Re: nincs cím
Előzmény: #422759Nem kedvesem, az erre volt válasz:
"Ugye nem kell elmagyarázzam, hogy mi a különbség jogi szempontból egy szerződés és egy szerződést leíró könyv között...:-)"
Mert nekünk nemhogy a szerződésünk nincs meg, amivel ezt a földet megkaptuk, de még csak egy nyomorult történelemkönyvünk sincs. Márpedig a te levezetésedből tudjuk, hogy ez nem jogalap, tehát aki csak ezzel rendelkezik, annak el kell innen húznia. Gondoltam, hogy ezt MINDEN népre egyformán igaznak tartod, így jött ki az, hogy:
"Mindig is sejtettem, hogy mehetünk vissza az ural mögé, mert a román-bolgár népnek van igaza, hogy elloptuk tőlük ezt a földet egy nyomorult göthös lóért... "
Mert ha elég sokan mondogatják, hogy akinek nincs papírja, annak nincs joga itt lenni, akkor, háááát barátom, akkor főhet a fejünk, nekünk magyaroknak, mert a zsidók még csak-csak eladják magukat arabnak, hiszen arról a környékről származunk, de mi csóresz magyarok megint megszíjjuk, mert az pontosan tudható, hogy nekünk errefelé semmi keresnivalónk sincs.
Én mindössze a nem létező érvrendszered tarthatatlanságára kívántam rávilágítani, valamint arra, hogy ha tényleg komolyan vennénk azt, amit mondasz, akkor a magyaroknak UGYANEZEN érvelés alapján már indulniuk is kellene.
Hát ez van. De az, hogy ebből az jöjjön ki, hogy nekünk dirgálni lehet, az csak úgy jön ki, hogy aki nem zsidózik, az nem lehet magyar. Ezt meg én magyarként - és személy szerint - oltári hülyeségnek tartom. De ha így jobban tetszik, akkor kéhlek ahásan, esz ety mahhaság.