Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: kérdés

#424899 hosszhuszár Előzmény: #424893

jüan, kolléga, jüan, nem dollár.....

valaki/kik, venni fogják az államkötvényeket...vajon ki/kik lesznek azok?

Van 1 tippem...

#424898 BudFox Előzmény: #424896

Ha összeomlik az Euró, akkor a dollár is összeomlik, sőt a Jüan is, esetleg a Font is ?

és akkor jöhet a globális új pénzügyi rendszer új valutával, a jegybankok felszámolásával, és a pénznyomtatás -t a kormányok kezébe adják, megszűnik az állampapír kibocsátás..

szerintem jobb világ lenne...

#424897 BudFox Előzmény: #424886

ezek egyre csak esnek most....végülis mi történik ? 400 Mrd -ot egyik-helyről a másikra "tili-toliznak"...attól még semmi sem változik csak az időt húzzák..

#424896 Donoo Előzmény: #424893

előbb omlik össze szerintem az euró, a dollár nem fog, a munkanélküliség inkább stagnál, fogyasztás pedig szerintem van, lásd apple cuccok és autóértékesítések.

Úgy néz ki nem az Operat…

#424895 Fornit

Úgy néz ki nem az Operation Twist volt az amit vártak mára...

#424893 BudFox Előzmény: #424892

egyelőre még egyre csak nő a munkanélküliség...nincs annyi fogyasztás sem..

igen nehéz kilábalás lesz ez...2020. ra talán lesz valami...addig biztos nem fogják tudni az adósságot csökkenteni..ha addig össze nem omlik a dollár..

és be nem vezetik az "Új dollárt"

#424889 BudFox Előzmény: #424876

szerintem ez megint semmire sem lesz elég..

és azt a 15.800 Mrd dolláros adósságot amit másfél év múlva elérnek azzal mi lesz ?

mikor kezdik csökkenteni ? spórolni ? stb...

mert ezek még egyfolytában csak a kártyavárakat tudják építeni...semmi sincs a dollár mögött.

#424888 Donoo Előzmény: #424886

:D, azért egy jó ideig meg sem mert szólalni, most meg hirtelen ő lett a császár, csak aztán nehogy megint pofára essen :DDD

#424885 Donoo Előzmény: #424881

na... nyilasiról nekem nagyon rossz véleményem van, inkább le sem írom :)

Idegbetegség az USA-ban !

#424884 Karesssz

nagyon idegbeteg a kereskedés a tengeren át is!

#424878 Yooio Előzmény: #424876

Az a legnagyobb bajom hogy képtelen vagyok megítélni ezt a hírt.pénznyomda nincs az tiszta, a reálgazdaságban kinnmarad 400 milliárd dollár hiszen nem veszik vissza. De akkor 5-6 év múlva e a 400 milliárd még növeli azt, amit vissza kell venniük, örökké nem lehet hosszabbítani, vagy nemtudom. Szóval egyenlőre a sötétben tapogatózok.

#424876 hosszhuszár Előzmény: #424874

ez a legjobb kérdés....

szerintem ez a hét az iránykeresésé lesz, talán a jövőhétre kiderül valami...

én longra tippelek, de ez én vagyok...

#424875 hAliG Előzmény: #424872

Szerintem nem feltétlen fognak esni a tőzsdék, mert ahogy írod is, nem hülyén szórják a lét...