itt van az egyik: 16728. hsz 16:54 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím
Címzett: @Bluebalu
nem lesz világvége, csak rövid időn belül 13.000-es bux
De volt később is
itt van az egyik: 16728. hsz 16:54 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím
Címzett: @Bluebalu
nem lesz világvége, csak rövid időn belül 13.000-es bux
De volt később is
Nem haragszom persze.De én nem vagyok egy a csapattal.azért is kérdeztelek. Ha esetleg mégis írnál valamit priviben, megköszönném. Lehet tömör és rövid, ahogy szoktad:-)
lesz ez még -500is... :D
Igen,Várom a belépőt a szokásos(€-val)Daimler-Linde-Merc-VW-($)Silver ( Forint)várok, de majd BUX határidő
:-)) Naná, egész sokan. Különben nem ilyen lenne a KT...
igen..mikor vettem rá egy percre..meg tényleg felment utána 425 -re...435 ön állok :D-...
mindegy...ebből valószínű több ezer pontos esés lesz nagyon hamar...
akkor full pakk short megy rá.
erre talán mások is rájöttek... :D
Akkor itthon partvonalon vagy?
A nagy pozisok tudják nem is lehet ezekkel kapkodni.. teljesen más több száz kontival kereskedni, mint egy kettővel.
A hab a tortán az lesz, ha rozsdáskilincs, Te, meg én beszállunk egy piaci alj után, mondjuk fél év múlva fel, hárman felhúzzuk az indexet, utána majd jönnek a többiek is, addig meg meglátjuk, hogyan tudjuk a shortot kihasználni :D
azóta megnyitottam de ehhez a linkhez regisztrálni kell.
Azóta kaptam chartot, pár az percekre érvényes, de raálnak tökéletes, elemzésre nem jó, de valóban reál chartot kértem. Köszönöm.
Bocs, sziasztok!
Megforditottam és a longot zártam ahogy írtam,csak korán kiszálltam, 18020 körűl,piacin kezdtem zárni kis fel kört gondoltam még,Lázár beszédre nem számítottam,
Charton, balra fent válogathatsz párok között
Euró-Dollár-Forint KP-és most is hozó alapokban vagyok,(Citadella,VM alap)várom a belépőt türelemmel,nem vagyok egy kapkodós fajta
Háttérnek jó szerintem. Most a Lázár produkció miatt igen felesleges. Azért a csatorna alj együttállások megvannak. Amennyiben letöri SP zászlót, akkor azért nem fogom longolni buxot, mert az sáv közepén lesz, így szerintem követhető
Sztiv!
Tegnap este gondoltam rád. Mi lehet veled? Jóval feljebb gondoltad az alját.
Ha nem haragszol nem. Nem nyilatkozom E-starban a csapatnak.
Halig kapott egy privit tőlem, mert butaságokat beszél már megint ezzel a miért nem veszik már ezt a jó céget szövegre.
fesleges a nyugatot nézni, már sokszor leírtam... :)