akkor holnap... :)
nem kell kapkodni..
ez igen nagybölcseség, aranyköpésekhez befér :D
usa ilyenkor szokott mostanában elindulni az egyik irányba tartósan..záróig.
holnap is lesz gyűlés, sztem akkor fog mondani értelmes dolgot, de nem tudom
Nemtom, de a felfele korrekcio ota sikerult formazni egy fulesbogret sztem. Kitores mondjuk ma???
Negyedév végéig én is rallyra számítok, de csak azért, hogy akkor Jó Áron vissza tudjam venni a shortokat.
a nagy lefelé sztem megvolt, nem hiszem, hogy berniék hagynák elfajulni a dolgokat, mert akkor olyan, mintha semmit nem csináltak volna. Én rallyra számítok :). Kérdé, hogy bejön e vagy sem. Ahogy elnézem az olasz leminősítés már be volt árazva amcsiknál, hálisten
rally ? semmi rally...lefele rally :D
nem a véletlen műve szerintem se....hitelminősítők csak nyomogatják a gombokat...szerintem akkora pozícióban vannak ők is hogy saját kedvük szerint minősítgetik le az országokat...
ebből világméretű botrány lesz ha kiderül.
Olasz leminősítés, akkor ma sem lesz valami nagy emelkedés
Nem a véletlen műve.
50 %-ban már számítógépek kereskednek, és azok most igy vannak programozva:-D
+++
Én még azért várnék az év végi longgokkal.
Most jön október, ami nem ritkák borús.
+++
Érdekes módon a magyar oldalakon még nem látom, de Obama ma azt mondta, hogy a gazdagok ugyanúgy fizetni fognak, mint a szegények.
A 3000 Mrd dolláros megszorító csomagot különben nem tudják keresztülverni.
Ezzel Obama szembe megy a republikánusokkal és első megközelitésben a saját újraválasztási esélyeit is veszélyeztetheti.
Végre ez egy egyenes szó és megközelítés, nem taktika.
Pozitív jelként értékelem:-)
Ha majd Puszta Putyin nálunk ilyen egyenes lesz, akkor talán kis hazánkban is lesz mit pozitivan értékelni.
tényxeket nézem,hetesen lassan long,jön az évvége osztalék,trixek longot adnak 2-4h ig,zew oindex sztem jó lesz,berni meg vmi okosságot kitalál mivel pumpálnak még 2012ig......bár minden benne van még egy reggeli letörés is előtte
nem is itthonról beszéltem hanem a dowról. múlt héten is a görögök miatt tépték ki az utolsó félórában minden egyes nap? hétfőn zárás előtt egy órával még a letört trendvonal alatt voltunk több mint 1%al aztán egyik pillanatról a másikra 25 pontot jött fel az sp. én elhiszem hogy ti ezzel pénzt kerestek, de hogy ezt 6napon keresztül megcsinálják egymás után nem a véletlen műve...
:) itt rally lesz, nem lesz nagy visszaesés, görögök megegyeznek, berni meg tovább lazít, ez még új csúcsra is elegendő lehet... meglátjuk
nem lesz szerintem nagy elszállás itthon...
Japán még nem is esett mert nem voltak nyitva...meg ennyivel nem oldódik meg semmi... annyit jött fel USA 1 hét alatt hogy őrület..ezt vissza is kell adni most..
görög hírre emelkednek most, nem a láthatatlan kéz miatt :)
na záróra megint megjelent a láthatatlan kéz. holnap 300 ponos gap upal szállhatunk el az apple után a halál jó f@szára és még azon is túl...