Nálunk romáknál szokás az összetartás, nem tudom itt miért nem fogunk össze és vásárolunk, akkor bizti felmenne az árfolyam.
Vagy ez nem igy müködik??
kovacsadam
Vazze ekkora kamugépet....
Nálunk romáknál szokás az összetartás, nem tudom itt miért nem fogunk össze és vásárolunk, akkor bizti felmenne az árfolyam.
Vagy ez nem igy müködik??
kovacsadam
Vazze ekkora kamugépet....
Nyugodjon meg mindenki!
Nemsokára olyat láthatnak amit még nem a magyar tőzsde világában!
Hihetetlen ami ránk vár!
Mindenkinek jó pihenést, aki tud az vegyen még!
(csak jótanács, nem kötelező)
kovacsadam
Visszatért a pf-re, el is megyek mindjárt lóvéért és veszek még:-)))
http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/68761/
"Apotheker 11 hónapja csatlakozott a céghez, és irányítása alatt több mint 50 százalékot veszített értékéből a HP-részvények árfolyama. Többször is módosítani kényszerült a HP árbevételeinek várakozásán, és visszatáncolt azoktól az ígéreteitől, hogy integrálják a mobilszoftvert az eszközökbe. Távozásának hírére szerdán 6,72 százalékkal drágultak a HP részvényei."
Kedves Tóth úr!
Ideje lenne példát vennie egy tekintélyes amerikai cég vezetőjéről, és önként távozni.
Phylnél nem 50%-ot, hanem majdnem 100%-ot esett az árfolyam....
http://www.bet.hu/newkibdata/108355910/PHYLatemcegbej20110726.pdf
ezt gyorsan bejegyezték, bezzeg a közgyűlési határozatok hónapokig tartott... ki érti ezt? :)
08:46 | Utcára kerülhet a HP vezére - szárnyal az árfolyam
ĐĐ
mondjuk ez most épp pozitív kicsengésű hír lehetne, ha igaz lenne :)
lehet, ma emiatt elszáll a phyl 30 ft-ig :))
Egy ilyen félrevezető cím és cikk miatt rúgták ki anno a pf-ről JP-t mert nagyon bepörgött a pf-re és enyhét szidalmazta őket:-)
bazz, a pf-nek sem megy a hír értelmezése??
kik ülnek ott? "újságírók"???
http://www.portfolio.hu/vallalatok/uj_ugyvezeto_a_phylaxianal.155718.html
"A Phylaxia a társaság új székhelyének a 1065 Budapest, Révay u. 10. szám alatti ingatlant jelölte ki. A holding - Dr. Tóth Péter és Árki Tamás ügyvezetők lemondására tekintettel - a Társaság ügyvezetőjének határozatlan időtartamra Lang Zoltánt jelölte ki.
A Holding - a 2011. december 31. napjával záruló üzleti évről készített Számviteli törvény szerinti éves beszámoló elfogadásáig - 2012. május 31. napjáig terjedő határozott időtartamra a Társaság könyvvizsgálójává jelölte ki a Kerek Auditor Könyvelő, Pénzügyi Tanácsadó Betéti Társaságot. A könyvvizsgálat elvégzéséért személyében felelős Major Miklós Györgyné."
tényleg a be nem jelentett "kicsórt" cucc.
még onnan is vett fel fizetést vagy micsoda ? hihetetlen!
most már tudom, hogy nem; de mikor először vettem, úgy 4-5 éve, még elhittem, hogy itt is ez a cél, vagy végre ez lesz...
mit össze bírkóztok az ilyen trutymó papírokkal..soha nem értettem..
a menedzsment a részvényesi érték növelésében érdekelt? Ezen dolgozik?.. ezeket a kérdéseket érdemes feltenni..
http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=15054
innen ismerős az sz&k
"Tisztelt Sorstársak!
Évek óta figyelemmel kisérem a fórumot, és szeretnék egy új információval szolgálni, az egri apporttal kapcsolatban:
A Phylaxia 2007 április hóban apportálta az eger 9518 hrsz. ingatlant az Sz és K 2005 Kft-től, mely Eger Szövetkezet út 1 szám alatt található. Ekkor az ingatlan földterülete 8.514 m2.
2007 május 16-án megosztják a telket és leválasztanak 3.000 m2.
2007 augusztus 15-én a leválasztott 3.000 m2-t megvásárolja a KÁSZA-CENTER Kft.
A KÁSZA-CENTER Kft. későbbiekben értékesíti , ahová egy bevásárló központ épült.
2009 február 4-én a MULTIFAKTORING ZRT. javára jelzálog jogot jegyeznek be a Phylaxiáná maradt ingatlanra 746.000.- euró és járulékai erejéig.
Ezek az információk a Phylaxia 2009-es összevont tájékoztatójából „véletlenül” kimaradt.
A fennti infók bárki által ellenőrizhetőek az egri földhivatalnál, ill a Cég Bíróságon.
"
jaj neee
ezekből az IT, IG kamu állásokból nekem is kellene 2-3
havi 100e-ért ĐĐ
a mondta úgy nyer értelmet ha az egészet nézed :)
rövidítve:
A Holding – a tolvajok menekülése miatt – a Társaság (sz&k kft) ügyvezetőjének határozatlan időtartamra Lang Zoltánt (ő az aki a közgyűlésen olyan "határozottan" szokta felolvasni a mérleget :))....) jelölte ki.
ezek mindenhol ott ülnek, ahol biznicelni lehet.... messziről kerülik a munkát, legyen az kétkezi, vagy építő jellegű kutatás, fejlesztés... már el kellett volna takarodni a búsba...
a 100 éves évforduló durván ciki lesz... hatalmas égés.. ha lesz is bárminemű nyilvános rendezvény, az gyalázatos lesz... már most ég az arcom TP helyett... jobb, ha nem is tervez semmit... 1 db 1912 ft-os papír alapú részvényre van szükségem, emlékbe, még ha rossz emlék is lesz....aztán részemről kuka az egész.