Azt tudom bénye hol van, de akkora lesz a ricsaj, hogy odatalálok? :D
Azt tudom bénye hol van, de akkora lesz a ricsaj, hogy odatalálok? :D
maps.google.com :)
Faxa...én menjek be érted a délibe, Henci miatt meg kimész az M3-hoz :)))???
Ha netán arra vetődnék és szívesen látnátok, akkor lehet, hogy mennék...
Egerben van présházunk, és tervezek egy utat oda is, majdnem útba esik.
Van valami térkép, vagy ilyesmi hogy eltaláljak a találkára?
akkor velem jössz?
Előreláthatólag 5-ös busszal megyek Budáról a Vérmező környékéről.
Bölcsen szóltál...ufff! Olyan kaja kell ami mellé bor a köret :D Hússütés sztem teljesen jó lenne,laktató,többféle hús is megvalósítható...vagy vmi jóféle pöri.
budaiak: 5ös buszról itt kellene leszállni: Erzsébet királyné útja, aluljáró vagy Laky Adolf utca, aki velem jönne :)
gulyásban sok a folyadék, nem lesz hely a bornak. Illetve azaz ebéd lesz a korán érkezőknek :)
Csokigyáros gulyást említett, nekem teljesen mindegy, nem akarok senkinek se keresztbe szervezni. A mennyiség szempontjából viszont érdemes előtte eldönteni és ehhez mérten bevásárolni. Megjegyzem az előre csomagolt, félkész nokedli is teljesen korrekt, csak drágább mintha magunk készítenénk.
ok és mihez legyen az a köret? pörkölt vagy gulyás?
elég magas labda... :) No mindegy, szóval aki szeretne pestről jönni jelezze.
Kaját döntsük el, mert előre kell vásárolni. Nokedlit pedig értem, hogy szaggattok, de ki csinál? :)
A nyúlcipőt 131 -ig.
Ottan erősen fékez, mert felszálló áll az út szélén és Ő nem az egyik mexikói gyorsvonatot vezeti ...
:)
Elegánsosan..értem :D Kend mit húz fel mégis? :D
Jut eszembe, a kedvenc Qimby dalod ebben a kontextusban már nekem is kedvenc. :-)
kocsival megyek és 1 legfeljebb 2 ember befér hozzám Pestiek előnyben vannak, de felhívnám figyelmét a leendő utastársaknak, hogy a polgári outletbe beugrom bénye előtt. Fel kell öltözni csokihoz, elegáns buli lesz :) Tehát reggel 8-9 között indulás, de inkább 8. :) Olyan utastársak jelentkezését várom, akiket feltudok szedni m3 kivezetőjénél. Például Mexikói úti földalatti megálló. Lásd tavaly :)
Azért fér csak be 1-2 ember, mert 3-an kezdetek el magyarázni egyszerre outletben az már nekem is sok lesz :)
október 7-én vizsgázom. Ha sikerül akkor feltételesen számítsatok rám...