Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#424394 Donoo Előzmény: #424360

holnap is lesz gyűlés, sztem akkor fog mondani értelmes dolgot, de nem tudom

#424393 akpo7 Előzmény: #424360

Nemtom, de a felfele korrekcio ota sikerult formazni egy fulesbogret sztem. Kitores mondjuk ma???

#424135 TrendMan Előzmény: #424102

Negyedév végéig én is rallyra számítok, de csak azért, hogy akkor Jó Áron vissza tudjam venni a shortokat.

#424102 Donoo Előzmény: #424074

a nagy lefelé sztem megvolt, nem hiszem, hogy berniék hagynák elfajulni a dolgokat, mert akkor olyan, mintha semmit nem csináltak volna. Én rallyra számítok :). Kérdé, hogy bejön e vagy sem. Ahogy elnézem az olasz leminősítés már be volt árazva amcsiknál, hálisten

#424074 BudFox Előzmény: #424049

rally ? semmi rally...lefele rally :D

nem a véletlen műve szerintem se....hitelminősítők csak nyomogatják a gombokat...szerintem akkora pozícióban vannak ők is hogy saját kedvük szerint minősítgetik le az országokat...

ebből világméretű botrány lesz ha kiderül.

#424047 TrendMan Előzmény: #424030

Nem a véletlen műve.

50 %-ban már számítógépek kereskednek, és azok most igy vannak programozva:-D

+++

Én még azért várnék az év végi longgokkal.

Most jön október, ami nem ritkák borús.

+++

Érdekes módon a magyar oldalakon még nem látom, de Obama ma azt mondta, hogy a gazdagok ugyanúgy fizetni fognak, mint a szegények.

A 3000 Mrd dolláros megszorító csomagot különben nem tudják keresztülverni.

Ezzel Obama szembe megy a republikánusokkal és első megközelitésben a saját újraválasztási esélyeit is veszélyeztetheti.

Végre ez egy egyenes szó és megközelítés, nem taktika.

Pozitív jelként értékelem:-)

Ha majd Puszta Putyin nálunk ilyen egyenes lesz, akkor talán kis hazánkban is lesz mit pozitivan értékelni.

#424036 big-ebuy Előzmény: #424030

tényxeket nézem,hetesen lassan long,jön az évvége osztalék,trixek longot adnak 2-4h ig,zew oindex sztem jó lesz,berni meg vmi okosságot kitalál mivel pumpálnak még 2012ig......bár minden benne van még egy reggeli letörés is előtte

#424030 shortos Előzmény: #424024

nem is itthonról beszéltem hanem a dowról. múlt héten is a görögök miatt tépték ki az utolsó félórában minden egyes nap? hétfőn zárás előtt egy órával még a letört trendvonal alatt voltunk több mint 1%al aztán egyik pillanatról a másikra 25 pontot jött fel az sp. én elhiszem hogy ti ezzel pénzt kerestek, de hogy ezt 6napon keresztül megcsinálják egymás után nem a véletlen műve...

#424026 Donoo Előzmény: #424024

:) itt rally lesz, nem lesz nagy visszaesés, görögök megegyeznek, berni meg tovább lazít, ez még új csúcsra is elegendő lehet... meglátjuk

#424024 BudFox Előzmény: #424022

nem lesz szerintem nagy elszállás itthon...

Japán még nem is esett mert nem voltak nyitva...meg ennyivel nem oldódik meg semmi... annyit jött fel USA 1 hét alatt hogy őrület..ezt vissza is kell adni most..

na záróra megint megjele…

#424022 shortos

na záróra megint megjelent a láthatatlan kéz. holnap 300 ponos gap upal szállhatunk el az apple után a halál jó f@szára és még azon is túl...