Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Erdőbénye

Ha netán arra vetődnék é…

#427319 Longshort Voilattila

Ha netán arra vetődnék és szívesen látnátok, akkor lehet, hogy mennék...

Egerben van présházunk, és tervezek egy utat oda is, majdnem útba esik.

Van valami térkép, vagy ilyesmi hogy eltaláljak a találkára?

Re: nincs cím

#427275 Waszeitung Előzmény: #427273

Bölcsen szóltál...ufff! Olyan kaja kell ami mellé bor a köret :D Hússütés sztem teljesen jó lenne,laktató,többféle hús is megvalósítható...vagy vmi jóféle pöri.

#427274 Kissherceg Előzmény: #427273

budaiak: 5ös buszról itt kellene leszállni: Erzsébet királyné útja, aluljáró vagy Laky Adolf utca, aki velem jönne :)

#427273 Kissherceg Előzmény: #427272

gulyásban sok a folyadék, nem lesz hely a bornak. Illetve azaz ebéd lesz a korán érkezőknek :)

#427272 Bendeguz Előzmény: #427271

Csokigyáros gulyást említett, nekem teljesen mindegy, nem akarok senkinek se keresztbe szervezni. A mennyiség szempontjából viszont érdemes előtte eldönteni és ehhez mérten bevásárolni. Megjegyzem az előre csomagolt, félkész nokedli is teljesen korrekt, csak drágább mintha magunk készítenénk.

#427261 Kissherceg Előzmény: #427249

elég magas labda... :) No mindegy, szóval aki szeretne pestről jönni jelezze.

Kaját döntsük el, mert előre kell vásárolni. Nokedlit pedig értem, hogy szaggattok, de ki csinál? :)

#427251 GáborGábor Előzmény: #427249

A nyúlcipőt 131 -ig.

Ottan erősen fékez, mert felszálló áll az út szélén és Ő nem az egyik mexikói gyorsvonatot vezeti ...

:)

#427244 Kissherceg Előzmény: #427234

kocsival megyek és 1 legfeljebb 2 ember befér hozzám Pestiek előnyben vannak, de felhívnám figyelmét a leendő utastársaknak, hogy a polgári outletbe beugrom bénye előtt. Fel kell öltözni csokihoz, elegáns buli lesz :) Tehát reggel 8-9 között indulás, de inkább 8. :) Olyan utastársak jelentkezését várom, akiket feltudok szedni m3 kivezetőjénél. Például Mexikói úti földalatti megálló. Lásd tavaly :)

Azért fér csak be 1-2 ember, mert 3-an kezdetek el magyarázni egyszerre outletben az már nekem is sok lesz :)

#426895 kerikoma Előzmény: #426888

Most van 2 db 1.6-os. Az UAZ árából vettem őket:-) Kicsit ember barátabb a niva:-)