Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

Kakaóban fizetik ki Kínának a vízi erőművet

#428517 Netmaster

"Kína Afrika legfontosabb kereskedelmi partnerévé lépett elő az elmúlt években. Az olajexport mellett az infrastrukturális fejlesztésekre helyezik a legnagyobb hangsúlyt. Egy-egy kínai befektetés egy kisebb afrikai ország GDP-jének a negyedét-harmadát is elérheti. A szuperállam erőteljes jelenlétét ugyanakkor sok afrikai aggodalommal figyeli."

http://index.hu/kulfold/2011/10/01/afrika_suskas_baratai/

Re: nincs cím

#424408 Lunatic Előzmény: #424392

Biztosak vagyunk abban, hogy ha lenne biztos jele a biztos pusztulásnak akkor elárulnák? :)

NASA: Nincsenek a világv…

#424392 Wall street

NASA: Nincsenek a világvégére utaló jelek és számítások

http://www.origo.hu/tudomany/20110919-vilagvege-2012ben-az-igazsag-niburu-planetx-napkitores-polusvaltas-becsapodas.html

Pusztító bolygóegyüttállásról, hatalmas becsapódásról, pólusváltásról, a Föld forgásának változásáról hallunk a 2012-es évvel kapcsolatban. Mekkora a 2012-es világvége-jóslatok valóságtartalma a NASA szakértői szerint?

#423475 GáborGábor Előzmény: #423366

A felszínen nyugaton sem az ...

;)

De én, mint önző állat, nem szeretem az "ellenesség" és "ellenes" megfogalmazást.

Mindig is az egység, a magyar egység híve voltam. Aki magyar, az elsősorban magyar legyen, aztán vallásos, vagy bármi más meggyőződésű a törvénykezés keretein belül. Akinek meg nem tetszik ...

annak figyelmébe ajánlom a mindenki által ismert Gyurcsány-féle idevágó idézetet.

;)

#423471 GáborGábor Előzmény: #423398

Az első része részemről ok.

A másodikban csak nem értünk még egyet.

Egy felvetett gondolatot, bármilyen szinten is vessék fel, mint gondolatot, nem lehet egy (vagy több) nép számára felvetni. Csak a személyek lehetnek, és nem az általuk képviseltek (különösen nem egész nemzetek!) felelősek a helytelen gondolatok megfogalmazásáért esetenként nyilvánosságra kerüléséért.

Más lapra tartozik, ki mit gondol helytelennek ...

;)

#423398 Előzmény: #423249

"Olyan sok példát hoztál, hogy mely országokban van/volt zsidó gyűlölet. Egyet mondj, ahol be tudtak illeszkedni. Ahol befogadták, támogatták őket ..."

Bocsánat, szerintem valakivel összekeversz. Én nem a zsidókat védem, én a nácikat, nyilasokat és a velük kokettálókat vetem szívből meg.

Valahogy olyan igaz MAGYAR módra, ahogy már idéztem is a "Tizedes és a többekből" az örökbecsű részletet.

A lengyeleket nyilván csak a II.Vh előzményei tekintetében emeltem ki, és eszem ágában sem volt Nerótól a zsidóüldözéseken (tévesek keresztényüldözésnek nevezett események) át a francia, spanyol, magyar pogromokig litániát írni. Én annyit írtam, hogy az emberek nem is tudják, hogy a nácik a Madagaszkár (lengyel-angol) tervet mindössze MEGVALÓSÍTHATÓSÁG szempontjából vizsgálták, majd el is vetették.