A KBC-től mindemki a random capital-hoz ment.
Köszönöm! Közben nagyjából ezt vettem ki a honlapjukból én is. A számlavezetési díj nem tetszik, nem szívesen fizetnék ezért, hiszen igen jó haszon lehet a kereskedés után járó jutalékból is. Sajnálom a dolgot, mert szerettem volna újból használni a petit :) Van olyan cég aki megbízható, ingyenes és jól használható? gyorsan szeretnék még lépni valamit, hátha most érdemes.
Szerintem rendben van a számlád, csak új ügyfélszámod lett, és csak digipassal lehet belépni már.
Valószínűleg már nincs pénz rajta. Júliustól változtak a feltételek (számlavezetési díj, stb). Sokan ott is hagyták őket.
Sziasztok! Kb 2 éve ( vagy nem tudom mióta) nem foglalkoztam a tőzsdével, illetve nem adtam vettem, csak néztem :) A KBC-nél van számlám, elvileg még megvan, pár száz ft van rajta. Ha jól emlékszem akkor ingyenes volt. Történt ott valami változás? Ingyenes még a számla, ha utalok rá pénzt akkor tudok kereskedni ennyi idő után?
khmmm.....
A Tadawul FX Limited a Ciprusi Köztársaság törvényei szerint nyilvántartott és alapított cég, melynek nyilvántartási száma HE231759.
Elektronikusan nem tudsz vállalati kotvenyre kötni, csak telefonosan, ez nem egy likvid piac. Concorde, vagy Equilor biztosan meg tudja oldani de a jutik nem alacsonyak!
Tadawul számla nyitás után kérik aláírva visszaküldeni a szerződést.
Amit csak angolul vagy _görögül_ fogadnak el.
??
Mi közük nekik a görögökhöz?
Telefonnak rendes:
- jó a hangminőség
- normált terheltség mellett is kibir 4-5 napot (ha nem beszélek - érts nem veszem fel, akkor többet is)
- nem fagy le
- nem zabálja az áramot.
Azok a mindent tudó kütyük amik max 2 napig birják azok nem vonzanak....
pfffff, sikerült a legsz@rabb platformot választanod? :)
nem lehet. Nokián nincs flash támgatás (mármint ami a webtraderhez kell)
banyeg, neked mindíg extra igényeid vannak :DD
ott a webtrader, intézd onnan :P
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani brókercéget, ahol devizában, OTC piacon jegyzett vállalati kötvényekkel lehet kereskedni? (pl. a mostanában sokat cikkezett Magnolia kötvényekkel? :) (ISIN:XS0247761827) Ha jól láttam a legtöbb ilyen kötvényt a Luxemburgi, illetve a Német (Frankfurti) tőzsdén is jegyzik, második opcióként az is érdekelne, ha valaki tudna mondani olyan angol nyelvű brókert, akik ezeken a tőzsdéken tudnak kötni a vállalati kötvény szekcióban tisztán elektronikus rendszerrel (nem szeretnék minden ilyen megbízást telefonon megadni).
Eddig a Concorde Directet néztem ( http://www.cd.hu/cd/faces/cd_kulfoldi_kotveny.jsp?kotvenyid=0) de a költségekkel nem igazán vagyok kibékülve (0.9%+5000Ft).
üdv.: Kajler
u.i.: ha valakinek van OTC-s gyakorlati ismerete azt is szívesen veszem, elsősorban az érdekel, hogy hogyan történik az árképzés, az ajánlatok gyűjtése, ha nincsen központi ajánlati könyv, mint a tőzsdekén?
elkészült az Androidos verza a TDFX-nél is, akinek ez hiányzott a boldogsághoz :)))