Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: nincs cím

#420379 Camilla2 Előzmény: #420371

Bizony nem,lesz ez még rosszabb is,németek készülnek már a görög csődre,na az megint egy pofon lesz .Arra vagyok kiváncsi meddig hajlandóak egész europát a hátukon vinni .És összetehetjük a kezünket,ha más országok nem követik őket.

#420376 Pubertas Előzmény: #420371

úgy őszintén..kinek érné meg támasztani???? hiszen olcsón tud venni!Former is azért támasztotta 1 évig hogy magasan tudja kiszórni.

most minél olcsóbban akarnak venni.

#420372 Pubertas Előzmény: #420367

én most rágtam be...14000 alatt senki sem kapja meg tőlem a papírt!! van pár szár darab,de ezen az áron nehogy már eladjam

#420371 Bendeguz Előzmény: #420367

Nem fog ez sokáig így maradni. A sztori nem változott, egyszerűen csak kiesnek a bizonytalan kicsik/kisebbek. A nagyok bevásároltak kötvényből és részvényből, kivárnak. Megértem őket. Csak jönne már valaki, akinek megéri támasztani... álom-álom...

#420367 Pubertas Előzmény: #420362

dettó,sőtt, dupla dettó! de most már baszok rá! remélem csak hogy a felfelé kör is hasonlóan gyors lesz, mint a lefelé kör volt....bár a volt-ot nem merem múlt időben írni, ki tudja mi lesz még itt....pár tíz darabokkal oda teszik ahová akarják

#420362 Bendeguz Előzmény: #420348

Óriási, hatalmas, csodálatos! 2 év nyereségét elégettem 2 hónap alatt. Okos vagyok. Mindenki kérjen tőlem befektetési tanácsokat :)))

Kínomban röhögök. Talán a TBSz számla lejártára összejön egy duplázás. Addig csak a jó társaság miatt fogok ide járni.

#420358 hAliG Előzmény: #420348

Megint mi esünk a legnagyobbat, besz.r.s...

Ha nem tudnám, még elhitetnék velem, hogy nincs minden rendben ezzel az E-Starral..

#420357 Pubertas Előzmény: #420349

és akkor az mit fog jelenteni? felfelét??:-)) szerintem mát minden beragadt fogyott egy pár kilót, alkesz lett, és éjjel nem alvó...

#420354 Camilla2 Előzmény: #420349

Ezt most húzza minden lefelé,ha du-tán viki elfogadható bejelentést tesz visszajön,ha nem ,zuhanás lesz megint,elsősorban az otiban,moli már igy is a béka segge alatt van.

#420339 Bendeguz Előzmény: #420303

Öhhöm, kevesebb mint fél millával? Ennyire büdös lett az Estar? Egy mindössze 20%-os magyar kockázattal rendelkező multicég mire fel esett 40%-ot? Áááh...

#420310 hAliG Előzmény: #420303

Egyre "szebb" ez a magyar tőzsde, bár a világ sem "csúnya"...

Nincs baj, csak adni kell mindent :)

#420302 Bendeguz Előzmény: #420291

azt se bánnám ha felfüggesztenék erre a hétre...

ilyen ötletszerű gazdaságpolitika mellett a saját sírjukat is ássák orbánék...

mennyibe is kerül a 24 ezren megvett mol pakk? mennyibe kerül a 12 ezren átvett rfv pakk? stb...