VII. kerületben,160m2 utcafronti üzlethelyiség eladó 35MFT-ért.
Havi 350.000FT-ért bérlik
A bérlőnek határozott szerződése van:2012.09.01+opciós(bent szeretne maradni,hosszabb időre)
Havi bevétel a bérletből: 350.000+Áfa/hó
VII. kerületben,160m2 utcafronti üzlethelyiség eladó 35MFT-ért.
Havi 350.000FT-ért bérlik
A bérlőnek határozott szerződése van:2012.09.01+opciós(bent szeretne maradni,hosszabb időre)
Havi bevétel a bérletből: 350.000+Áfa/hó
Na akkor, hagyjuk a szipus helyeket.
Gugger hegy gondolom elfogadható még neked is...
II. Gugger hegy és Csatárka határán, jól megközelíthető,csendes utcában, 1.457 m2 területű, téglalap alakú, jó adottságú,déli tájolású, összközműves építési telek. Széles utcafront, két utcárólmegoldható bejárat, intim távolság a szomszédoktól. L6-os beépítési övezet– 15 %-os beépíthetőség, 0,4 szintterületi mutató, 6 m építmény magasság.A felső szintről szép kilátás lehetséges a város irányába.
Ár érdeklődésre csak.
a hallerost bemutatom ha kell.. de a többit is..
utcára néz de hugyos kapualjba menne be az ügyfél.. és kerülgetne szipus csellengőket.. te tudod..,)
Egyébként dobálj be 150.000es árakon ingatlanokat a VII.kerből, én szívesen veszem, ha gatyákat kell nézegeteni,meg cigókat, akkor is. Ha ez még utcára is néz, azt még szívesebben veszem.
Ja és olyat amit be is mutatsz megbízásban.
:DDD
Re: Haller utca.
Te kis cselszövő.. :D
Belvárosi cégnek az számít, hogy minél olcsóbb legyen a beker, de mégis centrumban. közel a Keleti, Damjanich utca, Király utca pár sarok.
Utcai a lakás, nem kell udvaron gatyákat nézegetni ,-)
Sőt kirakható céglogó is a főúti ablakba.
Irodának nem gáz szerintem
Városligeti fasort a villáiról nem említed meg, ami ott van az utca végében ,-)))
jó kis cégközpont..cigusok kiteregetett gatyák közt.. Rottembiller az indián negyed.
Eladó a VII.Rottenbiller utcában, 93 nm-es, 2,5szoba+hallos, födszinti, utcai nézetű, gázkonvektoros fűtésű, felújítandó lakás2 szintes, jó állapotú házban.
Akár cégközpontnak, irodának, lakásnak megfelel.
Ár: 14.5MFT.
156.000/nm áron
Sziasztok!
Játszik valaki vidéki ingatlannal is?
Debrecen, Újkert Cívis utca környéke kellene, panel 54 nm 1,5 szoba
Konyhai ablak nem nézhet lifthofra. földszint és 10 emelet kizárva.
Kp ban fizetek, tehát nagyon jó árat kérek :)
Viccet félretéve engem is érdekel mennyibe kerül most egy ilyen kvalitású lakás.
a 8 milliót gond nélkül elfogadja Bakiba, ha ő választhatja meg a devizát! :-)
Jól tetted! Azért van a topik.
Remélem ráharapnak.
szerk: Bendeguz féléket nem szabad olvasni sem :D
Sámli gond:))
Gondoltam azért itt is lehet valaki aki értékel egy ilyen pecót:)
Nekem ráér, csak gondoltam megmozgatom magam, ha van kapás:))
Én a nyolckerben jóban laktam.. igaz hogy csúsztatott zsalús volt, de ilyenekkel nem találkoztam.
Egyébként jogos a felvetés. Igen.. a csóringerekkel nem laksz egy házban, hacsak nem egy régi bérház tetejéről beszélünk.
Bakiba Mester!
Nem az ingatlanod ellen szólt, csak a népbutítás jutott egyébként eszembe ami a szkmában jut, és ez fakadt ki belőlem. Egyébként vevő meg úgy sincs itt felrakott ajánlatra, csak konkrét keresések vannak, ami 99.9999% hogy pont olyana nincs itt senkinek.
Ez is tény!
csak a panelok ritkán rendelkeznek nagy tetőterasszal és hát panelok, amikre jellemző az, hogy alapvetően tele vannak bogarakkal, központi a fűtés -tehát nem tudsz spórolni vele (kivéve ahol már egyedi mérés van), és tele van a szomszédság csórikákkal, akik a viszonylag magas közös költséget nem tudják fizetni, a falak meg papírvékonyságúak...
Persze biztos vannak jó panel épületek is, csak még nem volt hozzájuk szerencsém...
Kb ugyanezt látjuk a 12milkás Kárpát utcai panelból is ,-)
A butaságnak ára van itthon!
Na de máshol is ,-)
Na de ez a trendi, ezt kell adni a csoró népnek! Így vegyétek, vigyétek.
Zuglóban laktam a Hermina Happy Land közelében. A lakóparkot körbeveszi egyik oldalról körvasút sor, vonat közlekedéssel, másik oldal Fiat autó kereskedés, Harmadik oldal Csömöri úti felüljáró, tele busszal, smoggal.
Nem baj, kell a népnek, mert Zugló, veheti 30milláért, a vasút másik felén 7milkáért ugyanezen örömöket élvezi a panel tulajdonos, és egymásnak integetnek az ablakból