Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: kérdés

#424896 Donoo Előzmény: #424893

előbb omlik össze szerintem az euró, a dollár nem fog, a munkanélküliség inkább stagnál, fogyasztás pedig szerintem van, lásd apple cuccok és autóértékesítések.

Úgy néz ki nem az Operat…

#424895 Fornit

Úgy néz ki nem az Operation Twist volt az amit vártak mára...

#424893 BudFox Előzmény: #424892

egyelőre még egyre csak nő a munkanélküliség...nincs annyi fogyasztás sem..

igen nehéz kilábalás lesz ez...2020. ra talán lesz valami...addig biztos nem fogják tudni az adósságot csökkenteni..ha addig össze nem omlik a dollár..

és be nem vezetik az "Új dollárt"

#424889 BudFox Előzmény: #424876

szerintem ez megint semmire sem lesz elég..

és azt a 15.800 Mrd dolláros adósságot amit másfél év múlva elérnek azzal mi lesz ?

mikor kezdik csökkenteni ? spórolni ? stb...

mert ezek még egyfolytában csak a kártyavárakat tudják építeni...semmi sincs a dollár mögött.

#424888 Donoo Előzmény: #424886

:D, azért egy jó ideig meg sem mert szólalni, most meg hirtelen ő lett a császár, csak aztán nehogy megint pofára essen :DDD

#424885 Donoo Előzmény: #424881

na... nyilasiról nekem nagyon rossz véleményem van, inkább le sem írom :)

Idegbetegség az USA-ban !

#424884 Karesssz

nagyon idegbeteg a kereskedés a tengeren át is!

#424878 Yooio Előzmény: #424876

Az a legnagyobb bajom hogy képtelen vagyok megítélni ezt a hírt.pénznyomda nincs az tiszta, a reálgazdaságban kinnmarad 400 milliárd dollár hiszen nem veszik vissza. De akkor 5-6 év múlva e a 400 milliárd még növeli azt, amit vissza kell venniük, örökké nem lehet hosszabbítani, vagy nemtudom. Szóval egyenlőre a sötétben tapogatózok.

#424876 hosszhuszár Előzmény: #424874

ez a legjobb kérdés....

szerintem ez a hét az iránykeresésé lesz, talán a jövőhétre kiderül valami...

én longra tippelek, de ez én vagyok...

#424875 hAliG Előzmény: #424872

Szerintem nem feltétlen fognak esni a tőzsdék, mert ahogy írod is, nem hülyén szórják a lét...

#424874 Yooio Előzmény: #424873

Egyszerűsítsük le a képletet :)

Szerintetek megy vissza a tőzsde vagy nem?

Gondolok itt elsősorban Otira meg alapvetően egész európára, mivel amerika talán ha 8-10%-ot esett be összesen, Európa meg 25-30-at

#424873 hosszhuszár Előzmény: #424871

A növekedés lassulását nem nézi tovább tétlenül a Fed. A gazdaság felpörgetése érdekében érdekében egyrészt 400 milliárd dollárnyi rövidebb lejáratú eszközét hosszabakra cseréli, másrészt azokból a 6 és 30 év közötti futamidejű eszközökből, amelyek 2012 június végén járnak le, újabb állampapírokat vásárol. További újdonság, hogy a jövőben a lejáró jelzálog-fedezetes eszközökből nem állampapírokat, hanem jelzálog-fedezetes eszközöket vásárol.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/atalakitja_portfoliojat_a_fed.155711.html

#424872 kelvin Előzmény: #424871

annyit jelent, hogy pénzt pumpál a gazdaságba, ugyanis mivel a kötvény futamideje kitolódik később kell azt visszavásárolni.

Kvázi marad pénz a gazdaság fejlesztésére és nem romlik olyan ütemben a dollár, mint eddigi Q-kal

Ennek köszönhetően a $ elkezdett piszkosul erősödni, a tőzsdék meg esni.

Vagyis árazzák, hogy nem lesz ami felhajtsa őket. Úgy gondolom okos döntés, mivel végre nem hülyén szórják a lét így legalább kitisztul a piac és a gazdaság

kérdés

#424871 Yooio

Sziasztok!

Na most akkor örüljünk ennek a hírnek vagy ne?

Mit is akar igazából?

Az hogy 400 milliárd dollárt hosszabbra cserél az gyakorlatilag semmit nem jelent, legalábbis szerintem.

Ezért kérdezem hogy ti mit láttok ebben?

Re: nincs cím

#424869 Atticus Előzmény: #424865

a qe2-t tavaly az emberek többsége a szótárból kereste ki anno, annak ellenére hogy már volt egy. A múlt heti dollárswap mellé itt egy újabb swap. Kb. 2 hetet adok a piacnak hogy megértse mit is jelent ez. addig esünk szvsz.