Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #422330Segítettem volna neked megkeresni, de még nincs meg konkrétan az ajánlatod, viszont találtam pár utaló dolgot erre a lóhúsra:))
Ki kéne adni az írásaidat:
Herceg írja:
Országcsődöt nem írtam, csak azt nem zárnám ki. Nem 2kra várom, hanem 1230 alá.
----------------------------------------------------------------------
otp longot 1100ról, jegyezd meg, 2kilo lóhúst kapsz tőlem ajándékba, ha annyi lesz, mellé korsó sört :)))
-----------------------------------------------------------------------------------
Ibiza:
ha annyi lesz nem fogsz neki örülni.. ezt már láthattuk..
lóhús aranyárban lesz.. réfizetsz.. 3200alatt már határidőn tonnaszám veszem... még vadölő is bringán fog járni ,)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Országcsődöt mint lehetőséget sem zárod ki..ezt írtad nekem ezt is vegyem figyelembe
nézd én 1500nál beletolok amit tudok befexem egy üvegkoporsóba..mire felcsókol a lófarkú herceg addigra jó parti leszek..ha meg alá megy akkor lóhús..
-----------------------------------------------------------------------------------------
éjjel van és az 1,2ks otp.dről beszélünk..te kötötted usa eseményeket otp-hez..csupán egy tágabb összefüggést vizsgáltunk...amerikai malac nem tuntet mint a hazai tescos sertés sem..
ha az afrók izmoznak..lezárják a várost a légtereket és a katonaság kipróbálja új fegyvereit.. mint LA-ben..
-------------------------------------------------------------------
igen..meglátjuk..szép 1,2k-s álmokat aztán felkesz és biliben a kezed :) remélem, nagyon remélem
-----------------------------------------------------------------------------------
nem bosszankodom.. a tőzsdéhez szerencse is kell.. nem kevés.. nekem ez a része nem jön..
lehet néha itt olvasni embereket nehéz helyzetbe hozzák magukat.. és teljesen logikátlanul megtalálja őket a papír.fel vagy lemegy értük a rv..ez mák..nem kicsi
Én most szintenként veszem..6,4..5,9k 5.3K? 4,3k dupla pakk..3,3k? 2.2k.1,2k nál annyi mint az osszes korábbi mennyiség..utána lóhús..a meglévő pakkok fedezetével Dt shortolok esetleg..de csak akkor ha egész nap a gépnél vagyok..ez mostanában nem nagyon volt..
tiszta kaszinó mostanában a BÉT.. most van irány végre..de túlreagáljuk persze.. a reakció reakciójával lengünk állandóan.koszos usa orránál fogva vezeti európát.. ott a jó gondolat az euro és az EU.. de szervilis államok államfők amerikai segget keresnek maguknak.
-----------------------------------------------------------------------
de nálam 4,3k az alja..és nem is ebben a kőrben..
--------------------------------------------------------
vsz 3k alatt "soha" nem lesz már.. 3,2k-ig várom..oszt utána beáll a 6k+/- 500pra
ha 2k alá megy akkor inkább a lóhús ,)
----------------------------------------------------------------------------
lemaradtál ezért vennél 2k alatt..sajna az elment..történelmi lehetöség olt.. akor írtam 1éven belül 5,2k.. ez akkor ugyan olyan "hülyeség" volt.. 6k szerintem reális a válság utáni állapotokhoz és a bank cash-termelö képességéhez képest..
--------------------------------------------------------------------------------------------
ijedelem a baromfiudvarban..ilyenkor érdemes venni.. de csak annyit amit tartani is tudsz..
vettem még...a kp-m biztonságban..nehogy véletlenül betoljam..
hamarosan itt a 3600om amit lehetséges aljnak írtam a te 1200-al szemben...fogadtunk is..
most jól esne azért ha igazad lenne.. de nem kívánom.. mert a hozadéka az végzetes.. lóhús..
----------------------------------------------------------------------
sztem a lényeg a pénzvilágnak nem érdeke a totális csőd és bizalmatlanság..a legyek hordják össze..ha mézet akarsz nem ölöd meg a méhet...hagy dolgozzon a barom ha már arra született és elfogadta a sorsát...
ez a különbség köztünk te túl sötéten látsz..ha igazad van akkor lóhús tényleg..telek meg vetőburgonya..hagyma..kert végébe malacka
ha holnap vagy hétfő nyitásra usa nem megy fel levágom a farkam..
-----------------------------------------------------------------------
nézd megeszem a levágott tököm ha csányi nem shortolt angol strómanon kerseztül a saját pakkjának mennyiségével 6k-tól..
---------------------------------------------------------------------------------------------