vagy fel v. le, háromszögben elfogy a tér hétfőn ill. kedden. Mindenestere amelyik irányt válassza, innen 160 usd lehet benne egyszerre
vagy fel v. le, háromszögben elfogy a tér hétfőn ill. kedden. Mindenestere amelyik irányt válassza, innen 160 usd lehet benne egyszerre
Szerintem az arany most lutri, ha törik akár 1100-ig is mehet, de az is lehet, hogy megint felturbositják a kockázat elől menekülö befektetők, és/vagy 1540-röl pattan megint majd tovább oldalazik.
Én biztosabbnak látom most az olaj esését.
http://www.kephost.com/images4/2011/9/30/x53q8ynscbem2z7baf10.png
Vélemények?
Szerintem, ha lefelé törik, akkor 1430 környéke lehet!(?)
Lehet meg kéne most már "játszani" a cerivel..
Grt!
Amit nem látok át, hogy időnként az arany mintha a dollár ár függvénye lenne, máskor meg leválik.
Azaz alap esetben a negativ gazdasági kilátások az arany drágulását váltják ki, de ez hol dollár árfolyam erősödéssel jár, máskor meg épp hogy a dollár gyengülése emeli az arany árát.
(Most ez a korrekció úgy kerek, ha a piac hosszútávú dollár erősödést vár és ezért ezt már most beárazza az arany árába.
1-2 hónapja a dollár erősödése pl. az Euroval szemben még nem volt ilyen egyértelmű, részben talán ezért tudott kialakulni a buborék.)
Korrekcióra számítok 1750 környékéig. Gyors volt a szakadás,bár talán ez nem csoda.
Kisebb gyertyák kellenének. Hosszabb távon 1200-1300-ig mehet. Ami még nagyon valószínű,hogy oldalazásba kezd 1500-1700 között.
Én 1919-ről shortolom és ma belevettem 1592-nél A profit így levédve.
Úgy látom itt mindenki ért az aranyhoz, engem leszámitva.
Mik a rövid távú perspektivák innen?
Korrekció fel, vagy korrekció le tovább, a mélypont tesztelésével?
lehetséges, de még a hosszú emelkedőben van 1500 körül, ha nem fogja, kiesett abból....szerintem
ezüstöt is fogta idáig a csökkenő csati alja.
Szerintem egy kialakult ellenkező trendben már semmit sem számítanak a korábbi támaszok, csak azok amik most alakulnak ki. Egész egyszerűen azért mert a mostani szereplők fogják kialakítani nem azok akik akkor vették...
nem fogja ezt semmi.......szabad esés...
következő pénznyomdánál érdemes sztem vásárolgatni, addig szerintem marad ez a lufidurranás
:))
annyi nem lesz már..))
jaja, na 1450-re majd készítek is egy kis aprót első csomagra
1590 en nem volt elég vételi opció.....
jöhet az 1560...
szerk.
Ebben a tempóban hamar meg lesz...
1590 érdekes lehet állítólag tele van vételi opcióval.
szerk
kérdés, meg tudja e fogni.
Jelenleg 1607.
Dupla csúcsból adódóan ~1590 meglehet. Ha beleszámoljuk az alsó szárát a 08.25-i gyertyának, akkor 1500..
Sziasztok.
Az arany sosem szerette az erős dollárt.
nem annyira bonyolult.. dollár erősödött 20-25%ot arany is felment vagy 20-25%-ot éves szinten.. többen a részvényeket említik mnt jó befektetést.. jók a cégek már nincsenek csontvázak..tisztult a piac.. a hatékonyság optimális.. sokan már látják a megrendelésállományokat ami csak 3-6hónapos távon jelentkezik majd...