Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#422529 BudFox Előzmény: #422506

még mindig megy fölfele az Euró...

és szerintem a piac is megindul most fölfele...lássuk hogy mekkora erő van benne...

és ilyen külföldi bankárok - akik haragszanak most ránk...nem öntik -e meg lefele...

#422506 Hathor Előzmény: #422398

Yo reggelt, lassuk hogy orul a magyar a 289.x-es euronak. De jo, hogx nem leszek

#422398 Hathor Előzmény: #422391

azt a dupla aljat elotted irtam egy oraval kb. Par hsz-szel elobb, de annak ellenere adtam a bux kilatasai miatt, majd zaro elotti leboritasban zartam nullan. Utana zarot lekotottek, ma elso percekben tovabb le, de nem tudtam tartani, mert sem ma, sem holnap nem vagyok 3ig

#422392 Ibiza Előzmény: #422385

köszi :)nem tudom hogy csináltad..nem tudok magamra szűrni..volt konkrétabb.. mondtam jól van nagyszájó fogadjuk le.. és mondtam ha 3250 alatt lesz éven belül akkor 100 vagy 200eurt mondtam értékű italt nyer..modott valamit nem iszik wiszkit..vagy mi mondtam akkor raklap eygéb is lehet..

#422385 Hathor Előzmény: #422330

Segítettem volna neked megkeresni, de még nincs meg konkrétan az ajánlatod, viszont találtam pár utaló dolgot erre a lóhúsra:))

Ki kéne adni az írásaidat:

Herceg írja:

Országcsődöt nem írtam, csak azt nem zárnám ki. Nem 2kra várom, hanem 1230 alá.

----------------------------------------------------------------------

otp longot 1100ról, jegyezd meg, 2kilo lóhúst kapsz tőlem ajándékba, ha annyi lesz, mellé korsó sört :)))

-----------------------------------------------------------------------------------

Ibiza:

ha annyi lesz nem fogsz neki örülni.. ezt már láthattuk..

lóhús aranyárban lesz.. réfizetsz.. 3200alatt már határidőn tonnaszám veszem... még vadölő is bringán fog járni ,)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Országcsődöt mint lehetőséget sem zárod ki..ezt írtad nekem ezt is vegyem figyelembe

nézd én 1500nál beletolok amit tudok befexem egy üvegkoporsóba..mire felcsókol a lófarkú herceg addigra jó parti leszek..ha meg alá megy akkor lóhús..

-----------------------------------------------------------------------------------------

éjjel van és az 1,2ks otp.dről beszélünk..te kötötted usa eseményeket otp-hez..csupán egy tágabb összefüggést vizsgáltunk...amerikai malac nem tuntet mint a hazai tescos sertés sem..

ha az afrók izmoznak..lezárják a várost a légtereket és a katonaság kipróbálja új fegyvereit.. mint LA-ben..

-------------------------------------------------------------------

igen..meglátjuk..szép 1,2k-s álmokat aztán felkesz és biliben a kezed :) remélem, nagyon remélem

-----------------------------------------------------------------------------------

nem bosszankodom.. a tőzsdéhez szerencse is kell.. nem kevés.. nekem ez a része nem jön..

lehet néha itt olvasni embereket nehéz helyzetbe hozzák magukat.. és teljesen logikátlanul megtalálja őket a papír.fel vagy lemegy értük a rv..ez mák..nem kicsi

Én most szintenként veszem..6,4..5,9k 5.3K? 4,3k dupla pakk..3,3k? 2.2k.1,2k nál annyi mint az osszes korábbi mennyiség..utána lóhús..a meglévő pakkok fedezetével Dt shortolok esetleg..de csak akkor ha egész nap a gépnél vagyok..ez mostanában nem nagyon volt..

tiszta kaszinó mostanában a BÉT.. most van irány végre..de túlreagáljuk persze.. a reakció reakciójával lengünk állandóan.koszos usa orránál fogva vezeti európát.. ott a jó gondolat az euro és az EU.. de szervilis államok államfők amerikai segget keresnek maguknak.

-----------------------------------------------------------------------

de nálam 4,3k az alja..és nem is ebben a kőrben..

--------------------------------------------------------

vsz 3k alatt "soha" nem lesz már.. 3,2k-ig várom..oszt utána beáll a 6k+/- 500pra

ha 2k alá megy akkor inkább a lóhús ,)

----------------------------------------------------------------------------

lemaradtál ezért vennél 2k alatt..sajna az elment..történelmi lehetöség olt.. akor írtam 1éven belül 5,2k.. ez akkor ugyan olyan "hülyeség" volt.. 6k szerintem reális a válság utáni állapotokhoz és a bank cash-termelö képességéhez képest..

--------------------------------------------------------------------------------------------

ijedelem a baromfiudvarban..ilyenkor érdemes venni.. de csak annyit amit tartani is tudsz..

vettem még...a kp-m biztonságban..nehogy véletlenül betoljam..

hamarosan itt a 3600om amit lehetséges aljnak írtam a te 1200-al szemben...fogadtunk is..

most jól esne azért ha igazad lenne.. de nem kívánom.. mert a hozadéka az végzetes.. lóhús..

----------------------------------------------------------------------

sztem a lényeg a pénzvilágnak nem érdeke a totális csőd és bizalmatlanság..a legyek hordják össze..ha mézet akarsz nem ölöd meg a méhet...hagy dolgozzon a barom ha már arra született és elfogadta a sorsát...

ez a különbség köztünk te túl sötéten látsz..ha igazad van akkor lóhús tényleg..telek meg vetőburgonya..hagyma..kert végébe malacka

ha holnap vagy hétfő nyitásra usa nem megy fel levágom a farkam..

-----------------------------------------------------------------------

nézd megeszem a levágott tököm ha csányi nem shortolt angol strómanon kerseztül a saját pakkjának mennyiségével 6k-tól..

---------------------------------------------------------------------------------------------

#422368 Hathor Előzmény: #422366

Ha jól emlékszem Stoch van a képen ,-)

Nem baj Bud, mindent nem kell tudnod.

Lényeg hogy a kis fekete zászló lobogójából való kilépésre figyelj, az menni fog! ,-)

#422366 BudFox Előzmény: #422361

látom....MACD eladáson van most is....

külföld -ön fog múlni hogy mi lesz.. ha pánik lesz megint akkor bele se merek gondolni hogy milyen árak lesznek majd azután...

akkor meg longba nem tudunk majd keveredni...mert mindig vissza fog esni..

de persze bármi lehet...emelkedés is benne lehet...bár nem tudom hogy mire lehetne emelkedni most....

#422348 BudFox Előzmény: #422339

volt idén már elég nyerőm....majd zárok 16.000 alatt...

el sávozgathatunk megint itt pár napig...azátn majd lesz egy nagyobb elmozdulás..

ha felfelé érzem akkor úgyis longba állok majd...

#422339 Ibiza Előzmény: #422333

mondtam nekünk figuráz.. nem akarsz te keresni.. a nyerőidet nem nagyon zárod..te dolgod..én sávosan zártam volna..

Re: gf

#422334 Hathor Előzmény: #422320

Éljen a kutymuty. Kellett egy emelkedő gyertyát csinálni, ahogy azt megmondtam reggel Budfoxnak telefonon :DD

Hol egy vödör?

#422333 BudFox Előzmény: #422315

na frankó....éljen a felkötés.... 16.720 lett a záró...

USA meg essen a pokolba innentől :D

#422330 Ibiza Előzmény: #422325

sajna nem tudok visszakeresni a fogadásra.. lehet már vesztett is mert lehet egy éven belül volt a téma.. de évvégéig megkapja,ha jár neki..én erős longot várok..

a levegőben lévő nemzetközi dolgoknak kell tisztulnia.. és annyi.. évvégéig heppy

#422325 Hathor Előzmény: #422322

Majd meglátjuk.

Ló fel van már hízlalva? :D

euro van már a piára? Azóta Herceg sem shortolja, így legalább piát nyerhet