esetében ez nem realizált veszteségként szerepel. A kölcsönök esetében ugyanis jelenleg csak a kamatokat kell törleszteniük, az első visszafizetés 2010 végén lesz esedékes. Márpedig a Molnak egy összegben kell ezeket a hiteleket visszafizetnie, ami azt jelenti, hogy ha addig megerősödik a forint, akkor nagyon jól járhat az olajtársaság a közelmúltbeli forintgyengüléssel. Egyébként amennyiben a jelenlegi forintárfolyamon kellene lezárni a negyedévet, akkor a hitelek átértékelése miatti veszteség akár kétharmadával kevesebb is lehetne. Ugyanakkor a gyorsjelentésben még 113,9 milliárd forint vesztséggel számolnak lapunk konszenzusa szerint az elemzők."

jó kis srv...

#42887 akpo7 Előzmény: #42875

Nyertem en is 20CHFt hetvegen. Magyar lotton semmi, azt sajnaltak meg a 2est is. :)

#42871 Dr. ursi Előzmény: #42852

dehogy van.

ha lenne, akkor se pókeren játszanám el ... hanem alapítványba tenném és segíteném a szegényeket, akiknek mondjuk csak havi pár tízezer hiányzik hogy ne árverezzék el a fejük fölül a házukat, azt az egyet, amiért megdolgoztak és nem lopták; és iskolatej programot indítanék, és bentlakásos cigányiskolákat, stb.

de sajna most is csak kettesem volt a lottón :o)

#42847 akpo7 Előzmény: #42788

hasonlo gondolatok miatt nem erdekelt, hogy nem kaptam

mondjuk DTben jo lett volna, de olyat mostanaban nem jatszok a melo miatt

#42788 Kissherceg Előzmény: #42733

boldog lehet a vásárló, 8k fele képeslapot küldenék neki :)) 5K alatt pedig egy üveg piát, hog feldolgozza....

#42504 akpo7 Előzmény: #42496

Onnan szokkent felfele nem regen, reset is hagyott. Annak azert kene mukodnie, mint tamaszfele.