Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#427990 Longshort Voilattila Előzmény: #427971

Azért ez is érzékeny valamire, úgy tudom nem szereti ha hirtelen előre nyomod a botkormányt.

Másegyébre nem érzékeny. Vezettem egy ilyet oktatóval, király volt... adrenalin hegyek :))

Most mennem kell, majd áradozok még

#427971 Sumér harcos Előzmény: #427963

biztosan igy van statisztikák szerint,nem vitatom,ez tény...a statisztikák a repülő járműveknek kedveznek,

ja értem,tehát ezzel szinte lehetetlen igy leesni...leketyeg...nem semmi..

#427963 Longshort Voilattila Előzmény: #427946

Hát az akácfa az akácfa... Béke velük!

Az autogiro azért nem ilyen papírrepülő mint ezek, vagyis papírnak papír de nem érzékeny a szélre, mert "felszeleteli", ha leáll a motorja, egyszerűen leketyeg a földre, nem véletlenül népszerű manapság repülős körökben. Nyilván veszélyes, de ha megnéznénk egy statisztikát akkor kiderülne,hogy veszélyesebb autóval, pláne motorral szálguldozni mint forgószárnyas UL-lel. Figyelni kell, és egy más tipusú mozgást végez mint az autó, de azt is meg kellett tanulni vezetni nem? Ez is csak addig tűnik veszélyesnek amíg nem ismered. Szerintem.

#427942 Longshort Voilattila Előzmény: #427938

Borzasztóan tudok lelkesedni ezért az ultrakönnyű forgószárnyasért, nem kell hozzá heli jogsi, csak tanfolyam osztrákiában, fél év és repkedhetsz. Nagy álmom igazából, de eddig nem úgy alakult, hogy megtehetném sajnos... valójában ez életforma igazából, mint a motorozás. Talán még veszélytelenebb is bár hatalmas felelősség, ezzel nem indulnék neki tök részegen, az biztos :) Őrültség de tetszik.

#427930 Longshort Voilattila Előzmény: #427915

nekem a legszebb a hármas coupé, de egyre jobban tetszik a hatos coupé mostanság de az már nem az én világom azért. Veszettül megy a 330, és hozzá 7.5 liter fogyi :O egyszer tudtam csak széttaposni olyan 9 literes átlag jött ki de hegyi utak, meg szigorúan 200 felett a sztrádán sűrű stroboszkóp mellett, hogy észre vegyenek :) viszont hegyek nélkül akkor sem megy 8 fölé, ha taposom neki. Kapcsolgatja magának a fényszórót ha szembe jönnek, stb. a 335 az még jobban megy de az már azért bekapja a 9-10 litert. Nem jobb az annyival, legalább a földön marad a pali. 330 al is kettesével lehet előzni a kocsikat, minek ezekre az utakra repülő.

Apropó repülő! Ismered ezt a járművet?

http://www.vampair.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=743

Ez az igazi! Ha megtehetném, akkor már inkább ez... Kiszámoltam, kevesebbet eszik mint a bömös, és mivel légvonalban halad, kétszer olyan gyors :)) Budapest-Erdőbénye kicsit több mint egy óra, trafipax nélkül. :D

Pár óra alatt leszállás nélkül lent lehetnék az Adrián, vagy bárhol. Hát ez már tényleg más világ lenne. Majd a következő életemben...

#427915 KawaBazsy Előzmény: #427912

Jó az a 3.0d motor, az 5-ösben harapott, a 7-esben meg csak simán jól ment, 3-asban még csak 320d-ket próbáltam.

Az X6 sztem irdatlan randa, akkor már inkább X5, amiben hely is van hátul. De terepen a Jeep a jobb.

Volt melóhelyemen a tulaj most vett BMW 5GT-t, öszkerekes. NA, az egy igen rusnya állat, nem adnám érte oda a Mazdát. :-)

#427912 Longshort Voilattila Előzmény: #427905

Ha megtehetném akkor x6 ost vennék, bár annak nincs ilyen nagy a hasmagassága de nagy duzzogva jó lenne az :D

Á akkor se vennék olyat, pont jó volt a coupé 330dezső

#427905 KawaBazsy Előzmény: #427900

Értem, akkor a piaci ár felett áldoztál egy tip-top példányra. Aki megteheti.. :-) Én a Jeep-et anno havertól vettem, azzal sem volt gond, s a feeling az igen ott volt..

#427900 Longshort Voilattila Előzmény: #427895

egy éve vettem, nem a jó a drága hanem a szar... pl.touareg akkor se kéne ha ingyen adnák, csak rosszat hallottam róla, porse padlóra épül, mindenbaja van, legalább is ez a meglátásom. Aztán mindenböl ki lehet fogni a jót is rosszat is. Szerintem az a titka, hogy nem leharcolt fost kell venni, hanem meg kell nézni a gazdát is és az autón is látszik az ha csak kozmetikázva van. ez olyan patika volt, hogy csak néztem, első volt amit megnéztem a felírt címek közül de nem kerestem tovább... A garázsban rend volt, pasasnak két motorja rendben leállítva, kiált két autóval, hogy elő tudja húzni a jeep-et, válfán lógtak a motoros ruhái, szóval minden rendben volt, és azóta is így van ez az autóval is. (lekopogás)

#427896 banyaiz Előzmény: #427887

Értem, mondjuk horgászni is milyen jó lenne földutakra. :) Régen mikor ladával mentem nem foglalkoztam ilyenekkel földesút egyéb témák, most már el vagyok kényelmesedve, hol lehet jól leparkolni stb. :)

Bmw-t ellopták? Az lehet még a méreg.

#427895 KawaBazsy Előzmény: #427892

Azé' nem most volt 3 guriga gondolom, annyiból a sógorom feleannyi idős, diesel Touaregjét is megúsznám..

#427892 Longshort Voilattila Előzmény: #427874

4.7 es limited, de a linken ez buherált lámpás, az enyém eredeti patikaamerikai :) basztattak is műszakin a sárga helyzetjelző miatt, de azért áttóták :) , meg sötét fóliás körben, tiszta maffia