Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#420456 rbbj11 Előzmény: #420383

itt van az egyik: 16728. hsz 16:54 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím

Címzett: @Bluebalu

nem lesz világvége, csak rövid időn belül 13.000-es bux

De volt később is

#420452 Pubertas Előzmény: #420409

Nem haragszom persze.De én nem vagyok egy a csapattal.azért is kérdeztelek. Ha esetleg mégis írnál valamit priviben, megköszönném. Lehet tömör és rövid, ahogy szoktad:-)

#420440 sztiv1 Előzmény: #420432

Igen,Várom a belépőt a szokásos(€-val)Daimler-Linde-Merc-VW-($)Silver ( Forint)várok, de majd BUX határidő

#420435 BudFox Előzmény: #420425

igen..mikor vettem rá egy percre..meg tényleg felment utána 425 -re...435 ön állok :D-...

mindegy...ebből valószínű több ezer pontos esés lesz nagyon hamar...

akkor full pakk short megy rá.

#420432 Hathor Előzmény: #420428

Akkor itthon partvonalon vagy?

A nagy pozisok tudják nem is lehet ezekkel kapkodni.. teljesen más több száz kontival kereskedni, mint egy kettővel.

A hab a tortán az lesz, ha rozsdáskilincs, Te, meg én beszállunk egy piaci alj után, mondjuk fél év múlva fel, hárman felhúzzuk az indexet, utána majd jönnek a többiek is, addig meg meglátjuk, hogyan tudjuk a shortot kihasználni :D

#420431 Hathor Előzmény: #420428

azóta megnyitottam de ehhez a linkhez regisztrálni kell.

Azóta kaptam chartot, pár az percekre érvényes, de raálnak tökéletes, elemzésre nem jó, de valóban reál chartot kértem. Köszönöm.

#420428 sztiv1 Előzmény: #420405

Bocs, sziasztok!

Megforditottam és a longot zártam ahogy írtam,csak korán kiszálltam, 18020 körűl,piacin kezdtem zárni kis fel kört gondoltam még,Lázár beszédre nem számítottam,

Charton, balra fent válogathatsz párok között

Euró-Dollár-Forint KP-és most is hozó alapokban vagyok,(Citadella,VM alap)várom a belépőt türelemmel,nem vagyok egy kapkodós fajta

#420412 Hathor Előzmény: #420408

Háttérnek jó szerintem. Most a Lázár produkció miatt igen felesleges. Azért a csatorna alj együttállások megvannak. Amennyiben letöri SP zászlót, akkor azért nem fogom longolni buxot, mert az sáv közepén lesz, így szerintem követhető

#420409 Hathor Előzmény: #420399

Ha nem haragszol nem. Nem nyilatkozom E-starban a csapatnak.

Halig kapott egy privit tőlem, mert butaságokat beszél már megint ezzel a miért nem veszik már ezt a jó céget szövegre.

#420406 BudFox Előzmény: #420314

én csak 5 k longot vettem...de minek ? :D

csak játéknak...de még 30 pontot se tudott felmenni...

ha elindul valamerre indul a nagy pakk..