Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#425713 kerikoma Előzmény: #425711

Nálunk romáknál szokás az összetartás, nem tudom itt miért nem fogunk össze és vásárolunk, akkor bizti felmenne az árfolyam.

Vagy ez nem igy müködik??

kovacsadam

Vazze ekkora kamugépet....

#425711 kerikoma Előzmény: #425668

Nyugodjon meg mindenki!

Nemsokára olyat láthatnak amit még nem a magyar tőzsde világában!

Hihetetlen ami ránk vár!

Mindenkinek jó pihenést, aki tud az vegyen még!

(csak jótanács, nem kötelező)

kovacsadam

Visszatért a pf-re, el is megyek mindjárt lóvéért és veszek még:-)))

http://www.gazdasagira…

#425668 Zotya32

http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/68761/

"Apotheker 11 hónapja csatlakozott a céghez, és irányítása alatt több mint 50 százalékot veszített értékéből a HP-részvények árfolyama. Többször is módosítani kényszerült a HP árbevételeinek várakozásán, és visszatáncolt azoktól az ígéreteitől, hogy integrálják a mobilszoftvert az eszközökbe. Távozásának hírére szerdán 6,72 százalékkal drágultak a HP részvényei."

Kedves Tóth úr!

Ideje lenne példát vennie egy tekintélyes amerikai cég vezetőjéről, és önként távozni.

Phylnél nem 50%-ot, hanem majdnem 100%-ot esett az árfolyam....

#425024 Zotya32 Előzmény: #425022

mondjuk ez most épp pozitív kicsengésű hír lehetne, ha igaz lenne :)

lehet, ma emiatt elszáll a phyl 30 ft-ig :))

#425022 kerikoma Előzmény: #425019

Egy ilyen félrevezető cím és cikk miatt rúgták ki anno a pf-ről JP-t mert nagyon bepörgött a pf-re és enyhét szidalmazta őket:-)

#425019 Zotya32 Előzmény: #425017

bazz, a pf-nek sem megy a hír értelmezése??

kik ülnek ott? "újságírók"???

http://www.portfolio.hu/vallalatok/uj_ugyvezeto_a_phylaxianal.155718.html

"A Phylaxia a társaság új székhelyének a 1065 Budapest, Révay u. 10. szám alatti ingatlant jelölte ki. A holding - Dr. Tóth Péter és Árki Tamás ügyvezetők lemondására tekintettel - a Társaság ügyvezetőjének határozatlan időtartamra Lang Zoltánt jelölte ki.

A Holding - a 2011. december 31. napjával záruló üzleti évről készített Számviteli törvény szerinti éves beszámoló elfogadásáig - 2012. május 31. napjáig terjedő határozott időtartamra a Társaság könyvvizsgálójává jelölte ki a Kerek Auditor Könyvelő, Pénzügyi Tanácsadó Betéti Társaságot. A könyvvizsgálat elvégzéséért személyében felelős Major Miklós Györgyné."

#425017 macika Előzmény: #424976

tényleg a be nem jelentett "kicsórt" cucc.

még onnan is vett fel fizetést vagy micsoda ? hihetetlen!

#425005 Zotya32 Előzmény: #424981

most már tudom, hogy nem; de mikor először vettem, úgy 4-5 éve, még elhittem, hogy itt is ez a cél, vagy végre ez lesz...

#424981 Ibiza Előzmény: #424976

mit össze bírkóztok az ilyen trutymó papírokkal..soha nem értettem..

a menedzsment a részvényesi érték növelésében érdekelt? Ezen dolgozik?.. ezeket a kérdéseket érdemes feltenni..

#424976 Zotya32 Előzmény: #424946

http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=15054

innen ismerős az sz&k

"Tisztelt Sorstársak!

Évek óta figyelemmel kisérem a fórumot, és szeretnék egy új információval szolgálni, az egri apporttal kapcsolatban:

A Phylaxia 2007 április hóban apportálta az eger 9518 hrsz. ingatlant az Sz és K 2005 Kft-től, mely Eger Szövetkezet út 1 szám alatt található. Ekkor az ingatlan földterülete 8.514 m2.

2007 május 16-án megosztják a telket és leválasztanak 3.000 m2.

2007 augusztus 15-én a leválasztott 3.000 m2-t megvásárolja a KÁSZA-CENTER Kft.

A KÁSZA-CENTER Kft. későbbiekben értékesíti , ahová egy bevásárló központ épült.

2009 február 4-én a MULTIFAKTORING ZRT. javára jelzálog jogot jegyeznek be a Phylaxiáná maradt ingatlanra 746.000.- euró és járulékai erejéig.

Ezek az információk a Phylaxia 2009-es összevont tájékoztatójából „véletlenül” kimaradt.

A fennti infók bárki által ellenőrizhetőek az egri földhivatalnál, ill a Cég Bíróságon.

"

#424946 macika Előzmény: #424945

jaj neee

ezekből az IT, IG kamu állásokból nekem is kellene 2-3

havi 100e-ért ĐĐ

#424945 Zotya32 Előzmény: #424941

a mondta úgy nyer értelmet ha az egészet nézed :)

rövidítve:

A Holding – a tolvajok menekülése miatt – a Társaság (sz&k kft) ügyvezetőjének határozatlan időtartamra Lang Zoltánt (ő az aki a közgyűlésen olyan "határozottan" szokta felolvasni a mérleget :))....) jelölte ki.

#424943 Zotya32 Előzmény: #424939

ezek mindenhol ott ülnek, ahol biznicelni lehet.... messziről kerülik a munkát, legyen az kétkezi, vagy építő jellegű kutatás, fejlesztés... már el kellett volna takarodni a búsba...

a 100 éves évforduló durván ciki lesz... hatalmas égés.. ha lesz is bárminemű nyilvános rendezvény, az gyalázatos lesz... már most ég az arcom TP helyett... jobb, ha nem is tervez semmit... 1 db 1912 ft-os papír alapú részvényre van szükségem, emlékbe, még ha rossz emlék is lesz....aztán részemről kuka az egész.

#424941 macika Előzmény: #424939

A Holding – Dr. Tóth Péter és Árki Tamás ügyvezetık

lemondására tekintettel .............

???