Írj Trógernek is, leszünk min. hárman "jobbosok" ...
;)
Írj Trógernek is, leszünk min. hárman "jobbosok" ...
;)
ki az?:)
én liberális vagyok:))))
Hát el is várom, hogy legyen legalább egy minimum annyira "jobbos" mint én! :-)
még képlékeny nekem Erdőbénye,de ha úgy jön ki.....nem marad ki,valszeg nagyon utolsó napokban dől el...
Szűz anyám!!! Egy alapítóval fogok egy autóban utazni???!!! :)))))
Szóval a tavalyiaknak, mondhatni E.S.T. (Erdőbényei Stockis Találkozó) alapítóknak kötelező a részvétel... azaz:
Herceg, Matgab, Gábor, Tróger, Bakiba, Waszi, Sumér, Bazsy, Surranó és Jómagam... kit hagytam ki???
és legalább ennyi új arcot is szeretnék! bárki jöhet 16 és 61 között...
arra emlékszem Józsi senkit nem talált el a fotón... csak akiket ismert :)
Én még életemben nem ittam alkoholmentes sört!!!!!!!!
Hogy abban a kocsmában milyen finom vörös bort ittam.. az megmaradt Erdőbényéről, h bárhová mentünk, csak jó bort kaptam. :-)
pedig elég tisztességesen fogyasztottunk... Kocsmában is csak néhányan vodkáztunk, persze nem mindenkinek kellett volna :D
:)))
No, gondolom, lesz itt visszavágóra lehetőség!
;)
Nem volt célzás, én az édes, női pijákat szeretem, kérdezd meg Csokit meg Kerikomát, miket ittam Harley találkozón (bár a végén már Csoki is alkoholmentes sört ivott.. :-D
Behoztunk mindent, csak kemények vagyunk, s jobban bírjuk.. :-)
De nem hoztátok be a lemaradást!
Amúgy, értettem a célzást is ...
Az idei felhozatalom, ígérem, sokkal jobb lesz. Tiszta nyári alma. Semmi likőr.
Mi is ittunk előtte, emlékeim szerint körbe kóstoltuk a pijás asztalt. A Csoki féle az jó volt, ez is megmaradt. :-)
Azé' ha belegondolok, az sem volt fair tőletek, hogy amikor Trógerrel több, mit 1 órával előttetek érkeztünk meg, mert a hajdúk közt keresgettétek a Zemplént, és a pálinkákat kóstolgatva bőségesen beelőztünk (beelőztem) mindenkit, így a jó bort később, körbe cipelve a falun, keresztbe-kasba, értünk vissza ...
Tehát, ha még egyszer valaki azt mondja nekem, borkóstoló előtt, innya még egy kis kumiszt, akarom mondani, pálinkát, akkor azt ...
;)
Nem fogadom el.
:)
Azé' durva lenne, h ha egyes fórumtársak már beb@szva jönnének a talira.. tessék minket is megvárni a tevékenységgel! :-)
Megtiszteltetés ilyen díszes társasággal együtt utazni :)