Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#421027 matgab Előzmény: #421018

Hát el is várom, hogy legyen legalább egy minimum annyira "jobbos" mint én! :-)

még képlékeny nekem Erdő…

#421018 Sumér harcos

még képlékeny nekem Erdőbénye,de ha úgy jön ki.....nem marad ki,valszeg nagyon utolsó napokban dől el...

Szóval a tavalyiaknak, m…

#421002 Csokigyáros

Szóval a tavalyiaknak, mondhatni E.S.T. (Erdőbényei Stockis Találkozó) alapítóknak kötelező a részvétel... azaz:

Herceg, Matgab, Gábor, Tróger, Bakiba, Waszi, Sumér, Bazsy, Surranó és Jómagam... kit hagytam ki???

és legalább ennyi új arcot is szeretnék! bárki jöhet 16 és 61 között...

arra emlékszem Józsi senkit nem talált el a fotón... csak akiket ismert :)

#420988 KawaBazsy Előzmény: #420981

Hogy abban a kocsmában milyen finom vörös bort ittam.. az megmaradt Erdőbényéről, h bárhová mentünk, csak jó bort kaptam. :-)

#420981 Kissherceg Előzmény: #420980

pedig elég tisztességesen fogyasztottunk... Kocsmában is csak néhányan vodkáztunk, persze nem mindenkinek kellett volna :D

#420975 KawaBazsy Előzmény: #420973

Nem volt célzás, én az édes, női pijákat szeretem, kérdezd meg Csokit meg Kerikomát, miket ittam Harley találkozón (bár a végén már Csoki is alkoholmentes sört ivott.. :-D

Behoztunk mindent, csak kemények vagyunk, s jobban bírjuk.. :-)

#420973 GáborGábor Előzmény: #420970

De nem hoztátok be a lemaradást!

Amúgy, értettem a célzást is ...

Az idei felhozatalom, ígérem, sokkal jobb lesz. Tiszta nyári alma. Semmi likőr.

#420970 KawaBazsy Előzmény: #420965

Mi is ittunk előtte, emlékeim szerint körbe kóstoltuk a pijás asztalt. A Csoki féle az jó volt, ez is megmaradt. :-)

#420965 GáborGábor Előzmény: #420946

Azé' ha belegondolok, az sem volt fair tőletek, hogy amikor Trógerrel több, mit 1 órával előttetek érkeztünk meg, mert a hajdúk közt keresgettétek a Zemplént, és a pálinkákat kóstolgatva bőségesen beelőztünk (beelőztem) mindenkit, így a jó bort később, körbe cipelve a falun, keresztbe-kasba, értünk vissza ...

Tehát, ha még egyszer valaki azt mondja nekem, borkóstoló előtt, innya még egy kis kumiszt, akarom mondani, pálinkát, akkor azt ...

;)

Nem fogadom el.

:)

Azé' durva lenne, h ha e…

#420946 KawaBazsy

Azé' durva lenne, h ha egyes fórumtársak már beb@szva jönnének a talira.. tessék minket is megvárni a tevékenységgel! :-)

#420911 picirigo Előzmény: #420749

Neked Isteni sütit is kell hoznod a Szent Koronából, csak úgy jöhetsz :)))!!!...a világ legjobb cukija :D!!!

(vannak alföldi kapcsolataim is :D)