köszi
nem tudtok streamet a val-che meccshez?
kva digi adja, pedig jó meccs biztos
tipp 2:0
Ma a valencia chelsea tűnik hasonlóan jó meccsnek. Jó kis adok kapok.
Szinte nincs is középpályán a labda, olyan nyílt sisakos harc megy.
és elvitt két szelvényt, pedig a többi tipp bejött.
bazzz mu-ra fogadtam... már megint ezek miatt szopok ideges leszek... Újabb szelvényt behúztam nyerőbe.
Kérdés:
jövőre online fogadókat, hogyan adóztatják meg?
Önmagában talán igazad lenne, de a többi focista sztorit ismerve, szerintem nagyon jellemző és nem légből kapott, amit elmond.
Számomra az jön le, hogy focista berkekben most már ugyanaz az uram-bátyám rendszer van - minimális tisztesség nélkül - mint a gazdaság más ágazataiban, pl. építőipar.
Míg korábban az adott, vagy pláne az írott szónak volt valami becsülete a hazai foci világban, most már csak a helyi érdekérvényesítő képesség számit.
Akinek ilyen nincs, azt kegyetlenül és gondolkodás nélkül lenyúlják.
Igaz én kivülálló vagyok, de szerintem azt itt taglaltak nevezhetők kor (és kór) tünetnek.
mondjuk egy ilyen nevesincs angol játékosnak, akinek valszeg mindenhol savanyú a szőlő nem nagyon adnék a szavára...Nem véletlen, hogy egy Sun-Blikk hozta le a cikket...
Érdemes elolvasni egy angol ifista idegenlégiós élménybeszámolóját kis hazánkról és Moldáviáról.
Szummázva kis hazánk 'CSELES EGY HELY'!
Ezt olvasva már nem lehet azon csodálkozni, ami az (ex?)Újpesti Pollák körül zajlik, aki a klub szerint 30-40 milliót keresett náluk, mig a játékost épp most teszik ki az albérletéből és több meccsen éhezve vett részt.
Cseles egy hely.
Valami gond lehet ezzel a Hajnal Tomival...Bekerül nagy csapatokba, ott az első időszakban iszonyatosan nagy sztár lesz és utána egyszerűen kiesik egy pillanat alatt a csapatokból...
Fejben elszállna és azt hiszi, hogy egy idő után már biztos helye van a csapatban?
Vagy nem tudom, minden esetre érdekes, hogy 2 ilyen profi csapatnál is ugyanaz a szitu fordult elő...
Ezmiez már? A Betis vezeti a spanyol bajnokságot, real matyi a 7.
http://pepsifoci.hu/node/97425
etoo gyogyszere már megint elgurult video
"Albertnek könnyű...bejárni az Üllői útra...én hogy menjek Tatabányára? Jogosítványom nincs, kocsim már nincs, gyalog mégse mehetek..."
A legendás Grosics Gyula viccesen, a Sport TV-ben arra a felvetésre, hogy mától már ő is bejárhatna Tatabányára, a róla elnevezett stadionba, mint teszi azt nap mint nap Aranylabdás "kollégája" az FTC-arénába.
"Igen, főleg a metrón az ellenőrök, ők mindig előre köszönnek. Gyakran megállítanak ismeretlen emberek, gratulálnak, megveregetik a vállamat, jó egészséget kívánnak. Ez a gesztus mindkét félnek jólesik. A múltkor a buszon egy kisfiú véletlenül rálépett a lábamra, és az anyukája ráripakodott: kisfiam, tudod, kinek a lábára léptél? Megnyugtattam mind a mamát, mind a gyereket, pályafutásom során kaptam ennél nagyobb rúgásokat is."
Albert Flórián, a Ferencváros aranylabdás legendája egy Magyar Hírlapnak adott interjúban arra a kérdésre, felismerik-e még az utcán.
Ezt hogy csináltuk, hogy a 4x valahanyadik helyről ide fel tudtunk jönni?
Ez nagyon jó. Tisztára meglepődtem. Mondjuk meg tudnám szokni, ha állandóan benne lennénk a top 20-30 válogatottban.
szétröhögtem magam rajta: http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/2011/09/21/ennel_nagyobb_ongol_nincs/