Azért az a 2011-es célár a Molra merész. Minden elismerésem Nyilasié, ha igaza lesz.
Azért az a 2011-es célár a Molra merész. Minden elismerésem Nyilasié, ha igaza lesz.
2011.10.01. A bankok szerencsejátékot játszanak a betétesek pénzével
2011.09.28. Az oligarchia végnapjai
Azért csak beérik az összes hajtás :-)
Van új poszt.
És ma pluszba került az S&P short is, kellett rá várni, na. :)
Itt tart Ati bá a privát blogjában (nem az alap)
A lezárt TUI és Air France shortpozíciók realizált eredménye
TUI shorteladás
Instrumentum nyitása (eladás): 7.85
Instrumentum zárása (étel): 3.85
Instrumentum nyeresége = +50.95%
Pozíció eredménye az 0.1x tőkeáttétellel = +5.09%
Hedge Fund nyeresége a lezárt pozíción a kezdeti induló tőkére vetítve (instrumentum nyeresége * 0.1x tőkeáttétel * 4.4031referencia szint) = +22.43%
AIR FRANCE shorteladás
Instrumentum nyitása (eladás): 12.00
Instrumentum zárása (étel): 5.75
Instrumentum nyeresége = +52.08%
Pozíció eredménye az 0.05x tőkeáttétellel = +2.60%
Hedge Fund nyeresége a lezárt pozíción a kezdeti induló tőkére vetítve (instrumentum nyeresége * 0.05x tőkeáttétel * 4.1773 referencia szint) = +10.87%
Hedge Fund realizált profitja 2005.06.01. indulás óta lezárt pozíciók alapján: 419.56% + 22.43% + 10.87%= +452.86%
Hedge Fund új eszközértéke a lezárt pozíciók alapján: 5.1956+0.2243+0.1087= 5.5286 (Ez az új referencia szint, vagyis a tőkeáttétel alapja a következő üzletekhez.)
Várhatóan lesz egy kis esés az árfolyamban; nem hiszem, hogy mostanában szabadulna valaki a papírtól így.
Ha majd 300 000 HUF/jegy lesz az árfolyam, akkor adok neked, pult alól ;-)
Valószínűleg az volt, mert amint vége lett az 5 perc pihenőnek, kikaptak 52 db-ot csak épp felfelé.
Jó lett volna belőle elcsípni, az a bosszantó, hogy max, ha 2-3 másodperc volt az OK gomb megnyomása és a limitre öntés között. De előbbi ugye már nem ment, mert tájékoztatott, hogy fel van függesztve. Mindegy, bent állok, előbb-utóbb majd csak lesz 1-2 kiábrándult. Hátha van köztük CHF végtörlesztő. :)
Nem lehet, hogy "bennfentes" volt a szó azon értelmében, hogy valaki valakinek adta át?
Valaki dobott 50 db-ot.
A bosszantó, hogy 101000 Ft-on álltam, mire megláttam, hogy elém állt valaki 50 db-bal 102000-re. Elkezdtem módosítani az ajánlatot, hogy az 50 db-os elé állok és pont akkor bedobta valaki, így nem kaptam, hogy b+. :(
Újabb 50 db, de ezúttal felfelé.
itt lehet mazsolázni:
http://www.concordealapkezelo.hu/menu.php?inc=0&menuId=57
http://www.concordealapkezelo.hu/alapok/1108_nyilasi.pdf
Gonosz: bamosz hivatalos, tehát az tleg jobb, mint a p.
a bamosz honlap naprakészebb sztem, most frissült nemrég: http://bamosz.hu/adatok/legfrissebb/index.ind
Mik ki nem derülnek. :)
Aztán nehogy bepereljék, mint Soros Gyurit. :D
van a blog és van a befalap, a kettő nm uaz. az alap kitettségét meg lehet nézni a havi értesítőben: ez alapján látszik, h a magyar részvényeket shortolja + van pár egyéb eszköze.
a pf-es neé naponta frissül, tehát reális.
Index szinten DAX futi shortja van valószínűleg (legalábbis tavaly az volt még). És persze nyilván vannak egyéb pozijai is, pl. szinte biztos vagyok benne, hogy volt/van USDCHF longja, ill. a TUI shortot nemrég zárta le.
A kérdésedre a választ nem tudom. :)
http://www.portfolio.hu/befalap/alap.php?isin=HU0000708706
Ez mennyire valósidejű adat? Persze nem az, de mennyi időnkét frissül?
Sokszor próbálom összenézni az értéket azzal, ahogy az S&P változott. És ugye ellentétes korreláció kellene legyen vele, de sokszor pont hogy szinte párhuzamos.
Az augusztusi nagy zuhé az rendben volt, de azóta többször vártam h esik az index, mert az S&P feljebb ugrott, és mégsem.
De ha van valamennyi (?) késleltetés, az megmagyarázhatja.
2011.09.15. Mohón masíroznak a birkák a mészárszékre (egy kis részvényhorrorral is frissítve)
Nagyon remélem, hogy a jövő nem önkritikává változtatja az írását.
Ha kitör, Törökország, Szíria, Libanon (Hezbollah) biztos besegít. Nem beszélve a nemzetközi csoportokról...
Egy világháború pár országnak jól jönne.