Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Köszönöm! Közben nagyjáb…

#424478 Conrat

Köszönöm! Közben nagyjából ezt vettem ki a honlapjukból én is. A számlavezetési díj nem tetszik, nem szívesen fizetnék ezért, hiszen igen jó haszon lehet a kereskedés után járó jutalékból is. Sajnálom a dolgot, mert szerettem volna újból használni a petit :) Van olyan cég aki megbízható, ingyenes és jól használható? gyorsan szeretnék még lépni valamit, hátha most érdemes.

Re: nincs cím

#424356 Fornit Előzmény: #424278

Szerintem rendben van a számlád, csak új ügyfélszámod lett, és csak digipassal lehet belépni már.

#424350 archenius Előzmény: #424278

Valószínűleg már nincs pénz rajta. Júliustól változtak a feltételek (számlavezetési díj, stb). Sokan ott is hagyták őket.

Sziasztok! Kb 2 éve ( va…

#424278 Conrat

Sziasztok! Kb 2 éve ( vagy nem tudom mióta) nem foglalkoztam a tőzsdével, illetve nem adtam vettem, csak néztem :) A KBC-nél van számlám, elvileg még megvan, pár száz ft van rajta. Ha jól emlékszem akkor ingyenes volt. Történt ott valami változás? Ingyenes még a számla, ha utalok rá pénzt akkor tudok kereskedni ennyi idő után?

#423711 _pda_ Előzmény: #423706

khmmm.....

A Tadawul FX Limited a Ciprusi Köztársaság törvényei szerint nyilvántartott és alapított cég, melynek nyilvántartási száma HE231759.

Re: Vállalati kötvények devizában, OTC piacon

#423708 xmann Előzmény: #422413

Elektronikusan nem tudsz vállalati kotvenyre kötni, csak telefonosan, ez nem egy likvid piac. Concorde, vagy Equilor biztosan meg tudja oldani de a jutik nem alacsonyak!

Tadawul számla nyitás ut…

#423706 ikszf

Tadawul számla nyitás után kérik aláírva visszaküldeni a szerződést.

Amit csak angolul vagy _görögül_ fogadnak el.

??

Mi közük nekik a görögökhöz?

#423633 Amatoregy Előzmény: #423623

Telefonnak rendes:

- jó a hangminőség

- normált terheltség mellett is kibir 4-5 napot (ha nem beszélek - érts nem veszem fel, akkor többet is)

- nem fagy le

- nem zabálja az áramot.

Azok a mindent tudó kütyük amik max 2 napig birják azok nem vonzanak....

#423476 _pda_ Előzmény: #423460

banyeg, neked mindíg extra igényeid vannak :DD

ott a webtrader, intézd onnan :P

Vállalati kötvények devizában, OTC piacon

#422413 Kajler

Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani brókercéget, ahol devizában, OTC piacon jegyzett vállalati kötvényekkel lehet kereskedni? (pl. a mostanában sokat cikkezett Magnolia kötvényekkel? :) (ISIN:XS0247761827) Ha jól láttam a legtöbb ilyen kötvényt a Luxemburgi, illetve a Német (Frankfurti) tőzsdén is jegyzik, második opcióként az is érdekelne, ha valaki tudna mondani olyan angol nyelvű brókert, akik ezeken a tőzsdéken tudnak kötni a vállalati kötvény szekcióban tisztán elektronikus rendszerrel (nem szeretnék minden ilyen megbízást telefonon megadni).

Eddig a Concorde Directet néztem ( http://www.cd.hu/cd/faces/cd_kulfoldi_kotveny.jsp?kotvenyid=0) de a költségekkel nem igazán vagyok kibékülve (0.9%+5000Ft).

üdv.: Kajler

u.i.: ha valakinek van OTC-s gyakorlati ismerete azt is szívesen veszem, elsősorban az érdekel, hogy hogyan történik az árképzés, az ajánlatok gyűjtése, ha nincsen központi ajánlati könyv, mint a tőzsdekén?

Re: Tőzsde Grand Prix

#417512 filter Előzmény: #412945

Én is csak most olvastam róluk.

Demóban nincs vesztenivaló.:)

Élesben azért nem mennék, nem található semmi infó a cégről, vagy csak én nem láttam.