Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#424921 Sumér harcos Előzmény: #424919

"Albertnek könnyű...bejárni az Üllői útra...én hogy menjek Tatabányára? Jogosítványom nincs, kocsim már nincs, gyalog mégse mehetek..."

A legendás Grosics Gyula viccesen, a Sport TV-ben arra a felvetésre, hogy mától már ő is bejárhatna Tatabányára, a róla elnevezett stadionba, mint teszi azt nap mint nap Aranylabdás "kollégája" az FTC-arénába.

#424919 Sumér harcos Előzmény: #424916

"Igen, főleg a metrón az ellenőrök, ők mindig előre köszönnek. Gyakran megállítanak ismeretlen emberek, gratulálnak, megveregetik a vállamat, jó egészséget kívánnak. Ez a gesztus mindkét félnek jólesik. A múltkor a buszon egy kisfiú véletlenül rálépett a lábamra, és az anyukája ráripakodott: kisfiam, tudod, kinek a lábára léptél? Megnyugtattam mind a mamát, mind a gyereket, pályafutásom során kaptam ennél nagyobb rúgásokat is."

Albert Flórián, a Ferencváros aranylabdás legendája egy Magyar Hírlapnak adott interjúban arra a kérdésre, felismerik-e még az utcán.

#424855 gentlemanus Előzmény: #424538

Ezt hogy csináltuk, hogy a 4x valahanyadik helyről ide fel tudtunk jönni?

Ez nagyon jó. Tisztára meglepődtem. Mondjuk meg tudnám szokni, ha állandóan benne lennénk a top 20-30 válogatottban.

Re: Moldova - Magyarország

#418107 matgab Előzmény: #418086

emlékeztek még a svéd magyarra? Ott is 60 percen keresztül sokkal jobbak voltunk , csak volt 2 jól eltalált lövésük...Ha ott legalább 1 helyzetünk bement volna mennyire másképp nézne ki a helyzet...Vagy itthon megadták volna az elején már a 11-est, amikor beléptek Pintérnek, vagy Hajnal berúgja...És akkor arról nem is beszélek, hogy a hollandok ellen vezettünk is kint...Bár az már irreális lett volna, de egy döntetlent kifoghattunk volna, ha egy kicsit jobb a kapusunk és nem 4 lövésből 5 gólt kap...

Mindegy a fociban nincs ha, annak kell örülni, hogy végre nem egy-egy pillanatig vagy max 45 percig játszik élvezhetően a csapat és nem csak mazochisták és focifanatikusok nézik a meccseket!

No mindegy, én a hollandokban bízom, hogy nem adják le, a finnek meg nagy kérdés, mert vagy jók és összeszedik magukat egy X-re otthon, de akkor mi remélem még megverjük őket...

Szar az, amikor az embernek már nem a saját kezében van a sorsa...

#418070 joco9 Előzmény: #418008

2:0 nekünk ne legyetek ennyire hitetlenek !!!!!!!!!!!

Egy nemzet egy ország egy vezér-Egervári Sanyibácsi :)

#418005 gentlemanus Előzmény: #418001

Nem tudom Zoli, de ezek a moldávok elég ütősnek néznek ki otthon.

Finneket 2:0-ra megütötték otthon. Hollandok éppen hogy meg tudták őket verni otthon 1 fára.

Meg mi is elég nehezen bírkóztuk őket le itthon 2:1- re.

Azért vigyázni kell ezekkel.